Şimdi Ara

Sipariş Listem [SS içerir.] Birkaç tavsiye verebilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda çok kitap aldım ama çoğunluğu siyasi/felsefi olduğu için sıktı (Sınavlardan sonra toparlayamadım bir türlü ) ve üniversite başlamadan önce sıkmayacak ve zihnimi açabilecek kitaplar okumak istedim ve şöyle bir liste hazırladım.

Sistem eleştirisi yapan, düşüncelere daldıran türden birkaç kitap tavsiyeniz varsa iyi olur.

"Şunu alma" dediğiniz kitap varsa listemde belirtirseniz sevinirim.

3 kitabı daha önce okumuştum ama elimde yoktu. Elimde olsun ve tekrar okuyayım diye alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 3 Ağustos 2016; 1:49:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü de alırdım.? Dili pek ağır değil. Insanı düşündürüyor çok güzel psikolojik tahliller var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz kitaplar pek okumadım bir kısmını ilk dafa gördüm ama kapaktan şöyle bir fikre vardım. Dublorün dilemması - murat menteş sana uygun olabilir

• Bu arada senin paylaştığın kitapların kapağı kastettğim yoksa benim dediğim kitaplar çok güzel

• Daha önce Albert Camus okumadıysanız Yabancı'yı alın eğer beğenirseniz diğer kitaplarını okuyun bence. Düşüş'ün yerine de bir Dostoyevski veya Stefan Zweig ekleyebilirsiniz ama listenizi beğendim.
  • Demir Ökçe'yi görünce Jack London'dan Martin Eden'i de almanı tavsiye ederim.
    Aynı şekilde Kafka'dan Bir Köpeğin Araştırmaları da güzeldir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camus'ye yeni başlayacağım için bilinen kitaplarını almak ve okumak istiyorum hocam.

Teşekkürler, Zweig'in kitaplarının fiyatları daha uygun. Şu anda az paraya çok kitap almak istediğimden böyle bir liste yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bakacağım.

• Okumadıysan Sefiller'i öneririm.

• Okudum.

• Orwell'in 1984'ü gibi distopya olan hatta ilk distopya kitabı olarak geçen Yevgeni Zamyatin'in Biz kitabını önerebilirim. Okunması gereken diğer bir distopya da Aldous Huxley'in Cesur Yeni Dünya eseri bence. Okumadıysanız bu kitapları da okuyabilirsiniz. Distopyalar arasında RayBradbury'nin Fahrenhit 451 kitabını da önerirler ama bu iki kitaba nazaran bu kitap bana göre baya yavan ve çiğ gelmişti, kurgusu sağlam değildi.
  • notther kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bakacağım.

• 1984-Orwell
    Kedi Beşiği-Kurt Vonnegut
    Karanlığın Yüreği-Joseph Conrad
    Açlık-Knut Hamsun

Fantastik ama nitelikli(tabii ki bir Sartre romanı derinliğinde değil) Neil Gaiman kitaplarına bakabilirsin.
  • Hayvan çiftliği

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.