Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Sınırsız olması iyi ama fiyatı biraz pahalı buldum. Bu fiyata adil kullanım sonrası 128 Kbps veya üstü olabilirdi.

Vodafone yetkilileri, bunu okuyorsanız eğer, müşterilerinizin 'sınırsız' talebine yanıt verdiğiniz için bir VF kullanıcısı olarak teşekkür ederim.

Fakat benzer bir paketi, aynı adil kullanım sonrası hızıyla daha yüksek bir fiyattan sunuyorsunuz. Bu tepkilere de yol açabilir talebe de, belirtmek isterim. Zira kota derdi olmaksızın internet kullanmak isteyen kullanıcı miktarı kolaylıkla tahmin edilebilir.

Bir sorum olacak, daha doğrusu bunu bana Cepneti tavsiye edeceğim kişiler soracak:

Freezone Özgür Genç tarifesinde bulunan kullanıcılar gece 9 sabah 9 VF içi hediye 2000 dakikadan yararlanabilecek mi acaba yine? Buna VF internet paketleri sayfasında değinilmemiş.

Hayır dostum bu paketlere şebeke içi 2000 dakika yok. ayrıca freezonelulara bu paketler sürekli indirimli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

quote:

Sınırsız olması iyi ama fiyatı biraz pahalı buldum. Bu fiyata adil kullanım sonrası 128 Kbps veya üstü olabilirdi.

Vodafone yetkilileri, bunu okuyorsanız eğer, müşterilerinizin 'sınırsız' talebine yanıt verdiğiniz için bir VF kullanıcısı olarak teşekkür ederim.

Fakat benzer bir paketi, aynı adil kullanım sonrası hızıyla daha yüksek bir fiyattan sunuyorsunuz. Bu tepkilere de yol açabilir talebe de, belirtmek isterim. Zira kota derdi olmaksızın internet kullanmak isteyen kullanıcı miktarı kolaylıkla tahmin edilebilir.

Bir sorum olacak, daha doğrusu bunu bana Cepneti tavsiye edeceğim kişiler soracak:

Freezone Özgür Genç tarifesinde bulunan kullanıcılar gece 9 sabah 9 VF içi hediye 2000 dakikadan yararlanabilecek mi acaba yine? Buna VF internet paketleri sayfasında değinilmemiş.

Hayır dostum bu paketlere şebeke içi 2000 dakika yok. ayrıca freezonelulara bu paketler sürekli indirimli değil.

Şimdi olmadı işte. Yeni paket alacakların ne günahı var?

Vodafone şimdi ayıp etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

quote:

Şimdi olmadı işte. Yeni paket alacakların ne günahı var?

Vodafone şimdi ayıp etti.

haklısın, çifte standart olayı var :)

• Kar amaçlı yapılmış bu paketler besbelli.

Sınırsız isteyen belli bir kesime de hitap ediyor olabilir. Avantajlı olunca aşırı yüklenme oluyor diye fazla talebin önüne geçmeye çalışıyor da olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcıların isteği ile ZORLA çıkarılmış bir paket olmuş bu. Aylardır içeriden sesi geliyordu ama en son hali ile tek kelime ile bizi 2 sene önceki hıza mahkum eden bir tarife.

TEK AVANTAJI her tarife (Faturalı- Faturasız) ile özgürce alınabilmesi olmuş. Her malın bir alıcısı olduğu için kullanana hayırlı olsun.

Ben eski tarifemde mutluyum.
  • quote:

Kar amaçlı yapılmış bu paketler besbelli.

Sınırsız isteyen belli bir kesime de hitap ediyor olabilir. Avantajlı olunca aşırı yüklenme oluyor diye fazla talebin önüne geçmeye çalışıyor da olabilirler.

bu yuklenme aveada neden olmuyor da vodafoneda oluyor.burdan cıkan sonuc aveanın altyapısı vodafonedan daha iyi...

2aydır avea yeni nesil,daha oncede 8-9 ay gencpaket kullandım.bi sorunla karsılasmadım.
  • 14 lira 250 mb internete vereceğime,(250mb ı aştıktan sonraki şeyi internet diye nitelendiremiyorum, ancak mail okursunuz) aynı fiyata 1 gb alırım. ne mantığı var acaba bu çıkardıkları paketin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: just sky

14 lira 250 mb internete vereceğime,(250mb ı aştıktan sonraki şeyi internet diye nitelendiremiyorum, ancak mail okursunuz) aynı fiyata 1 gb alırım. ne mantığı var acaba bu çıkardıkları paketin...

Senin dedigin 25 yas altina %50 indirimle paket alabildigin icin gecerli. Senin acindan haklisin ama indirimli alamayan 25 yas ustune uygun bir paket.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_60472408/tm.htm
    bu pakette 1gb internet 9 lira,bu pakete bile fos diyen cıkmıs:)
    sanırım vodafonu avea ile degilde turkcelle kıyaslamak lazım.cunku aveanın tarıfelerı7paketlerı gercekten rakipsiz...
  • Valla vodafone bu aralar deli ediyor beni şehrin göbeğinde İphone'da edge çekiyor hep. 3G hayal oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

mevcut paketimizi şimdi iptal edersek bir de bu paketin parasını mı verecegiz yoksa ötekisinin süresi dolunca mı bu paketin ücretini alacaklar ?

yeni paket aldığınızda, eğer internet paketiniz varsa, ileri tarihli, yani fatura kesim tarihinizde devreye giriyor, eskisi otomatik olarak iptal oluyor. yani o ay sadece eski kullandığınız paketi ödüyorsunuz, sonraki ay diğer paketle devam ediyorsunuz.yeni paket aldığınızda, eğer internet paketiniz varsa, ileri tarihli, yani fatura kesim tarihinizde devreye giriyor, eskisi otomatik olarak iptal oluyor. yani o ay sadece eski kullandığınız paketi ödüyorsunuz, sonraki ay diğer paketle devam ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abays

Valla vodafone bu aralar deli ediyor beni şehrin göbeğinde İphone'da edge çekiyor hep. 3G hayal oldu

Benim bulunduğum yerde de öyle, 3g yi açıyorum, hemen edgeye geciyor ve öyle kalıyor. O yüzden turkcelldeyim.
  • Pahali geldi ;))
  • 1gb paket zaten 14 liraydı. 96kbps hızla (sadece telefondan ihtiyaç doğrultusunda kullanımla) 1gb yı zaten dolduramazsın. adamlarınki sadece taktik. yemeyin şunu yutmayın. sınırsızmış. 14 liraya size 3 ay sonra interneti itelediklerinde farkedeceksiniz.

-alıntı-
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

1gb paket zaten 14 liraydı. 96kbps hızla (sadece telefondan ihtiyaç doğrultusunda kullanımla) 1gb yı zaten dolduramazsın. adamlarınki sadece taktik. yemeyin şunu yutmayın. sınırsızmış. 14 liraya size 3 ay sonra interneti itelediklerinde farkedeceksiniz.

-alıntı-

ya diyorum ya, 14 lira buna vereceğime 1 gblik paketi alırım, hem 1 gb boyunca güya hızlı bağlanırım. saçma sapan uydurmuşlar cepnet diye. kontratım olmasa hemen iptal ettiricem hattımı ama daha 3 ayı var. mecbur bekliyoruz..
  • Vodafonedan baska aylik internet kullanabilecegimi hangi operator var.
    12 lik paketler istemiyorum.aylik paketler lazm bana yazin kullanmak icin :)
  • ben 19tlye 1gb internet, 500dk her yöne, 1000sms heryöne kullanıyorum. kim ne yapsın bunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Konu başlığı resmen yanıltıcı.

setha çok enteresan bir insansın cidden, anlıyorum seni

Yanıltıcı hocam tabi. İlk üç ay 7 tl yazsaydın yanıltıcı olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Konu başlığı resmen yanıltıcı.

setha çok enteresan bir insansın cidden, anlıyorum seni

Yanıltıcı hocam tabi. İlk üç ay 7 tl yazsaydın yanıltıcı olmazdı.

ona istinaden demedim :) setha benim konularda birşeyler yazıyor sorular soruyor cevap veriyorum "bazen", o benim yazdıklarıma cevap vermiyor :) o anlar boş ver sen karıştırma :)

• başlık "bazı" arkadaşlarımızı baya bir rahatsız etti sanırım düzelttim ben
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.