Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Arkadaşlar bugün itibariyle ilk 3 ay indirim son bulmuş olup 31 aralık 2012'ye kadar ilk defa alınan cepnet paketlerinde sadece ilk ay indirim uygulanacaktır.

ESASLAR KISMINDAN ALINTI:

ilk Ay %50 (Elli) indirim kampanyasından tüm bireysel faturalı ve ön ödemeli abonelikler ile Kurumsal aboneler yararlanabilir.Kampanya ya dahil olan Mobil İnternet tarifeleri Aylık Cepnet 250 MB ve Aylık Cepnet 500 MB lık paketlerle sınırlıdır. 31 Aralık 2012 tarihinde kadar geçerlidir.

Kampanya kapsımında belirtilen paketlere ilk kez abonelik yaptıran tüm bireysel faturalı ve faturasız aboneler ile kurumsal aboneler ilk Ay süresince paket satış fiyatının yarısı ile ücretlendirirlirler.
    İlk Ay %50 indirim kampanyasının sonunda aboneler normal Satış fiyatı ile ücretlendirilirler.

Bilgilendirme için teşekkürler. ilk ay 7 sonrası 14 TL.

Ayrıca bir üst mesajdaki arkadaşa Chrome eklentileri konusunda ÖM ile yardımcı olabilir misin.. Malum, sen Chrome kullanıyorsun ve memnunsun ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Bilgisayardan daha hızlı için ayar veya program felan varsa yardımcı olurmusunuz ?

Opera tarayıcısını kurup turbo özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Sayfalar bir nebze daha hızlı açılır.

Google Chrome tarayısıcı için de eklentiler mevcut. Google'da Chrome tarayıcısının eklentilerine bakabilirsin.

2 Saatte 250 mb yemişim adil kullanıma düştüm Hangi eklentiler acaba chrome de ?

Valla ben Opera tarayıcısı ile idare ediyorum Chrome kousunda ibrahimdevrim nickli arkadaş epeyce bilgili. Rica ettim bakalım eklentiler konusunda yardım için.

Düzeltme: Şu sayfayı ziyaret ediniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_60807742/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikiziltoprak -- 15 Haziran 2012; 0:52:06 >

• Arkadaşlar görüntülü konuşabilir miyiz sizce bu hızla ? Msn veya skype konuşuyormusunuz ?

• quote:

Arkadaşlar görüntülü konuşabilir miyiz sizce bu hızla ? Msn veya skype konuşuyormusunuz ?

çok takılıyor arkadaşım sesi kapalı olarak azda olsa takıla takıla ve kalıtesız görüştürüyor
  • quote:

Arkadaşlar görüntülü konuşabilir miyiz sizce bu hızla ? Msn veya skype konuşuyormusunuz ?

çok takılıyor arkadaşım sesi kapalı olarak azda olsa takıla takıla ve kalıtesız görüştürüyor
  • quote:

• quote:

• Beyler 96 kbps hızla herşey yapılıyor ama video izlenmiyor.

• Arkadaşlar cepneti aldım, telefonu modem olarak kullanıyorum.Telefon çok ısınıyor zararı felan olur mu ? Vınn almaya gerek varmı ? Günlük 7-8 saat kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 15 Haziran 2012; 15:32:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

pc de kullanan var mı? tavsiye eder mi? etmezse başka bi paket var mı ideal olan.

Devamli PC'de telefonda kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Destekleyici programlar ve bi kaç ince ayar sayesindede sayfa açılış hızım çok iyi diyebilirim

pc için sayfa açılış hızını nasıl artırabilirim, program varsa linki pm atabilir misin

• quote:

quote:

quote:

pc de kullanan var mı? tavsiye eder mi? etmezse başka bi paket var mı ideal olan.

Devamli PC'de telefonda kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Destekleyici programlar ve bi kaç ince ayar sayesindede sayfa açılış hızım çok iyi diyebilirim

pc için sayfa açılış hızını nasıl artırabilirim, program varsa linki pm atabilir misin

hocam özel mesajla msn adresini bırakırsan sana programları msn üzerinden yollayabilirim. ve yapman gerekenleri daha detaylı anlatabilirim. ayrıca cepnetle daha hızlı surf'le alakalı bir konu açmıştım onada göz atıp ordaki eklentileri uygulayabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=60807742

• 250mb'lik indirimli paketten ust paktlere mesela 1gb'liga geciliyor mu ve indirim iptal olur mu bu durumda.

• quote:

Arkadaşlar cepneti aldım, telefonu modem olarak kullanıyorum.Telefon çok ısınıyor zararı felan olur mu ? Vınn almaya gerek varmı ? Günlük 7-8 saat kullanıyorum

bence acil bir tane 3g modem almalısın telefonun canını çıkarırsın yoksa

• merhaba arkadaşlar
    vodafone cepnet yeniden ilk 3 ay %50 dediler, ilk ay kullandım, ama 2nci ay yenilememişler ve internete girdiğim için bakiyemden para düşmüş, ayın 15nde yenilenmesi gerekirken 5 gün geçmesine rağmen halen yenilenmedi. Müşteri hizmetlerine mail attım kimse ilgilenmiyor.

benim durumumda olan kimse varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pojeck

merhaba arkadaşlar
    vodafone cepnet yeniden ilk 3 ay %50 dediler, ilk ay kullandım, ama 2nci ay yenilememişler ve internete girdiğim için bakiyemden para düşmüş, ayın 15nde yenilenmesi gerekirken 5 gün geçmesine rağmen halen yenilenmedi. Müşteri hizmetlerine mail attım kimse ilgilenmiyor.

Maile 3 günden aşağı dönmüyorlar. Araman gerekiyor

• 250 Mb doldurduk hız düştü ilk defa,, berbat bir durum.bu hız ile olmaz bu iş.3 aydan sonra devam etmeyi düşünmüyorum.sınırsız olsa ne yazar ki bu komik hızlar ile.avea yolu gözüktü bize.
  • quote:

merhaba arkadaşlar

Benim cepnetim 1.5 yıllık bende de 16 haziran saat 24:00 da güncelleme yapmadıkları için 00:40 a kadar hesaptaki yirmi küsür tlmi yedi. 00:45 te de bakiyenizde para olmadığı için aylık cepnet yenilemeniz gerçekleştirilemedi diye mesaj geldi. Geçen ay aynı durumdan dolayı ettiğim şikayet sonrası paramı iade etmişlerdi. Bu ayda tekrar sikayet ettim ama bu sefer iade etmemek için binbir türlü bahane çıkarıyorlar. 10 dk müşteri hiz ile görüştüm kabul ettiremedim.Yeniden kayıt açtılar ama sürekli yokuşa sürüyorlar. Bende inadına iade için sürekli mesaj yolluyorum. Ayrıca Btkya da şikayet ettim.

NOT : Aylık veya haftalık cepnet aboneleri Hesabınızdan para düşüp onay mesajı gelmediği sürece ay geçişlerinde interneti kullanmayın yoksa benim gibi müş hizmetleri ile cebelleşirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: altcha

quote:

merhaba arkadaşlar

Benim cepnetim 1.5 yıllık bende de 16 haziran saat 24:00 da güncelleme yapmadıkları için 00:40 a kadar hesaptaki yirmi küsür tlmi yedi. 00:45 te de bakiyenizde para olmadığı için aylık cepnet yenilemeniz gerçekleştirilemedi diye mesaj geldi. Geçen ay aynı durumdan dolayı ettiğim şikayet sonrası paramı iade etmişlerdi. Bu ayda tekrar sikayet ettim ama bu sefer iade etmemek için binbir türlü bahane çıkarıyorlar. 10 dk müşteri hiz ile görüştüm kabul ettiremedim.Yeniden kayıt açtılar ama sürekli yokuşa sürüyorlar. Bende inadına iade için sürekli mesaj yolluyorum. Ayrıca Btkya da şikayet ettim.

NOT : Aylık veya haftalık cepnet aboneleri Hesabınızdan para düşüp onay mesajı gelmediği sürece ay geçişlerinde interneti kullanmayın yoksa benim gibi müş hizmetleri ile cebelleşirsiniz.

zamanında günlük cepnet kullanımı için 3636 ya mesaj gönderdim.
    normalde 3636 ya gönderilen mesajlar ücretsiz fakat ben günlükcepnet abone gibi yazıp yolladığım için mesaj parası kesmişler, 2SMS ücreti.
    aradım iade ettiremedim.

Ben iadesinde de değilim, şu anda bakiyem olmasına rağmen halen aylıkcepnet im aktif olmuyor. ona kızıyorum.

• Almayı düşünen arkadaşlar için 250mb yi doldurduğumdan beri 6.18 GB kadar kullanmışım.4GB paket alsam 39 lira verecektim aylık 7 liraya gayet kullandım.İndirme vs de yapıyorum da bilgisayardan kullanıyorum genelde 14kb/sn hız görüyorum.

İndirme düşünenler için geceleri açık bırakıp yatın gerisi hikayet.Bir fazladan hat varsa bu cepnet ideal,eğer illa da hız derseniz 1GB lik bir paket alıp çok fazla hız gereken durumlarda kullanılabilir bence.
  • inanın benim çok işimi görüyor tercih meselesi gerçi ama bu fiyata bu hızda ( benim için hiç soru değil ) sınırsız internet hizmeti alıyorum ilk işim gittim ev telefonu iptal ettirdim 30 TL . sonra internetimi iptal ettirdim 55 TL. cebimde kalan para 85 TL. Bu sınırsız internete aylık 8 TL veriyorum. tüm işlemlerimi yapıyorum

Arkadaşlar korkum acaba bilgisayardan kullanıyorum bir sorun olurmu? aylık harcama kotam 1 gb felan sizler ne kadar kullanıyorsunuz vodafone yakında fazla kullanıyoruz diye iptal edelim derlermi acaba? bu şekilde devam ederse harika olur. ne kadar süreceği hakkında bir bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.