Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET 7 TL 'CEPNET' YENİDEN BAŞLADI (ilk ay 7, sonrası 14 tl) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
4
Favori
45.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kobifone

başlık "bazı" arkadaşlarımızı baya bir rahatsız etti sanırım düzelttim ben

Hocam ilk 3 ay herkese 7 lira degil galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Kar amaçlı yapılmış bu paketler besbelli.

Sınırsız isteyen belli bir kesime de hitap ediyor olabilir. Avantajlı olunca aşırı yüklenme oluyor diye fazla talebin önüne geçmeye çalışıyor da olabilirler.

bu yuklenme aveada neden olmuyor da vodafoneda oluyor.burdan cıkan sonuc aveanın altyapısı vodafonedan daha iyi...

2aydır avea yeni nesil,daha oncede 8-9 ay gencpaket kullandım.bi sorunla karsılasmadım.

AVEA da çok mu iyi ki sanki?

O 30 luk paketi (afedersiniz) yiyosa faturasızlara açsın, kendi kullanıcılarına yaptığı çifte standardı (Avea dışından NT ile gelenlere daha uygun tarifeler)
    kaldırsın da göreyim. Onun altyapısı çok mu sağlammış.. Şöyle kullanıcılar bir artsın, yoğunluk başlasın o zaman görürüm ben o Yeni Nesil Paketleri övenleri!

• Vodafone facebook sayfadindaki yorumlara bakinca vodafone biz nerede yanlis yaptk der sanirim..

Begenen kesim yuzde 10 bile degil ggbi.duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 11 Mayıs 2012; 12:47:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: just sky

14 lira 250 mb internete vereceğime,(250mb ı aştıktan sonraki şeyi internet diye nitelendiremiyorum, ancak mail okursunuz) aynı fiyata 1 gb alırım. ne mantığı var acaba bu çıkardıkları paketin...

telefonunu modem olarak kullanip pc'den girenler için iyi olmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

1gb paket zaten 14 liraydı. 96kbps hızla (sadece telefondan ihtiyaç doğrultusunda kullanımla) 1gb yı zaten dolduramazsın. adamlarınki sadece taktik. yemeyin şunu yutmayın. sınırsızmış. 14 liraya size 3 ay sonra interneti itelediklerinde farkedeceksiniz.

-alıntı-

ya diyorum ya, 14 lira buna vereceğime 1 gblik paketi alırım, hem 1 gb boyunca güya hızlı bağlanırım. saçma sapan uydurmuşlar cepnet diye. kontratım olmasa hemen iptal ettiricem hattımı ama daha 3 ayı var. mecbur bekliyoruz..

hem telefondan hemde telefonu modem olarak tanitarak pcden kullananlar icin bulunmaz bir nimet olmus bu, o kadarda haksizlik etmeyin vodafone'a

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

quote:

quote:

1gb paket zaten 14 liraydı. 96kbps hızla (sadece telefondan ihtiyaç doğrultusunda kullanımla) 1gb yı zaten dolduramazsın. adamlarınki sadece taktik. yemeyin şunu yutmayın. sınırsızmış. 14 liraya size 3 ay sonra interneti itelediklerinde farkedeceksiniz.

-alıntı-

ya diyorum ya, 14 lira buna vereceğime 1 gblik paketi alırım, hem 1 gb boyunca güya hızlı bağlanırım. saçma sapan uydurmuşlar cepnet diye. kontratım olmasa hemen iptal ettiricem hattımı ama daha 3 ayı var. mecbur bekliyoruz..

hem telefondan hemde telefonu modem olarak tanitarak pcden kullananlar icin bulunmaz bir nimet olmus bu, o kadarda haksizlik etmeyin vodafone'a

Aynen. Biraz pahalandı. Ve tamam, hız da aynı. Ama cepnet mantığı da aynı. İkide bir kotayı aştık mı bakma derdi yok, kafa rahat en azından. Bunu da dikkate almak lazım tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

-alıntı-

hocam 96kbps ile bilgisayarda herhangi bir internet sitesini ne kadar sürede açaçacığınızı biliyor musunuz? 250mb den sonra resmen ancak cepten msn kullanıp, mail bakarsınız. o hızla mobil sitelerin açılması bile insanı çileden çıkartır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

-alıntı-

Aynen. Biraz pahalandı. Ve tamam, hız da aynı. Ama cepnet mantığı da aynı. İkide bir kotayı aştık mı bakma derdi yok, kafa rahat en azından. Bunu da dikkate almak lazım tabi.

Aynen hocam, bazı arkadaşlar beğenmemezlik yapmışlar ama, bana bu fiyata kota aşımından sonra sınırsız internet veren operatör göstersinler hele?

Üşenmeyip baktım şuan diğer operatörlerde 250 ve 500'lük paketlerin fiyatları bu ve kota aşım ücreti var.

Turkcell 250 mb, aylık 14 tl (kota aşım ücretli, üstelik ilk 3 ay indirim falanda yok)

Avea 250 mb, aylık 15 tl (kota aşım ücretli, üstelik 3 ay indirim falanda yok)

* Vodafone'nun bu paketlerini beğenmeyenleri anlamıyorum. Bu paketler hem cepten kullananlar için, hemde telefonunu modem olarak tanıtıp pc'den bağlananlar için şuan en iyi internet paketleridir. Bu kota aşımı hızdan sonra rahat rahat nette dolaşılır. Pc'dede sayfaları rahatça kanser etmeden açar. Eski cepnet kullanılarındanım ta ki hattım kaybolana kadar.. demem o ki birazcık emeğe saygı olsun, yargısız infaz yapılıyor hemen. ben adamlara her gün en az 3-5 tane mail atıyordum cepnet geri gelsin diye, ki kafamda tasarladığım düzenlemeyle geri geldi. vodafone'nu seviyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

-alıntı-

hocam 96kbps ile bilgisayarda herhangi bir internet sitesini ne kadar sürede açaçacığınızı biliyor musunuz? 250mb den sonra resmen ancak cepten msn kullanıp, mail bakarsınız. o hızla mobil sitelerin açılması bile insanı çileden çıkartır.

Abartıyorsun dostum. Şuan en yakım arkadaşım eski 7,99'luk cepnet paketini pc'den kullanıyor ve gayette sayfaları iyi açıyor. Kanser olmuyorsun en azından. Kaldı ki telefonda daha iyi giriyor sitelere, şuana kadar bu hız sayfaları açmıyor dediğini duymadım. Dediğim gibi hem telefondan, hemde pc'den kullananlar için süper paketlerdir bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Pahali geldi ;))

E vodafone paketleri tekrar kullanıma soktu, 7,99luk haliyle abonelige açmayacağı belliydi zaten. Buda size ders olsun iptal etmeseydiniz diyerek, ilk 3 ay 7 lira sonrasında 14 lira olarak, ayrıca akk'yi 250 mb yaparak kullanıma açtı. bence gayet ideal.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

-alıntı-

Aynen hocam, bazı arkadaşlar beğenmemezlik yapmışlar ama, bana bu fiyata kota aşımından sonra sınırsız internet veren operatör göstersinler hele?

Üşenmeyip baktım şuan diğer operatörlerde 250 ve 500'lük paketlerin fiyatları bu ve kota aşım ücreti var.

Turkcell 250 mb, aylık 14 tl (kota aşım ücretli, üstelik ilk 3 ay indirim falanda yok)

Avea 250 mb, aylık 15 tl (kota aşım ücretli, üstelik 3 ay indirim falanda yok)

* Vodafone'nun bu paketlerini beğenmeyenleri anlamıyorum. Bu paketler hem cepten kullananlar için, hemde telefonunu modem olarak tanıtıp pc'den bağlananlar için şuan en iyi internet paketleridir. Bu kota aşımı hızdan sonra rahat rahat nette dolaşılır. Pc'dede sayfaları rahatça kanser etmeden açar. Eski cepnet kullanılarındanım ta ki hattım kaybolana kadar.. demem o ki birazcık emeğe saygı olsun, yargısız infaz yapılıyor hemen. ben adamlara her gün en az 3-5 tane mail atıyordum cepnet geri gelsin diye, ki kafamda tasarladığım düzenlemeyle geri geldi. vodafone'nu seviyorum.

ya yuh saniyede 8 kb indirmeyle nasıl pcde rahatça sayfa açıyomuş o. Millet ttnet e akk den sonra 1 mbit e düşüyo sörf bile yapamıyoruz nerdeyse diye kızarken gelmiş 96 kpbs kanser etmeden pcde acar sayfaları diyosunuz, telefonda bile zorlanırsın be.

Şöyle bir karşılaştırma yapalım:

Eski cepnet: 8 lira, 100 mb sonrası hız düşüm
    Yeni cepnet: 14 lira, 250 mb sonrası hız düşüm

Fark 6 lira= 150 mb net. Bence pahalı, hızda aynı.

• quote:

quote:

Pahali geldi ;))

E vodafone paketleri tekrar kullanıma soktu, 7,99luk haliyle abonelige açmayacağı belliydi zaten. Buda size ders olsun iptal etmeseydiniz diyerek, ilk 3 ay 7 lira sonrasında 14 lira olarak, ayrıca akk'yi 250 mb yaparak kullanıma açtı. bence gayet ideal.

Kullanıcılarına ders vermek vodafone mı düşmüş ? İdeal değil gerçekten. Eğer bir hizmeti bitirip, yeniden benzer bir hizmete başlayacaksanız daha pahalı yapmanın bir anlamı yok. Tüketicinin beklentisi daha yüksekken daha kötü bir paket yapıyosunuz.
  • 96 kpbs ile bilgisayarda sayfaların açılacağını ben de merak ettim hakkaten.. eski çevirmeli modemlerden farksız bu. taa o zamanlar bile, kaldı ki o zamanlar siteler böyle yüklü ve büyük boyutlarda değillerdi, bi siteyi 15 20 saniyede açardık. şimdi bu hızla, bilgisayarda herhangi bir siteyi açmayı hayal edemiyorum. çay demleyip gelirsin herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

quote:

Pahali geldi ;))

Kullanıcılarına ders vermek vodafone mı düşmüş ? İdeal değil gerçekten. Eğer bir hizmeti bitirip, yeniden benzer bir hizmete başlayacaksanız daha pahalı yapmanın bir anlamı yok. Tüketicinin beklentisi daha yüksekken daha kötü bir paket yapıyosunuz.

hocam adamlar bu paketi 100 MB adil kullanım'la tekrar soksalardı aboneliğe, 6 lira zamlanmış olurdu. ama adil kullanım kotasını 250MB'a yükseltmişler ve ilk 3 ay 7 lira, daha ne istiyorsun ki?

Rakip operatörlerde

Turkcell 250 mb 14 lira, paket aşım ücreti var.

avea 250 mb 15 lira, paket aşım ücreti var.

Yine Vodafone en kârlısı ;)

• quote:

96 kpbs ile bilgisayarda sayfaların açılacağını ben de merak ettim hakkaten.. eski çevirmeli modemlerden farksız bu. taa o zamanlar bile, kaldı ki o zamanlar siteler böyle yüklü ve büyük boyutlarda değillerdi, bi siteyi 15 20 saniyede açardık. şimdi bu hızla, bilgisayarda herhangi bir siteyi açmayı hayal edemiyorum. çay demleyip gelirsin herhalde.

hocam sen beni dinlemiyorsun sanırım. Diyorum ki, arkadaşım nokia 5800 kullanıyor, ve eski cepnet abonesi, halada cepneti pc'den kullanıyor. adam memnun açıyor sayfaları. sen tasa etme bu kadar. kullanıyor adamlar demekki sayfaları açıyor. yoksa neden kullansınlar pc'de..

ek olarak: sayfa açılışlarını biraz daha hızlandırmak senin elinde, opera'yı kullanırsın açarsın turboyu, sayfaları sıkıştırır tarayıcı otomatik olarak. oh rahatça girersin

chrome'mu kullanıyorsun, kurarsın reklam engelleyen eklentileri mis gibide açar sayfaları.

not: kendimden biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivenrec -- 11 Mayıs 2012; 13:21:22 >

• quote:

quote:

96 kpbs ile bilgisayarda sayfaların açılacağını ben de merak ettim hakkaten.. eski çevirmeli modemlerden farksız bu. taa o zamanlar bile, kaldı ki o zamanlar siteler böyle yüklü ve büyük boyutlarda değillerdi, bi siteyi 15 20 saniyede açardık. şimdi bu hızla, bilgisayarda herhangi bir siteyi açmayı hayal edemiyorum. çay demleyip gelirsin herhalde.

hocam sen beni dinlemiyorsun sanırım. Diyorum ki, arkadaşım nokia 5800 kullanıyor, ve eski cepnet abonesi, halada cepneti pc'den kullanıyor. adam memnun açıyor sayfaları. sen tasa etme bu kadar. kullanıyor adamlar demekki sayfaları açıyor. yoksa neden kullansınlar pc'de..

ek olarak: sayfa açılışlarını biraz daha hızlandırmak senin elinde, opera'yı kullanırsın açarsın turboyu, sayfaları sıkıştırır tarayıcı otomatik olarak. oh rahatça girersin

chrome'mu kullanıyorsun, kurarsın reklam engelleyen eklentileri mis gibide açar sayfaları.

yok hocam dinlememek değil de, aklım almadı o hızda siteleri açabileceğine.. mobilde açar da, normal pcde bilemedim. açar diyosanız açıyodur.. neticede test etmişliğim yok. kağıt üzerindeki hesaptan yola çıkıyorum ben.

ya benim asıl merak ettiğim, ping meselesi, pcden kullanırken ne durumda pingler?

• quote:

quote:

quote:

yok hocam dinlememek değil de, aklım almadı o hızda siteleri açabileceğine.. mobilde açar da, normal pcde bilemedim. açar diyosanız açıyodur.. neticede test etmişliğim yok. kağıt üzerindeki hesaptan yola çıkıyorum ben.

ya benim asıl merak ettiğim, ping meselesi, pcden kullanırken ne durumda pingler?

şuan cepnet paketi almadığım için test edemiyorum. isterseniz özel mesaj atın msn falaan ekleyelim birbirimizi, merak ettiğiniz soruları sorup bilgi alışverişinde bulunabiliriz devamlı.

• Sınırsız Aylık Cepnet candır. telekom ve ttnete fatura ödemekten bıkanların dostudur. öğrenci evlerinin vazgeçilmezidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

Sınırsız Aylık Cepnet candır. telekom ve ttnete fatura ödemekten bıkanların dostudur. öğrenci evlerinin vazgeçilmezidir

adam haklı beyler
  • Ben eski cepnet terifesindeyim Mac te Safari ile kullanıyorum ortalama gelen veri 110 kb ile sayfaları ilk açılışta 5-7 sn arasında acıyor ve Safari sitenin genelini önbellek te tutuyor ve daha sonra site de rahat rahat dolaşıyorum normal bir sekilde. Kafam rahat valla paket aşım derdi falan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.