Şimdi Ara

SINIRSIZ İNTERNET İÇİN YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 4 gb kotalı internet kullanıyorum fakat bildiğiniz gibi adam gibi kullanamıyor ve benim ablamda %80 özür olduğu için özürlü ailelerine indirimle fatura 23.50 TL geliyor. Ben bunu aynı şekilde sınırsıza geçirmek istiyorum. Tahattütsüz şu an anlaşmamız fiyat olarak özürlü indirimi ile beraber benim için uygun olan paketleri belirtirseniz sevinirim arkadaşlar,teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum yalın internet veya alo+internet tarifeleri var ve fiyatları aynı..yani ister yalın internet(tel hattı olmadan) ister telefon hattı içeren konuştukça öde(alo+internet) paketlerinden birini alabilirsin..
    8 mb e kadar sınırsız aylık 60 tl+aylık 2.5 tl internet bağlantı ücreti+ilk aya mahsus 10-15 tl arası bir ücret..bide damga vergileri adı altında aylık 1-2 tl lik masraf oluyo..yani ayda aşağı yukarı 65 tl gibi bir ücreti var.engelli indirimi ne kadardır onları bilmiyorum ancak konuşup total bi fiyat çıkarabilirsin.

bide bunun ultranet versiyonu var..oda 16 mb e kadar hızlı.fiyatı 65 + yukarıda saydığım ücretler..(arada 5 tl oynuyor)..bunlardan birini seçebilirsin..bütçen daha düşükse aynı paketlerin 4-6-12 gb lık kotalı versiyonlarıda var..

NOT: bahsettiğim paketlerde adil kullanım kotası 50 gb ve kotayı aşman durumunda hızın 3 mb e düşüyor.ayrıca modem hediye ediliyor..ve 12 ay tahattüt isteniyor.

12 ay tahattüt sonucu elde ettiğin avantajlar ise>>yalın internet paketlerinde tahattütsüz tarifelerde alınan aylık 15 tl yalın int ücretini(ttnetin icat ettiği bi bedel) ödemiyorsun..
    alo konuştukça öde+internet tarifelerinde ise aylık 14 tl civarı olan telefon sabit ücretini ödemiyorsun..

12 ay tahattüt dolduktan sonra ödemeye başlıyosun(o zamana kim öle kim kala)..ama tahattüt bittikten sonra aboneliğimi iptal etmek istiyorum diye ttneti aradığında gitmemen için indirim olabilir..falan filan işte..ttnetin sitesinde farklı kampanyalar var..gerisini oradan araştırabilirsin.

• Engelliler için ayrı tarife var ttnetde ben de onu kullanıyorum 41tl fatura geliyordu ama Aralık zammıyla birlikte 45tl olacak.Bu tarife için başvurabilirsin ayrıca ev tlf nu için de sosyal tarife var ama ben nete geçerken sosyal tarifeye geçiş kapalıydı o yüzden geçemedim siz gidince sosyal tarifeye geçişin mümkün olup olmadğını da sorarsınız.Semtinin bağlı olduğu telekom müdürlüğüne engel oranını da belirten bir belgenin fotokopisini de alıp gidersen yardımcı olurlar sana.Benim işim 1 gün içerisinde sonuçlandırılmıştı.Umarım sizin de işiniz hallolur

Not olarak söyleyebileceğim şey de tarife değişikliği formu doldurtacaklar onu doldurup verdikten sonra görevli kişiye herhangi bir taahhüt isteyip istemediğini belirt.

Ayrıca tarife değiştireceğin için şu anda eğer bir taahhütün varsa dolmasını bekle yoksa sana kabarık bir fatura yollarlar.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/digerinternethizmetleri/Sayfalar/TTNET-Sizinle.aspx

Burdan tarifelerle ilgi bilgi alabilirsin yalnız bunlar daha güncellenmemiş fiyatlar 8netlimitsiz aralık itibari ile 45 tl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertigo27 -- 29 Kasım 2012; 13:23:14 >

• Ben suan Netlimitsiz 8 kullanıyorum arada hızı kesme TTNet daha iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertigo27

Engelliler için ayrı tarife var ttnetde ben de onu kullanıyorum 41tl fatura geliyordu ama Aralık zammıyla birlikte 45tl olacak.Bu tarife için başvurabilirsin ayrıca ev tlf nu için de sosyal tarife var ama ben nete geçerken sosyal tarifeye geçiş kapalıydı o yüzden geçemedim siz gidince sosyal tarifeye geçişin mümkün olup olmadğını da sorarsınız.Semtinin bağlı olduğu telekom müdürlüğüne engel oranını da belirten bir belgenin fotokopisini de alıp gidersen yardımcı olurlar sana.Benim işim 1 gün içerisinde sonuçlandırılmıştı.Umarım sizin de işiniz hallolur

Not olarak söyleyebileceğim şey de tarife değişikliği formu doldurtacaklar onu doldurup verdikten sonra görevli kişiye herhangi bir taahhüt isteyip istemediğini belirt.

Ayrıca tarife değiştireceğin için şu anda eğer bir taahhütün varsa dolmasını bekle yoksa sana kabarık bir fatura yollarlar.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/digerinternethizmetleri/Sayfalar/TTNET-Sizinle.aspx

Burdan tarifelerle ilgi bilgi alabilirsin yalnız bunlar daha güncellenmemiş fiyatlar 8netlimitsiz aralık itibari ile 45 tl olacak

45 TL çok güzel fiyat hocam acaba yavaşlama vs sorunu oluyor mu bir an önce geçmeyi planlıyorum bende çok sağolasın.

• Hız iyi 850-900 kb hızla indirebiliyorum ama bu durum santralle alakalı bir durum olduğu için dediğimin bi önemi yok.Tabii her netlimitsiz kullanan gibi 50 gb dan sonra 3mb e düşürüyorlar hızı.
  • İnternet üzerinden gerçekleştirme imkanımız var mı bu tür şeyleri acaba?
  • quote:

-Engelli müşterilerimiz, istenen belgeler ile en yakın Türk Telekom Ofisleri'nden başvurmaları durumunda indirimli internet paketlerinden faydalanabilirler.

diye bir ifade var sanırım netten başvurma imkanı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.