Şimdi Ara

Sıralamalar çok kötü gelecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
3.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

15 sene çalışma zorunluluğu var. Anca o zaman istifa edebiliyorsunuz.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Hocam içinizi rahatlatmak amaciyla yaziyorum. Capa fende okuyan arkadaslarimdan bazilari 21den zor dahi olduğunu iddia etti. 78 yapan arkadasim ilk 300 bekliyor. Yani öyle aman aman fulleyen yok. Burada insanlar konuşuyor fakat çoğunun ne olduğu belirsiz. Hiçbir hoca bunlar kadar net konuşamaz. Çoğu zaman takmamak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyebileceğim tek şey 2023 ten zordu 2023te istediği sıralama olmadığı tekrar hazırlanan kişilerden geçen sene 40-0 yapıp bu sene 34-1 yapan var

• Loky19 kullanıcısına yanıt
    78 yapan ilk 300 e girsin zaten 2021 de 73 ayt ile ilk 100 e giriyordun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 78 yapan zaten ilk 300e girer bu örnek biraz saçma olmus

• tr 1-2 y
    sos 2-3 y
    mat 3b
    fen full tytm bekledigim gibi geldi sosyal harici sosyali fulluyordum biraz daha bilgi geldi sanssizlik oldu

ayt mat 27-2 kalan 11 soruyu salladim akibetlerinden haberim yok
    ayt kimya 1-2 y
    ayt biyo 1y
    fizik full
    matematigim kesinlikle daha iyiydi benim essekligim tamamen,geçen sene mezuna kalırken matım 35 civariydi bu sene mat ayni seviyede olmasina ragmen ben yapamıyorum kafasina girdim patladim dedim bari sıralama gecen seneden kötü gelmesin salladim kalanlari,ea özdebir tr 30.lugum var bu sene,sinav ani dönüp de ea cözicektim fene yazik etmek istemedim keşke cözseydim kolay gelmiş sos1 boun isletme cart curt biseylere gider hayatimizi rahat icinde yaşardık,bu stresle saç kalmicak 3 4 seneye

galiba 10k gibi bi sıralama verir bu netler foruma gôre,mutlu eder mi gram etmez, hazırlıktan sonra tekrar hazirlanir hazırlık atlarım gibi düşündüm.o bir senelik boşluğa ihtiyacim var
    ayt matı fulleyip fende patlayan bi arkadasim vardi israrla mat calismaya devam etti ön görmüs reis büyük oyunu,77-3 yaptı kolay gelen ayt fenin de etkisiyle ama o cocugun seviye buydu zaten sasirtmadi,onun harici cevremdeki diger 75 tayfa 60 bekliyor bana söyledikleri kadari ile

tyt 100 çok duyuyorum iyi öğrencilerden keza ayt 60-65 ,bu aralarda yigilir miyiz bilmiyorum sıralamalar hakkında her kafadan farkli ses cikiyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.