Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesabını bilen mini ye sınırsız yok. 100 mb var 15tl

vodafonun üvey evlatlarıdır hesabını bilenliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

250 Mb doldurduk hız düştü ilk defa,, berbat bir durum.bu hız ile olmaz bu iş.3 aydan sonra devam etmeyi düşünmüyorum.sınırsız olsa ne yazar ki bu komik hızlar ile.avea yolu gözüktü bize.

Hocam PC'den kullaniyorsan sana yardimci olabilirim. Bende cepnet kullanmaktayim PC'den, hiç bir problem yok surf konusunda.
  • Bilgisayarda modem olarak kullanmak isteyenler için 20 TL ye Garantili faturalı Turkcell Vınn satıyorum. Tüm operatörleri destekliyor.Vodafone sorunsuzca kullanabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_62162173/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62162173
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

quote:

250 Mb doldurduk hız düştü ilk defa,, berbat bir durum.bu hız ile olmaz bu iş.3 aydan sonra devam etmeyi düşünmüyorum.sınırsız olsa ne yazar ki bu komik hızlar ile.avea yolu gözüktü bize.

Hocam PC'den kullaniyorsan sana yardimci olabilirim. Bende cepnet kullanmaktayim PC'den, hiç bir problem yok surf konusunda.

yok cep telefonunda kullanıyorum.evde olduğum zamanlar wifi den kullanıyorum,böyle olmasına rağmen 250 mb kotanız dolmuştur diye mesaj geldi.
  • quote:

quote:

quote:

yok cep telefonunda kullanıyorum.evde olduğum zamanlar wifi den kullanıyorum,böyle olmasına rağmen 250 mb kotanız dolmuştur diye mesaj geldi.

Hocam ben pc'den kullandigim halde sikinti cekmezken senin mobilde hic sikinti cekmemen lazim. cok enteresaan. edge ile mi baglaniyorsan yoksa, telefonunun 3g ayari acik mi, emin misin? Opera Mini kullan bu arada mobilden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

quote:

quote:

Hocam ben pc'den kullandigim halde sikinti cekmezken senin mobilde hic sikinti cekmemen lazim. cok enteresaan. edge ile mi baglaniyorsan yoksa, telefonunun 3g ayari acik mi, emin misin? Opera Mini kullan bu arada mobilden.

Alıntıları Göster
    duruma göre edge den bağlanıyor,ama 3G açık kullanıyorum.Opera mini yi yuklemiştim fakat nedense normal tarayıcısından daha yavaş geldi bana o yüzden kaldırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 20 Haziran 2012; 22:56:02 >

• quote:

duruma göre edge den bağlanıyor,ama 3G açık kullanıyorum.Opera mini yi yuklemiştim fakat nedense normal tarayıcısından daha yavaş geldi bana o yüzden kaldırmıştım.

opera minide turbo özelliği var daha hızlı açar sayfaları hocam, 3g ile bağlanırsan. bu yöntemlerlede yavaşsa sende bi sorun var demektir. ben pcde sorun yaşamazken senin mobilde sorun yaşamana ayrı bi enterasanlık
  • Şu anda bunun sayesinde girebiliyorum güzel tarife :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peronitX -- 21 Haziran 2012; 0:38:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar isteyene CEPNETLE pc üzerinden HQ kalitede youtube'dan video izleme yöntemini öğretebilirim. Ayrıca bu şekilde hem video izleme, hemde donmadan müzik dinleme imkanına sahip olacaksınız. PM Atmanız yeterli

buda benden size kiyak
  • quote:

Arkadaşlar isteyene CEPNETLE pc üzerinden HQ kalitede youtube'dan video izleme yöntemini öğretebilirim. Ayrıca bu şekilde hem video izleme, hemde donmadan müzik dinleme imkanına sahip olacaksınız. PM Atmanız yeterli

buda benden size kiyak

Online olarak video işleyen siteler aracılığı ile mi? Merak ettim doğrusu. ÖM attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Arkadaşlar isteyene CEPNETLE pc üzerinden HQ kalitede youtube'dan video izleme yöntemini öğretebilirim. Ayrıca bu şekilde hem video izleme, hemde donmadan müzik dinleme imkanına sahip olacaksınız. PM Atmanız yeterli

buda benden size kiyak

Online olarak video işleyen siteler aracılığı ile mi? Merak ettim doğrusu. ÖM attım.

mesajına cevap verdim hocam.
  • quote:

quote:

quote:

buda benden size kiyak

Tamamdır, hayırlı geceler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: gsakin

inanın benim çok işimi görüyor tercih meselesi gerçi ama bu fiyata bu hızda ( benim için hiç soru değil ) sınırsız internet hizmeti alıyorum ilk işim gittim ev telefonu iptal ettirdim 30 TL . sonra internetimi iptal ettirdim 55 TL. cebimde kalan para 85 TL. Bu sınırsız internete aylık 8 TL veriyorum. tüm işlemlerimi yapıyorum

Arkadaşlar korkum acaba bilgisayardan kullanıyorum bir sorun olurmu? aylık harcama kotam 1 gb felan sizler ne kadar kullanıyorsunuz vodafone yakında fazla kullanıyoruz diye iptal edelim derlermi acaba? bu şekilde devam ederse harika olur. ne kadar süreceği hakkında bir bilginiz var mı?

Arka sayfada atlandı sanırım siz ortalama ayda kaç gb kullanıyorsunuz? yukarıyı okursanız memnun olrum
  • quote:

quote:

inanın benim çok işimi görüyor tercih meselesi gerçi ama bu fiyata bu hızda ( benim için hiç soru değil ) sınırsız internet hizmeti alıyorum ilk işim gittim ev telefonu iptal ettirdim 30 TL . sonra internetimi iptal ettirdim 55 TL. cebimde kalan para 85 TL. Bu sınırsız internete aylık 8 TL veriyorum. tüm işlemlerimi yapıyorum

Arkadaşlar korkum acaba bilgisayardan kullanıyorum bir sorun olurmu? aylık harcama kotam 1 gb felan sizler ne kadar kullanıyorsunuz vodafone yakında fazla kullanıyoruz diye iptal edelim derlermi acaba? bu şekilde devam ederse harika olur. ne kadar süreceği hakkında bir bilginiz var mı?

Arka sayfada atlandı sanırım siz ortalama ayda kaç gb kullanıyorsunuz? yukarıyı okursanız memnun olrum

Bilgisayarda kullandığım zaman günde 300-500 MB arası veri harcaması oluyor bende. Bazen daha az olabiliyor. Sonuçta ayda ortalama 10 GB küsür kullanımım oluyor. Zaten teoride bir ayda en fazla 30 küsür GB veri indirilebilir bu hız ile (hep açık kalırsa ay boyu)

Bu şekild kullansam bile benden bir şey talep etmelerini, şikayetçi olmalarını beklemem. Adil kullanım sonrası hızımı düşürmüşse, bu hızla istediğim kadar kullanabilirsin demektri bu. Ve ben bunu ister bilgisayara bağlarım, ister telefona istersem başka bir cihaza. Karışamaz. Bu benim kullanım hakkımdır.

Zaten sınırlama yapmak isteselerdi yaparlardı, zira mevcut hız sınırlaması aldıkları en etkili önlem zaten.

• quote:

quote:

quote:

buda benden size kiyak

Her ne biliyosan kendine sakla ibrahimdevrim hocam aciklari paylasirsan enfazla 1 hafta icinde kapatirlar

• Bağlantı açığı ile ilgili değil beyler, video kaynağı ile ilgili bir yöntem. Yasal olmayan bir durum yok yani, rahat olun.

• quote:

Bağlantı açığı ile ilgili değil beyler, video kaynağı ile ilgili bir yöntem. Yasal olmayan bir durum yok yani, rahat olun.

işe yarıyormu bari...donmadan cepnette video izleniyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Bağlantı açığı ile ilgili değil beyler, video kaynağı ile ilgili bir yöntem. Yasal olmayan bir durum yok yani, rahat olun.

işe yarıyormu bari...donmadan cepnette video izleniyormu?

Video boyutu ufak olduğu için, evet.

• Beyler açık falan yok rahat olun o konuda, ali hocam cevaplamış nasıl bir yöntem olduğunu. video izlemenin dışında fizy gibi youtube üzerinden online müzik dinlemek için bulunmaz bir nimettir bu yöntem.

durmuyoruz araştırmalara çalışmalara devam ediyoruz cepnetle alakalı
  • bölgemde 3g olmadığı için bu hız yeter diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkadım52 -- 22 Haziran 2012; 14:54:05 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.