Şimdi Ara

sınıf değiştirme tehtidi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    biz 2 hafta önce sınıfta dolabın kapagını kırdık.ama çarptık kasti birşey yok.müdür yardımcı kıl biraz sınıfımızı değiştirmekle tehtid etti.
    böyle bir hakkı var mı bizim iznimiz olmadan ? yada okulların kapanmasına 1 ay kala böyle birsey yapar mı ?

not : yaş 14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liverpool Ü.O. -- 2 Mayıs 2010; 18:00:02 >

• yapar e okulda bi butona basmak kadar kolay
  • okulunu bile değiştirir.
  • ama şöyle birşey var bu olay 2 haftayı buluyor yani geçen hafta birşey yapmadı yapar mı bişey acaba ?

ayrıca ; üst menteşesi kırıktı dolap yapılmıstı onra bizden sonra küşüökler geliyor onlarda kırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liverpool Ü.O. -- 2 Mayıs 2010; 18:00:50 >
  • unutmadan bunu yanlızca bize değil tum sınıfa soyledı bızım sınıfa karsı bıraz gıcıkta.sınıflar zaten 40 kişi nasıl dağıtabilir baska sınıflara herkesi
  • hepiniz aynı andamı çarptınız?
  • veline falan söyle ya da bir şekilde parasını öderseniz bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

hepiniz aynı andamı çarptınız?

• yapabilme yetkisi var (ki bize yapmıştı müdür ) son 2 ayımızı kutu gibi karanlık bi sınıfta gecirmiştik .
  • Tehtid değil Tehdit , Ahh gençlik ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

hepiniz aynı andamı çarptınız?

Hayır daha doğrusu arkadas carptı ben onu tutmaya calısırken ama tutamadım.Ama ispiyonlamak istemedim.
    baska olaylarda olmustu ondan sınıfa böyle dedi sadece bu konuyla alakalı değil ama dediğini göre seneye değiştircekmiş.yinede içimde korku var.
  • yapsa şimdiye yapmıştı
  • Değiştiremez... İdarecilere kalsa beni 10 kere okuldan atıyolardı ama işler o kadar kolay değil... Okulda tek sorun benmişim gibi ne zaman idareye gitsem atalım kurtulalım atalım kurtulalım.. Atsanıza bi kere? Anca tehdit ederek sizi sindirmeye çalışıyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.