Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar.foruma yeni üye oldum.deneyimli arkadaşlar p.m atabılır mı acaba?cepneti 3g modemle kullanma ıle ılgılı bır kac sorum olacak.teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: engteach

selamlar.foruma yeni üye oldum.deneyimli arkadaşlar p.m atabılır mı acaba?cepneti 3g modemle kullanma ıle ılgılı bır kac sorum olacak.teşekkürler

Cepnet'i hattına tanımlatıyorsun. Sonra hattı Vodem'e takıp kullanıyorsun. Başka sorun varsa buradan sor, daha çabuk cevap alırsın.
  • cevabınız için teşekkür ederim.vodem win 7 de sorunsuz çalışıyor.ama xp de baglantı kesilip duruyor.sp2 yuklu bılgısayarda.mobıle partner dıye bır program buldum.onu denemeyı dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

selamlar.foruma yeni üye oldum.deneyimli arkadaşlar p.m atabılır mı acaba?cepneti 3g modemle kullanma ıle ılgılı bır kac sorum olacak.teşekkürler

Cepnet'i hattına tanımlatıyorsun. Sonra hattı Vodem'e takıp kullanıyorsun. Başka sorun varsa buradan sor, daha çabuk cevap alırsın.

peki avea veya trceelin modemlerinde kullanabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

peki avea veya trceelin modemlerinde kullanabilirmiyiz ?

Evet,kullanılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodem win 7 de sorunsuz çalışıyor.ama xp yuklu masaustunde baglanıyorç1 dk sonra kesılıyor.sanırım eksık bır eklentı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant
    Evet,kullanılıyor.

ben şu an telefonu notebooka modem olarak göstererek giriyorum ortalama hızı 12kb/s falan bazen birden 20-30 cıktıgı oluyor ama sanıyleık bı cıkıp ınıyor. ben şimdi bi modem alsam hattımı ona taksam internet hızımda iyileşme olur mu ?
  • quote:

quote:

Evet,kullanılıyor.

ben şu an telefonu notebooka modem olarak göstererek giriyorum ortalama hızı 12kb/s falan bazen birden 20-30 cıktıgı oluyor ama sanıyleık bı cıkıp ınıyor. ben şimdi bi modem alsam hattımı ona taksam internet hızımda iyileşme olur mu ?

max 15-20 kb olur.Vodafonun verdigi hiz neyse odur.

• quote:

quote:

Evet,kullanılıyor.

kardeş ben bu paketi 3g modeme takıp kullanıyorum. İnternet azda olsa hızlanıyor özellikle ping degeri oldukça düşüyor. Yani hattı telefona takıp kullanmaktan iyi bana göre

• Konu başlığında düzeltme yapılsa iyi olur çünkü artık ilk 3 ay değil ilk ay 7 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Konu başlığında düzeltme yapılsa iyi olur çünkü artık ilk 3 ay değil ilk ay 7 TL.

evet sadece ilk ay 7 lira olmus :(

• quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

quote:

quote:

Evet,kullanılıyor.

kardeş ben bu paketi 3g modeme takıp kullanıyorum. İnternet azda olsa hızlanıyor özellikle ping degeri oldukça düşüyor. Yani hattı telefona takıp kullanmaktan iyi bana göre

Hmm bi fiyatlarına bakiyim ucuz bulabilirsem aliyim bi tane

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

quote:

quote:

Evet,kullanılıyor.

Hmm bi fiyatlarına bakiyim ucuz bulabilirsem aliyim bi tane

Teknosa veya Gold'da kampanya olursa Turkcel Vınn'ı 19 tl'ye alın (hat ve 4 gb paket ile beraber). Ya da ikinci el satan varsa 20 tlye falan bulabilirsiniz. Boşuna vodafone mobil modeme 69 TL vermeye gerek yok zaten vınn da vodafone hattı çalıştırıyor.

• ya vodafonenun bunu değiştirme hakkı warmı 3 ay 7 tl diye kayıt alıyor sonra 10 gün sonra ilk ay 7 tl diyor bu sahtekarlık değilde nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heromex -- 21 Temmuz 2012; 19:53:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heromex

ya vodafonenun bunu değiştirme hakkı warmı 3 ay 7 tl diye kayıt alıyor sonra 10 gün sonra ilk ay 7 tl diyor bu sahtekarlık değilde nedir ?

ben 2 tane yalancı firmayla çalışıyorum 1 pizza buls (pizza piyasada yok ama çıktı diyor) 2 vodafone (kayıt aldık 48 saat içerisinde size dönülecek diyor 3 aydır haber yok) ve vodafone 190 diyanet hattının ücretsiz olduğunu bilmiyor hesabını bilen tarifesinde arama yapmak için 5tl istiyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: heromex

ya vodafonenun bunu değiştirme hakkı warmı 3 ay 7 tl diye kayıt alıyor sonra 10 gün sonra ilk ay 7 tl diyor bu sahtekarlık değilde nedir ?

Aslında Btk ya şikayet etsen haklı çıkarsın tek yapacağın şey bilinçli kullanıcıı olmak ve sesini duyurmak..

• ark. bende cepnet aboneliği için mesaj gönderdim daha ilk ay paket için ama 7 tl yerine 14 tl alındı 19 temmuz itibariyle düzeltilip iade edilir diye bekledim ama hala gelmedi bunu nasıl halledebiliriz ?
  • vfda hız düşmeyen sınırsız paket yok mu cepnete 14lira verip kağnı arabası gibi yavaş gitmekten sıkıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: AIainPROST

vfda hız düşmeyen sınırsız paket yok mu cepnete 14lira verip kağnı arabası gibi yavaş gitmekten sıkıldım

size katılıyorum,,
    ayın 15 inde 250MB doldu kota inanılmaz yavaş,bu paket sınırsız olsa ne olur ki? bu kadar komik hızlar ile.
    sözde internet işte.
  • vodafone aylık cepnet çok yavaşladı... artık kağnı arabasından beter hale geldi... sayfalar bırak bilgisayarı telefonda bile inanılmaz yavaş !!!

artık kullanmayacağım bu lanet cepneti ben 2 sene önce cepnet paketi kullanırken 45 kb /sn ile dosya indiriyordum aynı anda 3-4 sayfa açılıyordu şimdi bitaneyi bile zor açıyor

Vodafone da yalan oldu

başka tarife yokmu yaa

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.