Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea daha uygun oluyor 6tl daha verin hy 500dk+5000sms+sınırsız net veriyor avea
  • Arkadaşlar Kullanmadığım Hattımı Vodafone taşıyıp 250mblik sınırsız cepnet paketini aldım, ilk ay 7 tl demişlerdi hattımdan 6 tl eksildi, Yalnız 3G evin içinde çekmiyor Vodafone bu konuda bişeyler yapmalı 3g kapsama alanı diğerlerinden çok kötü, Edgesi ise diğer operatörlerden çok daha iyi(150-200 kbps civarı). Devamlı edgede kullanıyorum Umarım Edgede hız düşmez.
    Yeni telefonlarda 96 kbps yetmiyor, Mobilde de en düşük hız 256 kbps olma vakti geldide geçiyor, Umarım birileri artık bunun farkına varır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Cepnet kullanan arkadaşlar MAxthon tarayıcı kullanın reklamları engelleyin çok rahat bir şekilde sörf yapabileceksiniz.

boyutu 23 mb miş. cepnetle inmesini bekle şimdi birisi sıkıştırıp yükleyebilirmi
  • quote:

Cepnet kullanan arkadaşlar MAxthon tarayıcı kullanın reklamları engelleyin çok rahat bir şekilde sörf yapabileceksiniz.

Hocam indirfikte pek bir hız göremedik, yapılacak ayar falan varmı reklamlarda hala çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Hocam indirfikte pek bir hız göremedik, yapılacak ayar falan varmı reklamlarda hala çıkıyor.

Hocam sağ altta resmini eklediğim butona tıkla reklam avcısı kurallarına abone ol

• ARKADSLLAR YAKLASIK BİR HAFTA KADAR ÖNCE CEPNET 250 KULLANMAYA BASLADIM VİDEO FALAN İZLEMEDİM WHTSAPP FORSUQARE VE İNSTAGRAM KULLANIYORUM VE BAZENDE GAZETELERE BAKIYORUM VE ARASIRA DA HAVA DURUMU GÜNCELLEMESİ YAPIYORUM..., ANCAK BU KADAR KISA SÜREDE 156 MB OLMUS SACMA DEĞİLMİ UB SEKİLDE KULLANMAK VE BU KADAR KISA SÜREDE TELEFON HTV SENSATION......
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog_cnk

ARKADSLLAR YAKLASIK BİR HAFTA KADAR ÖNCE CEPNET 250 KULLANMAYA BASLADIM VİDEO FALAN İZLEMEDİM WHTSAPP FORSUQARE VE İNSTAGRAM KULLANIYORUM VE BAZENDE GAZETELERE BAKIYORUM VE ARASIRA DA HAVA DURUMU GÜNCELLEMESİ YAPIYORUM..., ANCAK BU KADAR KISA SÜREDE 156 MB OLMUS SACMA DEĞİLMİ UB SEKİLDE KULLANMAK VE BU KADAR KISA SÜREDE TELEFON HTV SENSATION......

yüksek boyutlu görseller açmışsan normal

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog_cnk

ARKADSLLAR YAKLASIK BİR HAFTA KADAR ÖNCE CEPNET 250 KULLANMAYA BASLADIM VİDEO FALAN İZLEMEDİM WHTSAPP FORSUQARE VE İNSTAGRAM KULLANIYORUM VE BAZENDE GAZETELERE BAKIYORUM VE ARASIRA DA HAVA DURUMU GÜNCELLEMESİ YAPIYORUM..., ANCAK BU KADAR KISA SÜREDE 156 MB OLMUS SACMA DEĞİLMİ UB SEKİLDE KULLANMAK VE BU KADAR KISA SÜREDE TELEFON HTV SENSATION......

yüksek boyutlu görseller açmışsan normal

ya ne bileyim ne acabilirmki ama video bile izlemedim sadecedediğim programları kullandın bir hafata içinde bu kdar olması ilginç millet video bile izlese bu kadar olmuyor ki

• bişiy anladıysam arap olam
  • vodafone internet paketleri konusunda bir deişiklik yapmalı ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi gsm operatörü olursa olsun, akk sonrası standart olarak hız minumum 256 kbps olmalı. 96 kbps ile internete erişim işkence gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueyed -- 28 Ağustos 2012; 0:43:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar önemli bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum Malum bilginiz vardır Yakın zaman önce Mobilde En DÜşük Hız 256 kbps olsun diye bir Konu açmıştık. O konuyu bilinmeyen bir sebepten dolayı site yöneticileri kapatmıştır. Sanırım Bu BTK mevzularından birileri rahatsız oldu. Kapatma nedeni olarak sadece kural dışı konu ibaresi yazılmıştır. Konu 1.5 ay boyunca yayında kalmıştır 100 den fazla yorum yazılmıştır ve güncel bir konuydu. Bu sebepten dolayı bu durumu sizinle paylaşmayı borç bilirim.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar önemli bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum Malum bilginiz vardır Yakın zaman önce Mobilde En DÜşük Hız 256 kbps olsun diye bir Konu açmıştık. O konuyu bilinmeyen bir sebepten dolayı site yöneticileri kapatmıştır. Sanırım Bu BTK mevzularından birileri rahatsız oldu. Kapatma nedeni olarak sadece kural dışı konu ibaresi yazılmıştır. Konu 1.5 ay boyunca yayında kalmıştır 100 den fazla yorum yazılmıştır ve güncel bir konuydu. Bu sebepten dolayı bu durumu sizinle paylaşmayı borç bilirim.

Yaptığımız eylem ses vermiş demekki hocam,
    HERKES OMUZ VERSİN.
    Bütün internet konularına ekleyelim;
    "MOBİL İNTERNET HIZI EN AZ 256 KB OLMALI"
    Bu yapılana kadar eylemimiz sürecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Merhaba arkadaşlar önemli bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum Malum bilginiz vardır Yakın zaman önce Mobilde En DÜşük Hız 256 kbps olsun diye bir Konu açmıştık. O konuyu bilinmeyen bir sebepten dolayı site yöneticileri kapatmıştır. Sanırım Bu BTK mevzularından birileri rahatsız oldu. Kapatma nedeni olarak sadece kural dışı konu ibaresi yazılmıştır. Konu 1.5 ay boyunca yayında kalmıştır 100 den fazla yorum yazılmıştır ve güncel bir konuydu. Bu sebepten dolayı bu durumu sizinle paylaşmayı borç bilirim.

Yaptığımız eylem ses vermiş demekki hocam,
    HERKES OMUZ VERSİN.
    Bütün internet konularına ekleyelim;
    "MOBİL İNTERNET HIZI EN AZ 256 KB OLMALI"
    Bu yapılana kadar eylemimiz sürecektir...

Evet arkadaşlar biraz ses getirdik anlaşılan, ve DH yönetimine yaptığımız haklı müracat sonunda konumuz tekrar yayına alınmıştır. Lütfen herkes destek versin Tam destek Hep Destek En düşük Hız 256kbps olsun...
    http://forum.donanimhaber.com/m_63698700/mpage_1/key_/tm.htm

• CEPNET250 paketi için bugün mesaj gonderdim. Bana gelen mesajda15.10.2012 tarihine kadar kullanabileceksiniz yazıyor 02.11.2012 tarihine kadar kullanmam gerekmiyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 sene önce kayıt olmuştum bayadır pasif olarak duruyordu hattım bu sene sonuna doğru tekrar kullanmaya başlayacağım gibi hatta tl yüklemiyordum uzun zamandır :) webten vfye girdiğimde AYLIK CEPNET 65536 Kb/s 0,00 KB Aktif / Kullanılıyor 2010-12-26 21:21:48 şeklinde yazıyor geçen gün 14 tl yükledim hemen 10 tl çekilmiş. İPTAL AY yazıp 3636 ya gönderiyorum işleminizi gerçekleştiremiyoruz vs vs yazıyor gelen mesajda benim soruma gelicek olursak bu paketi müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettireyimmi yoksa böyle kalsınmı? ben kayıt olurken bağlantı hızı 96 kbs olarak biliyorum bunda bi değişiklik oldumu sağa sola baktım ama gözüme birşeyler ilişmedi o yüzden yazma gereği duydum.
  • quote:

Neden böyle oldu bende anlamadım ?
    Halbuki insani hakkımızı savunmuştuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Neden böyle oldu bende anlamadım ?
    Halbuki insani hakkımızı savunmuştuk.

Yapılmaması gerekirdi aslında, fakat yönetime yaptığımız haklı müracatımız sonunda konu tekrar aktif hale gelmiştir.

• Beyler açık söylemek gerekirse yukarıdakileri hiç okumadım. Belki sorumun cevabı oradadır ama okumadım. Yeni Vodafone geçtim adam CepNet 250 MB paketini şöyle tanımladı;
    İlk 250 MB 3G hızında olur. 250 MB bittikten sonra hızı EDGE hızına düşer ve ücretsiz, sınırsız bağlanırsın dedi. Kendisi bilgisayarda kullanıyormuş. Ben telefonda kullanıcam. Adamın dediği doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDGL

Beyler açık söylemek gerekirse yukarıdakileri hiç okumadım. Belki sorumun cevabı oradadır ama okumadım. Yeni Vodafone geçtim adam CepNet 250 MB paketini şöyle tanımladı;
    İlk 250 MB 3G hızında olur. 250 MB bittikten sonra hızı EDGE hızına düşer ve ücretsiz, sınırsız bağlanırsın dedi. Kendisi bilgisayarda kullanıyormuş. Ben telefonda kullanıcam. Adamın dediği doğru mu ?

Evet doğru benim bazı arkadslarım kullanıyordu.Ama hızı çok düşüyor yani facebook a bile 10 dk da giriodu.Valla sinir hastası olursun monütörü kırarsın hiç deneme bence

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.