Şimdi Ara

ŞİŞLİ KURTULUŞ UYDUNET KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şişli bölgesi kurtuluş civarında uydunet ve telekomdan fiber kullananlar varmı hızlarını paylaşırsa bilgilenmiş olurum o bölgeye taşınıcam

• badboysafak kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım gayet iyiydi ama kopmalar çok sık oldu gelen ekip bina içi kabloda ek var sinyal düşüyor dedi ek bir alet taktılar ama yine de hatta kopmalar oldu bunun üzerine yeni kablo çekelim dediler bende kırma dökme olacağı için kabul etmeyim iptal ettim.Eğer iç tesisatta sıkıntı yoksa gayet iyi...
  • gurusunn G kullanıcısına yanıt
    ne kadar hız alabilirim tahminince eskişehir mahallesi değirmen sokağa taşınacağım binanın içinde türksatın kutusu var ama telekomun yok ama karşı binamda yan binamda telekomun kutusu var resimlerdede görüldüğü gibi saha dolabı hemen karşımda ve fiber kabloları gözüküyor ŞİŞLİ KURTULUŞ UYDUNET KULLANANLAR
     ŞİŞLİ KURTULUŞ UYDUNET KULLANANLAR

• online oyun oynamıyorsan direk bağlat uydunet i uğraşma hiç
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    yok online oyun oynamıyorum zaten film müzik oyun download ediyorum bu sokaktaki dolap ne işe yarıyor dolapla binanın arası 10 metre filan hız ne kadar alabilirim bu dolapın yakın olması iyimi kusura bakmayın cahilliğimden soruyorum internet işlerinden fazla anlamam
  • uydunet bağlatacaksan ne kadar hız alırım tarzı bir muhabbet yok

uydunet olan her yerde sitesinde belirtilen her hızı alabilirsin.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    anladım peki o resimdeki sokaktaki türksat dolabı ne işe yarıyor taşınacağım binada türk telekomun fiber kutusu yok ama karşı binamda yan binamda bizzat gidip baktım fiber kutusu var türk telekomla sözleşmem devam ediyor eylülde biticek türk telekomun fiber internetini alabilirmiyim
  • sözlşmenin bitmesini bekle öyle geç o zaman uydunete yoksa bir sürü para isterler

turksat alt yapısının olduğu her yerde var o kutudan

turk telekom fiber binanda kutu yoksa vdsl alırsın onun da fiberden pek farkı yok

arayıp sorman lazım ttnet e var mı fiber diye

ama uydunet varken ttnet kullanmak saçma
  • taşınacağım yerde adsl bile desteklemiyormuş türk telekom genel müdürlüğünü aradım söyledim karşı binamda yan binamda fiber kutusu var dedim hatta haritadanda baktım ama telekom oraya kadar çekmiş sizin apartmana çekmemiş dedi ama talebiniz alındı dedi yetkili birimlere iş işten geçti artık altyapı nedeniyle sözleşmeyi iptal ettiricem zaten eylüldede bitiyordu sağolun yorumlar için birde wifi sorunu hala devammı ediyor uydunetin modemlerinde forumda baktım ama hep eski konular var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboysafak -- 29 Nisan 2016; 22:32:46 >
  • Kurtuluş Bozkurt caddesinde Uydunet fiber kullanan varmı? kopma yada farklı bir problem yaşayan oluyormu? Tavsiye edermisiniz?
  • Sorumun cevabını be verebilirim artık,

Uydunet bağlattım ve TTNET den keşke daha önce kurtulsaymışım diyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Sorumun cevabını be verebilirim artık,

Hocam merhaba, bende bozkurt mahallesi bilezikçi sokakta oturuyorum. Ttnet var. Uyduneti çok duydum ama kopmalar ıvır zıvır diyende çok oldu. Online oyun falanda oynuyorum ping olarak bir sıkıntı yaratıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzetes

quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Sorumun cevabını be verebilirim artık,

Hocam merhaba, bende bozkurt mahallesi bilezikçi sokakta oturuyorum. Ttnet var. Uyduneti çok duydum ama kopmalar ıvır zıvır diyende çok oldu. Online oyun falanda oynuyorum ping olarak bir sıkıntı yaratıyor mu?

Merhaba,

Mesajınızı yeni gördüm ve çok aman geçmiş kusuruma bakmayın, Ben oyun oynamıyorum ama çok memlunum, öyle kopma sorunu da yaşamıyorum. Şimdiye kadar 1 kere arıaya şahit oldum onda da 12 saat filan gitti. Memlunum ben. ama bölge bölge mahalle mahalle hizmet kalitesinin düştüğünü söylerler hep o yüzden ben almadan önce mahallemdekiler memnun mu diye araştırma yapmış ve memnun olduklarını öğrendikten sonra bağlatmıştım.

• Arkadaşlar merhaba;

Evimde sabit telefon yok. Yalın internet kullanıyorum. 16 mbps 75 gb akn. paketimin taahhüdü (59.90 TL) bitmek üzere.
    Aynı taahüdü devam ettirmek istersem 64.90 TL ödemem gerekiyormuş...

Uydunet'in 79.9 + 3 TL modem ve uydu alıcı ücreti ile 82,9 TL olan tarifesi cazip görünüyor.
    100 mbs - 100 gb akn. + teledünya üst paket + sinema paketi + voip de olsa ev telefonu...

Mantıklı gözüküyor ama halide edip tarafında oturan bir abi zaman zaman sorun oluyor der.

Ben de Feriköy - Kurtuluş özelinde veya Şişli'de oturan arkadaşların hız konusunda, kesilmeler konusunda ve rahat surf etme konusunda yorumlarını bekliyorum.
    1-2 günüm var sadece help! :)
  • Bende Eskişehir mahallesindeyim fiber bakıyorum da kimi aradıysam bizde yok dedi. Dopingle anlaşmamda bitti eğer güzel bir paket ya da fiber vs tavsiyesi varsa alabilirim.
  • Merhaba.Bozkurt mahallesine türk telekom fiber kabinleri konmaya başlamış.İlk olarak eşref efendi sokakla başlandı,diğer sokaklara da sırayla konacakmış.Süreç nekadar sürer acaba 13 aralıkta ttnet taahhüdüm bitecek kablonet düşünüyorken bu haber kafamı karıştırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blue1907 B kullanıcısına yanıt

Fiberi bekle

• AMC A kullanıcısına yanıt

Bende aynı fikirdeyim ama bu süreçte ne yapsam acaba? Netspeed 24mbit vdsl 86 tl, türknet altyapısında 14mbit adsl gösteriyor nedense oda 100 tl. Kablonet 1 senelik taahhüt yaparsam güldüren 100 tarifesi..ama sanırım taahhütsüzler daha mantıklı.birde ip tv engellemesi olmamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.