Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: just sky

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

1gb paket zaten 14 liraydı. 96kbps hızla (sadece telefondan ihtiyaç doğrultusunda kullanımla) 1gb yı zaten dolduramazsın. adamlarınki sadece taktik. yemeyin şunu yutmayın. sınırsızmış. 14 liraya size 3 ay sonra interneti itelediklerinde farkedeceksiniz.

-alıntı-

ya diyorum ya, 14 lira buna vereceğime 1 gblik paketi alırım, hem 1 gb boyunca güya hızlı bağlanırım. saçma sapan uydurmuşlar cepnet diye. kontratım olmasa hemen iptal ettiricem hattımı ama daha 3 ayı var. mecbur bekliyoruz..

hem telefondan hemde telefonu modem olarak tanitarak pcden kullananlar icin bulunmaz bir nimet olmus bu, o kadarda haksizlik etmeyin vodafone'a

Aynen. Biraz pahalandı. Ve tamam, hız da aynı. Ama cepnet mantığı da aynı. İkide bir kotayı aştık mı bakma derdi yok, kafa rahat en azından. Bunu da dikkate almak lazım tabi.

Aynen hocam, bazı arkadaşlar beğenmemezlik yapmışlar ama, bana bu fiyata kota aşımından sonra sınırsız internet veren operatör göstersinler hele?

Üşenmeyip baktım şuan diğer operatörlerde 250 ve 500'lük paketlerin fiyatları bu ve kota aşım ücreti var.

Turkcell 250 mb, aylık 14 tl (kota aşım ücretli, üstelik ilk 3 ay indirim falanda yok)

Avea 250 mb, aylık 15 tl (kota aşım ücretli, üstelik 3 ay indirim falanda yok)

* Vodafone'nun bu paketlerini beğenmeyenleri anlamıyorum. Bu paketler hem cepten kullananlar için, hemde telefonunu modem olarak tanıtıp pc'den bağlananlar için şuan en iyi internet paketleridir. Bu kota aşımı hızdan sonra rahat rahat nette dolaşılır. Pc'dede sayfaları rahatça kanser etmeden açar. Eski cepnet kullanılarındanım ta ki hattım kaybolana kadar.. demem o ki birazcık emeğe saygı olsun, yargısız infaz yapılıyor hemen. ben adamlara her gün en az 3-5 tane mail atıyordum cepnet geri gelsin diye, ki kafamda tasarladığım düzenlemeyle geri geldi. vodafone'nu seviyorum.

Hocam TRCelli zaten konuşmaya gerek yok, direk kazık yani.

Vodafone un sınırsız olayı çok güzel.

Kanser eder diyenler, PC de Youtube hariç girmediğim site yok! Ben alıştım sanırım, bana yeterli geliyor hız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

Sınırsız Aylık Cepnet candır. telekom ve ttnete fatura ödemekten bıkanların dostudur. öğrenci evlerinin vazgeçilmezidir

Budur, adam ne güzel özetlemiş işte.
  • quote:

Sınırsız Aylık Cepnet candır. telekom ve ttnete fatura ödemekten bıkanların dostudur. öğrenci evlerinin vazgeçilmezidir

Kesinlikle dostum ttnet e verilen paraya yazık valla. Download yapmayan biri için gayet iyi ve yeterli olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgurmac

Ben eski cepnet terifesindeyim Mac te Safari ile kullanıyorum ortalama gelen veri 110 kb ile sayfaları ilk açılışta 5-7 sn arasında acıyor ve Safari sitenin genelini önbellek te tutuyor ve daha sonra site de rahat rahat dolaşıyorum normal bir sekilde. Kafam rahat valla paket aşım derdi falan yok.

aynen hocam. chrome'dada önbellek olayı var.
  • quote:

Ben eski cepnet terifesindeyim Mac te Safari ile kullanıyorum ortalama gelen veri 110 kb ile sayfaları ilk açılışta 5-7 sn arasında acıyor ve Safari sitenin genelini önbellek te tutuyor ve daha sonra site de rahat rahat dolaşıyorum normal bir sekilde. Kafam rahat valla paket aşım derdi falan yok.

Aynen bendd de Opera bu şekilde çok hızlı. Kullanmayı bilen kıymetini de biliyor zaten.

• quote:

quote:

Kesinlikle dostum ttnet e verilen paraya yazık valla. Download yapmayan biri için gayet iyi ve yeterli olduğunu düşünüyorum.

kesinlikle
  • quote:

quote:

Aynen bendd de Opera bu şekilde çok hızlı. Kullanmayı bilen kıymetini de biliyor zaten.

hocam istersen benimle iletişime geç, sayfaları biraz daha sıkıştırmak için program göndereyim sana.
  • ya bu 96 da olsa daha ne isteriz

turkcell kullanıcısı olarak 5kbps hiçbişeye yetmiyor internetten hçbirşey indirmiyor 5kbps dene sonra eğer bu gelirse ben 96 kbps yle uçarım herlade
  • quote:

quote:

quote:

hocam istersen benimle iletişime geç, sayfaları biraz daha sıkıştırmak için program göndereyim sana.

Bende de epeyce program var ama yeni bilgiye her zaman açığım. PC ye geçtiğimde sana yazarım dostum. Şimdi il dışındayım, mobil ile idare ediyorum.

Sağolasın.

• Beyler yine sinirsiz olayi basladi mi tam olarak bilgi verirmisiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende de epeyce program var ama yeni bilgiye her zaman açığım. PC ye geçtiğimde sana yazarım dostum. Şimdi il dışındayım, mobil ile idare ediyorum.

Sağolasın.

tamam hocam, PM'ni bekleyeceğim. Teşekkürler.

• @fearfactory

1.mesajda verilmiş gerekli bilgi

vodafoncular burada bedava reklam yapmasın.(bende vodafone kullanıcısıyım).taahütüm bitsin hemen iptal ettiricem.

başlık bile yanıltmaca,,neyse vodafone olayı benim için bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 11 Mayıs 2012; 15:15:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: burak6721

quote:

quote:

3)Ozgur genc tarifesine mnp ile gelen aboneye 2000 dk+5000 sms her yone

bir arkadaş öyle birşey yazmış, bunları her ay için verirlerse gençler akın akın geçen vodaya

www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/FreeZonea-Gel-Katla-Kazan+Heryone-5000SMS-Kampanyasi.php

teşekkürler. baktım ama bu heryöne 2bin dk nasıl oluyor onu çözemedim :)

Freezone tarifelerinden birindeyseniz, örneğin özgür genç, 100 tl, 10 dakikası 50 kuruştan 2 bin dakika ediyor.

2000 dk deniliyor da her aramada 10 dk ya yakın konuşulmuyor ki. 1 dk konuşunca bile 50 kuruş gidiyor. Sms in olması güzel yine de

hocam 10 dk 50 kuruş olduğunu bilerek arıyorsun karşı tarafı. 10 dakika konuş, en kötü 9 dakika kadar konuş. 5 dakika konuşsan bile yine karlı durumda olan sensin. şahsen ben uzun konuşuyorum 10 dk 50 kuruş olduğu için. maksat 50 kuruş boşa gitmesin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: just sky

quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

mevcut paketimizi şimdi iptal edersek bir de bu paketin parasını mı verecegiz yoksa ötekisinin süresi dolunca mı bu paketin ücretini alacaklar ?

yeni paket aldığınızda, eğer internet paketiniz varsa, ileri tarihli, yani fatura kesim tarihinizde devreye giriyor, eskisi otomatik olarak iptal oluyor. yani o ay sadece eski kullandığınız paketi ödüyorsunuz, sonraki ay diğer paketle devam ediyorsunuz.yeni paket aldığınızda, eğer internet paketiniz varsa, ileri tarihli, yani fatura kesim tarihinizde devreye giriyor, eskisi otomatik olarak iptal oluyor. yani o ay sadece eski kullandığınız paketi ödüyorsunuz, sonraki ay diğer paketle devam ediyorsunuz.

açıklamanız için çok teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak6721

quote:

quote:

3)Ozgur genc tarifesine mnp ile gelen aboneye 2000 dk+5000 sms her yone

bir arkadaş öyle birşey yazmış, bunları her ay için verirlerse gençler akın akın geçen vodaya

www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/FreeZonea-Gel-Katla-Kazan+Heryone-5000SMS-Kampanyasi.php

teşekkürler. baktım ama bu heryöne 2bin dk nasıl oluyor onu çözemedim :)

Freezone tarifelerinden birindeyseniz, örneğin özgür genç, 100 tl, 10 dakikası 50 kuruştan 2 bin dakika ediyor.

2000 dk deniliyor da her aramada 10 dk ya yakın konuşulmuyor ki. 1 dk konuşunca bile 50 kuruş gidiyor. Sms in olması güzel yine de

hocam 10 dk 50 kuruş olduğunu bilerek arıyorsun karşı tarafı. 10 dakika konuş, en kötü 9 dakika kadar konuş. 5 dakika konuşsan bile yine karlı durumda olan sensin. şahsen ben uzun konuşuyorum 10 dk 50 kuruş olduğu için. maksat 50 kuruş boşa gitmesin ;)

net olmayan 20 liralık paket hepsi yapıyor net olanı avea yapıyor
    19luk genç paket forever

• Pek hoş pek iç açıcı değil , Vodafonedan daha radikal bir adım beklerdim...

Ortalama aylık cepten 2 GB internet kullanırsınız bunuda 3G hızında kullanmak varken 96 KB ile kullanmak mantıksız.

Vodafonedan Aveaya geçince ve 3G hızında bağlanınca rahat ettim...

Videolar akıcı bir şekilde izleniyor...

Vodafoneda 96 KB bekle yüklensin...

Avea nın 500 Dakika her yöne + 2000 SMS + 2 GB İnternet ve kota bitiminde 128 Kb hıza düşen 30 TL lik paketi en cazip paket...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Pek hoş pek iç açıcı değil , Vodafonedan daha radikal bir adım beklerdim...

Ortalama aylık cepten 2 GB internet kullanırsınız bunuda 3G hızında kullanmak varken 96 KB ile kullanmak mantıksız.

Avea nın 500 Dakika her yöne + 2000 SMS + 2 GB İnternet ve kota bitiminde 128 Kb hıza düşen 30 TL lik paketi en cazip paket...

Aynen.

Freezone 1 GB daha mantıklı.

Yavaşladıktan sonra o hız çekilmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Pek hoş pek iç açıcı değil , Vodafonedan daha radikal bir adım beklerdim...

Aynen.

Freezone 1 GB daha mantıklı.

Yavaşladıktan sonra o hız çekilmez...

Pc'den kullananlar için Aylık cepnet 250 MB'ı daha mantıklı.

• İlk 3 ay mı ? İşim olmaz..
  • Kaynak belirtilmemiş inanmamak gerek. :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.