Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ten_don

daha ilk ayi ama 7tl yerine 14tl'ye yenilenecegi mesaji geldi.

Ne i$..

Musteri hizmetleri 14tl'ye yenilenecegi mesaji standart dikkate almayin 3 aylik indirimli kullanim hakkiniz sakli dedi.
    Aksam gorecegiz artik yenilenince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür internette gezinme normal ama facebook sohbete bağlanamıyorum bağlansam bile msjlarım gönderilemiyor acaba vodafone böyle bir şeyi engellemiş olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

2 gündür internette gezinme normal ama facebook sohbete bağlanamıyorum bağlansam bile msjlarım gönderilemiyor acaba vodafone böyle bir şeyi engellemiş olabilir mi?

Bende sorun yok,tamam.

• 3 ay %50 indirim kampanyasına katıldım, ilk ay kullandım ama şu anda hatta yeterli bakiye yok ve yenilenmiyecek paket...Peki bu indirimli 3 ay yenilenmesede devam ediyor mu?...Misal 2 ay sonra lira yükledim, paket 7tl den mi yenilenecek?...
  • quote:

quote:

daha ilk ayi ama 7tl yerine 14tl'ye yenilenecegi mesaji geldi.

Ne i$..

Musteri hizmetleri 14tl'ye yenilenecegi mesaji standart dikkate almayin 3 aylik indirimli kullanim hakkiniz sakli dedi.
    Aksam gorecegiz artik yenilenince.

Konu sahibi ilk mesaja bu bilgiyi eklesin. Bana da 19 TL mesajı geldi, müşteri hizmetlerini arayacaktım.
  • ben cepnet'e kaydolduğumda ilk 3 ay 7 TL sonra 14 TL diyodu ama şimdi sitesinde ilk ay 7 tl sonra 14 tl diyor.Değiştirmişler mi acaba??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

ben cepnet'e kaydolduğumda ilk 3 ay 7 TL sonra 14 TL diyodu ama şimdi sitesinde ilk ay 7 tl sonra 14 tl diyor.Değiştirmişler mi acaba??

Artik indirim 1 ay, 3 ay degil..

• cepnete zam geldi 9,99 oldu mesaj az once geldi. Ttkom ındirim yapar vodafone bındırım!

• Aylık 7,99 TL olan cepnet paketi, 8 Temmuz'dan itibaren 9,99 TL olacakmış.. Bugün sabah, fiyat artışını bildiren sms geldi Vodafone'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueyed

Aylık 7,99 TL olan cepnet paketi, 8 Temmuz'dan itibaren 9,99 TL olacakmış.. Bugün sabah, fiyat artışını bildiren sms geldi Vodafone'dan.

Pahaliymis
  • quote:

Orijinalden alıntı: vodaveacell

quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

ben cepnet'e kaydolduğumda ilk 3 ay 7 TL sonra 14 TL diyodu ama şimdi sitesinde ilk ay 7 tl sonra 14 tl diyor.Değiştirmişler mi acaba??

Artik indirim 1 ay, 3 ay degil..

tüh neyse idare edecez artık.

• arkadaşlar ben abone oldum bu pakete , 7 liramı kesti sonra 15.07.2012 tarihine kadar kullanabilirsiniz dedi. sonrasında gelen mesajda ise 08.08.2012 ye kadar kullanabilirsiniz dedi
    anlamadım bişey .

hız olarak şuanda gayet iyi durumda , daha 10 dk önce aldım gerçi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

arkadaşlar ben abone oldum bu pakete , 7 liramı kesti sonra 15.07.2012 tarihine kadar kullanabilirsiniz dedi. sonrasında gelen mesajda ise 08.08.2012 ye kadar kullanabilirsiniz dedi
    anlamadım bişey .

08.08.2012 ye kadar kullanacaksınız,2.si doğru yani,
    Şuan hız gayet iyi diyorsunuz demek,bunu yazın bi yere :)
    100 mb geçtiğinizde hız düşecek,o fikriniz değişecek,sinir sisteminiz gerilecek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

arkadaşlar ben abone oldum bu pakete , 7 liramı kesti sonra 15.07.2012 tarihine kadar kullanabilirsiniz dedi. sonrasında gelen mesajda ise 08.08.2012 ye kadar kullanabilirsiniz dedi
    anlamadım bişey .

100 mb geçtiğinizde hız düşecek,o fikriniz değişecek,sinir sisteminiz gerilecek :)

bakalım kullanayımda biraz yazarım görüşlerimi
  • ben internet paketini 2 hafta önce yaptım ama 14 tl çekti şikayet etmelimiyim?

• quote:

quote:

anlamadım bişey .

100 mb değil hocam 250 mb.ama aştıktan sonra 96 kbps dediğin gibi iyi bi hız sayılmaz

• pc de modem gibi kullanıcam bunu browser oyunu oynamak istiyorum.ayarları nasıl yapmam lazım tarayıcıda ?
  • bugün vodafone bayisine gittim, cepnet paketi ile kullanmak için yeni bir faturasız hat ve modem almak istiyorum dedim.
    bayi bana cepnet paketini modem ile kullanamazsınız dedi ve internet paketlerine bakın dedi.

yeni cepnet paketleri bilgisayarda kullanılamıyor mu acaba ? yoksa bayi hatalı bilgi mi verdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 333

bugün vodafone bayisine gittim, cepnet paketi ile kullanmak için yeni bir faturasız hat ve modem almak istiyorum dedim.
    bayi bana cepnet paketini modem ile kullanamazsınız dedi ve internet paketlerine bakın dedi.

yeni cepnet paketleri bilgisayarda kullanılamıyor mu acaba ? yoksa bayi hatalı bilgi mi verdi ?

Bayi keklemiş sizi :)
    Veya daha pahalı paket satmak için baştan savmış,
    İstediğiniz şekilde kullanırsınız,
    Başka bir bayiye sorun,ordan alın,
    Cepnet alacam demenize gerek yok;
    faturasız hat + modem alacam deyin,
    Hattı alınca mesajı gönderip cepnete geçersiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 333

bugün vodafone bayisine gittim, cepnet paketi ile kullanmak için yeni bir faturasız hat ve modem almak istiyorum dedim.

Bayi keklemiş sizi :)
    Veya daha pahalı paket satmak için baştan savmış,
    İstediğiniz şekilde kullanırsınız,
    Başka bir bayiye sorun,ordan alın,
    Cepnet alacam demenize gerek yok;
    faturasız hat + modem alacam deyin,
    Hattı alınca mesajı gönderip cepnete geçersiniz.

iyi kekledi adam desenize.. olsun gidip o bayiden hat alıp takmayı beceremiyorum diyip avea modemin içine takın diyeceğim. bir arkadaştan modem buldum çünkü.
    bilgilendirme için teşekkürler dostum :)

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.