Şimdi Ara

sinirim bozuldu artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günlerdir internette geziyorum ekran kartı paylaşım ayarını bulamıyorum en sonunda yakacam bu bilgisayarı uyaaa hiç mi kimse bilmez arkadaş herkez bilgisayarda oyun oynamasını biliyo en fazla format atmasını biliyo offff YOKMUUU yardım sever kisme yaaa

• jastiso J kullanıcısına yanıt
    paylaşımlı ekran kartları rami kullanır mesela ekran kartı 1 gb lıksa ram 4 gb sa bilgisayarın 2 gb rame ihtiyaçı varsa ihtiyaçı olmayanı ekran kartına

verir onu ayarlıya massın kendi yapar ne kadar verirse versin paylaşımsız ekran kartları daha iyi performans gösterir bana kalırsa bilgisayarına ram takviyesi yap belli oyun için bunu soruyorsun takviye yaparsan daha rahat oynarsın oyunları 1gb 30tl gibi birşey 1gb ram=256 mb ekran kartına denk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocael -- 17 Mayıs 2014; 23:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kocael

paylaşımlı ekran kartları rami kullanır mesela ekran kartı 1 gb lıksa ram 4 gb sa bilgisayarın 2 gb rame ihtiyaçı varsa ihtiyaçı olmayanı ekran kartına

verir onu ayarlıya massın kendi yapar ne kadar verirse versin paylaşımsız ekran kartları daha iyi performans gösterir bana kalırsa bilgisayarına ram takviyesi yap belli oyun için bunu soruyorsun takviye yaparsan daha rahat oynarsın oyunları 1gb 30tl gibi birşey 1gb ram=256 mb ekran kartına denk :)

Ellerinize saglık hocam güzel acıklamissınız :) Paylasımlılar daha kolay bozuluyor dimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.