Şimdi Ara

SIP desteği ve Türkiye ücretsiz voip programı bilen kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
25.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

ya arkadaşlar sip kullanırsak ses kalitesinde gerçekten olumlu bir fark oluyor mu? özellikle ses gecikmesi? yani değer mi?

Geçtiğimiz yıllarda epey rahatsız edici gecikme oluyordu, artık gerçek telefon arar gibi gecikmesiz konuşuluyor. Ses kalitesi ise değişken. SAnırım hatların yoğun olmasına göre değişiyor. Bazı saatler GSM'Den kaliteli bazı saatler GSM'den kalitesiz oluyor.
  • sip cihazı olarak ne kullanıyorsunuz?
    atorbacı sanırım siz yurtdışından bir voip modem sipariş vermiştiniz noldu?
  • sip cihazı ile en mantıklısı lowratevoip en düşük ücretler onun ses kaliteside çok iyi normal telefondan bir farkı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

sip cihazı olarak ne kullanıyorsunuz?
    atorbacı sanırım siz yurtdışından bir voip modem sipariş vermiştiniz noldu?

hocam aldım.fakat pek memnun kalmadım.ses cızırtlıydı.ama onun wifi sini kullanıyorum.HP ipaq 514 diye wifi li bir smartphone telefon aldım.onun içinde SIP desteği var.ayaraları giriyor ve kablosuz olarak kullanıyorum.bu cihaz harika hepinize tavsiye ediyorum. fiyatı da makul.400 civarı.
  • HP ipaq 514 bendede var.ama internet araması ayarlarını beceremedim.bi el atsan be atorbaci
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

ben bir kaç türkiye aramaları ücretsiz olan program buldum fakat hepsi de SIP desteği olmadan bu aramaları yaptırıyor.özellikle SIP aygıtı kullanıpta türkiye için ücretsiz arama yapan arkadaşlara soruyorum.SIP desteği ve Türkiye ücretsiz voip programı bilen kullanan var mı?

evet bu konu hakkında kesin karar suna yok diyebilirmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackrebel

HP ipaq 514 bendede var.ama internet araması ayarlarını beceremedim.bi el atsan be atorbaci

kardeş telefonla gelen cd de HP kurulum Yardımcısı diye bir yazılım var.o yazılımı çalıştır.voip bölümünde iken hangi programı kullanıyorsan ona göre ayarları yap. kullanıcı adın şifren diğerlerine de mesela lowratevoip için sip.lowratevoip.com yaparak activesnyc bağlı iken bu işlemi gerçekleştirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merikler

quote:

ben bir kaç türkiye aramaları ücretsiz olan program buldum fakat hepsi de SIP desteği olmadan bu aramaları yaptırıyor.özellikle SIP aygıtı kullanıpta türkiye için ücretsiz arama yapan arkadaşlara soruyorum.SIP desteği ve Türkiye ücretsiz voip programı bilen kullanan var mı?

evet bu konu hakkında kesin karar suna yok diyebilirmiyiz

bir tane buldum ama satın alıp deneyemedim.daha doğrusu kartı kabul ettiremedim. ismiwww.smslisto.es

• evet denendi ve Sip free..
  • quote:

evet denendi ve Sip free..

Bir tarife bilgisi alabileceğimiz link var mı? Bu son zamanlarda duyduğum en iyi haber oldu. Kesinlik konusunda ne diyebilirsiniz?
  • sip için kullandığım lowrate. sip cihazı üzerinden yurt dışında arkadaşımın server ı üzerinden lowrate bağlanıyor. bende bu sayede temiz bir ses elde ediyorum. normalde lowratte olan olumsuzluklar yok . ayrıca onun server ın dan webcalldirect ile cep konuşmalarını lovrate göre daha ucuza görüşüyorum. sip cihazında herhangi bir ayar yapmama gerek kalmadan cep numarasını cevirdiğimde onun server ı sayaesinde webcalldirect ten arıyorum. sabit hatlarda lowrate. ben herhangi bir işlem ile uğraşmıyorum. genel fiyat listesi istersenizhttp://www.backsla.sh/betamax
    buradan tüm fiyat listesini görebilirsiniz. kullanmak isteyen arkadaşlara sip olayını tavsiye ederim.

• hala free
  • quote:

hala free

Şu an hem SIP, hem de kendi yazılımı ile ücretsiz mi Türkiye aramaları?
  • HOCAM ŞU AN 90 GÜNLÜK ÜCRETSİZ ARAMALARIM BİTTİ.AMA 7.5 EUROLUK HESAPTA PARA DURUYOR.AMA BİLDİĞİM ŞU BU HESAPTA SIP'E AYRI PC YE AYRI TARIFE UYGULANMIYOR.SIP DE ÜCRETSİZ
  • quote:

HOCAM ŞU AN 90 GÜNLÜK ÜCRETSİZ ARAMALARIM BİTTİ.AMA 7.5 EUROLUK HESAPTA PARA DURUYOR.AMA BİLDİĞİM ŞU BU HESAPTA SIP'E AYRI PC YE AYRI TARIFE UYGULANMIYOR.SIP DE ÜCRETSİZ

SMSListo haftalık 300 dakika bedava sınırı koyuyor mu peki ?
    Ben şu an Poivy kullanıyorum haftada 300 dakika olmadan FUP işlemeye başlıyor dakikada 0,04 kesiyor.
    Kontak listesine ekleyince falan düşmüyor diyenler var ama alakası yok.

SMSListo'da böyle bir saçmalık yoksa ondan alayım bir de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NetX

SMSListo haftalık 300 dakika bedava sınırı koyuyor mu peki ?
    Ben şu an Poivy kullanıyorum haftada 300 dakika olmadan FUP işlemeye başlıyor dakikada 0,04 kesiyor.
    Kontak listesine ekleyince falan düşmüyor diyenler var ama alakası yok.

SMSListo'da böyle bir saçmalık yoksa ondan alayım bir de.

300 dakika hepsinde var. Direct call kullanıyorsanız, süre yarıya iniyor doğal olarak.

quote:

HOCAM ŞU AN 90 GÜNLÜK ÜCRETSİZ ARAMALARIM BİTTİ.AMA 7.5 EUROLUK HESAPTA PARA DURUYOR.AMA BİLDİĞİM ŞU BU HESAPTA SIP'E AYRI PC YE AYRI TARIFE UYGULANMIYOR.SIP DE ÜCRETSİZ

Voipwise kullanıyorum, SIP cihazı ile bağlanınca ücretli konuşma yapıyorum. Bu yüzden diğer seçenekleri iyi değerlendirip, onlara geçmek istiyorum. Kredi yükleyip deneme yaptığınız zaman, yine burda paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

300 dakika hepsinde var. Direct call kullanıyorsanız, süre yarıya iniyor doğal olarak.

Direct Call ile yarı yarıya düştüğünü bilmiyordum ne güzel ya her aramada 5 cent düşüyor üstüne birde yarı yarıya mı indiriyor ?
    Ama öyle bile olduğu zaman az önce hesapladım son 1 hafta içerisinde 150 dakika yine olmamış.
    Ücret kestikten sonra normal pc üzerinden aramayada ücret kesiyor bari ayırsalarmış ikisini

• directcall da yarı yarıya olayı diye birşey yok. sadece arama başı kesilen 5 cent lik ücret var. eğer aranan yerler bedava ise sadece 5 cent kesilir.
  • quote:

directcall da yarı yarıya olayı diye birşey yok. sadece arama başı kesilen 5 cent lik ücret var. eğer aranan yerler bedava ise sadece 5 cent kesilir.

Directcall'da hem sizin telefon hem de karşı taraf aynı anda arandığı için süre çift kat gidiyor. Deneyip görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.