Şimdi Ara

Sis Farı Montajı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
20.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzadaki megane 2 ye sis farı alıp kendim takmak istiyorum. Bu farlara gücü nereden almam gerekir? Daha önceden bu işi deneyen var mı? Park sensörü ve kolçak montajından sonra bir de sis farına heves ettik. Direk direksiyondaki sinyal kolundan ya da arka sis farından alsam ne gibi bir sıkıntı olur?

• elektriği direk aküden çek kabloya sigorta bağla içeride ayrı bir düğme koy bence arka sis farına fazla yüklenme ben eski aracıma fazla yüklendim düğmesi yanmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

İmzadaki megane 2 ye sis farı alıp kendim takmak istiyorum. Bu farlara gücü nereden almam gerekir? Daha önceden bu işi deneyen var mı? Park sensörü ve kolçak montajından sonra bir de sis farına heves ettik. Direk direksiyondaki sinyal kolundan ya da arka sis farından alsam ne gibi bir sıkıntı olur?

megane 2 de standart degıl mi ? sis farı
  • malesef baz versiyonda yok.

7 ve 8 den ek alınabilir gibi bir şey okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 12 Ekim 2011; 23:04:20 >
  • kaç wat ampulleri var bilmiyorum ama genelde bu tip elemanlar aküye bir röle yardımı ile bağlanır

aküden röleyi 12 volt ile besleyin rölenin kontak uçlarındanda aküden gelen güç uçlarını geçirin

sis farını açmak içinde düğmeyi boş bir kapak kısmına veya harici bir siviçle yapabilirsiniz.

bir ölçü aleti kablolar tamponda mevcut yerler varsa kolay bir iş.

özetle aküden gelen artı sviçten geçince röleyi çektirecek,yine aküden gelen güç uçları röle kontaklarından geçerek lambayı yakacak
  • hocam, çabanızda şimdiden kolay gelsin.
    ama sizden bi ricam.
    sis yokken sis farını kullanmayın.
    sis farını süs farı niyetine kullanmayın.
    sis yokken sisleri açmak,
    görgüsüzlük ve cahilliktir.
  • arka sis farına bağlamayın, ayrı bir buton koydurun ya da kolu değiştirin bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    octavia arka sis farı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende niyetlenmiştim bir ara (5-6 sene önce )sonra sisleri sabitlemek falan ,röle işi falan var uğraşmadım verdim oto elektrikçi 1 saatte hazırladı verdi
  • Ben hayatta yapamam. Elim yatkın değil böyle şeylere. Veririm ustaya. Yapar. Bir şey olursa en azından sen yaptın derim.
  • Yaptıktan sonra karşısına geçip "vay be" demek hoşuma gidiyor...
  • Linkteki ledli sis farlarından alın. Gündüz farı görevi de görür. Hem de fazla akım çekmez.
  • 5 dakkanızı ayırıp şu konuya bi bakabilirmisiniz arkadaşlar

https://forum.donanimhaber.com/m_120115098//tm.htm#120115098
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.