Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tda 1562q

vodafone aylık cepnet çok yavaşladı... artık kağnı arabasından beter hale geldi... sayfalar bırak bilgisayarı telefonda bile inanılmaz yavaş !!!

artık kullanmayacağım bu lanet cepneti ben 2 sene önce cepnet paketi kullanırken 45 kb /sn ile dosya indiriyordum aynı anda 3-4 sayfa açılıyordu şimdi bitaneyi bile zor açıyor

Vodafone da yalan oldu

başka tarife yokmu yaa

ben geçen sene nisandan beri kullanıyorum 12 kb sürekli ve en iyisi evet malesef bu buna da şükür.

• bende yeni geçmiştim bu cepnete ve bugün bitti 250 mb,msj geldi şu tarihe kadar adil kullanım vırt zırt işte.hızını test ediyordum baktım hani fena değil.bende sürekli 460 kb gösteriyor!!!! bide son msj ları yazan arkadaşların yorumları okuyunca canım sıkılmaya başladı!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

bende yeni geçmiştim bu cepnete ve bugün bitti 250 mb,msj geldi şu tarihe kadar adil kullanım vırt zırt işte.hızını test ediyordum baktım hani fena değil.bende sürekli 460 kb gösteriyor!!!! bide son msj ları yazan arkadaşların yorumları okuyunca canım sıkılmaya başladı!!!

460 kb sen yapabileceğin max bende 3,6 mbps yazıyor ama 0,0096 mbps hızımwww.speedtest.net adresinden test yapabilirsin.

• beyler buna vereceğiniz parayı normal sınırlı internete verin bundan bin kat daha iyidir... yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

beyler buna vereceğiniz parayı normal sınırlı internete verin bundan bin kat daha iyidir... yaaa

yok ya arkadaş, şimdi ayda ne kadar indirdiğimi söylemeyimde ( kaldırırlar paketleri falan :D ) bayağı dowload yapıyorum sınırsızla kafam rahat tek sıkıntım online tv izleyememek o kadar donmadan dizi bile izletiyor sağolsun düşük kalite ama idare ediyor memnunum 14 tl olmasaydı iyidi ama cepnetin olmadığı zamanları da biliyoruz buna da şükür.
  • benim geçenseneden kalma cepnetim var her ay 7.99 tl ye kendini yeniliyor.adil kullanım sınırıda hiç dolmayınca sorun olmuyor. Birde eğer opera mini varsa kullanılan verilerde şöyle yazıyor.şebekeden alınan veriler 900 mb.verilerin orjinal boyutu 3.1 gb yazıo.çok kullansan bile şebekeden az veri alıyor sınır zor doluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar Mobilde en düşük
    hız 256 Kpbs olsun. Destek Konusu açılmıştır
    katılımınızı bekliyoruz.

http://resim.donanimhaber.com/m_63698700/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63698700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximisT -- 26 Temmuz 2012; 22:08:58 >
  • Mobilde En düşük Hız 256 kbps olsun... Hep Destek Tam destek.... Katılımlarınızı bekliyoruz önemli bir konu sonuç almamız yakındır link aşağıda
    http://resim.donanimhaber.com/m_63698700/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63698700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 29 Temmuz 2012; 10:20:53 >
  • Cepnet paketim ayın 30 unda yenilenecek şöyle bir mesaj geldi.Benden kaç tl kesilecek şimdi?
    -,01 TL KARSILIGI AYLIK CEPNET 250 PAKETINIZ 30.07.2012 TARIHINDE YINELENECEKTIR. IPTAL ETMEDIGINIZ SURECE ABONELIGINIZ YINELENMEYE DEVAM EDECEKTIR.SMS ILE IPTAL CEPNET250 YAZIP 3636 YA GONDEREBILIRSINIZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Cepnet paketim ayın 30 unda yenilenecek şöyle bir mesaj geldi.Benden kaç tl kesilecek şimdi?
    -,01 TL KARSILIGI AYLIK CEPNET 250 PAKETINIZ 30.07.2012 TARIHINDE YINELENECEKTIR. IPTAL ETMEDIGINIZ SURECE ABONELIGINIZ YINELENMEYE DEVAM EDECEKTIR.SMS ILE IPTAL CEPNET250 YAZIP 3636 YA GONDEREBILIRSINIZ.

Ücret hatalı,7 tl kesilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Cepnet paketim ayın 30 unda yenilenecek şöyle bir mesaj geldi.Benden kaç tl kesilecek şimdi?

Ücret hatalı,7 tl kesilecek.

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mesaja göre 1 kuruş karşılığı yenilenecekmiş gibi duruyor
  • Sadece ilk ay modu iyimis
  • 15 tl sınırsız cepnet hayal ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

15 tl sınırsız cepnet hayal ediyorum.

Cepnete zam mi gelecek yoksa limitsiz cepnet mi demek istediniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

ilk ay 15 tl sonrası 20 tl - CEPNET1000 mi cıkacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: target4u

quote:

quote:

500luk paketi 20iken 1gb 30olur....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: target4u

quote:

quote:

500luk paketi 20iken 1gb 30olur....

once VDF yaptı.

- CEPNET250 ilk ay 7 sonrası 14 tl

- CEPNET500 ilk ay 9.5 sonrası 19 tl idi.

---------------------
    sonra

Turkcell Sınırsız 1GB internet 19.90 TL sonrası 96 kpbs

Avea S.E.C Sınırsız 1GB internet 10 TL sonrası 128 kpbs

yapınca.

VDF nun CEPNET i revize etme vakti gelmedi mi ?

en az TCL gibi 1GB internet 20 TL ama sonrası avea gibi 128 kpbs yapmalı bence ! ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 9 Ağustos 2012; 11:10:47 >

• Arkadaş şu hızları düzeltemediler gitti, En düşük hızın artık 256 kbps olması lazım, Günümüz Türkiyesine yakışmıyor 96 kbps hız yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Arkadaş şu hızları düzeltemediler gitti, En düşük hızın artık 256 kbps olması lazım, Günümüz Türkiyesine yakışmıyor 96 kbps hız yaa

+100

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.