Şimdi Ara

Sistem için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce bilgisayar toplayacaktım ama gtx 680 cıkacak dediler onu bekledim şimdi bunu toplayacağım sizce sistemde uyuşmayan parca veya eksiklik varmı görüşleriniz için şimdiden teşekkürler
    (sistemi 3 boyutlu oyun oynamak için toplayacağım)

Kasa
    Cooler Master Cosmos Pure 1200Watt Güç Kaynaklı Full Siyah Alüminyum Big Tower Kasa (RC-1000-KKN2-GP)
    İşlemci
    Intel Core i7-3820 LGA 2011 10MB 3.6GHz Dört Çekirdekli İşlemci (Kutu içeriğinde soğutucu yoktur)
    İşlemci Soğutucu
    Akasa Venom Voodoo 2x12cm PWM Fanlı Intel(LGA2011) / AMD(FM1) Uyumlu İşlemci Soğutucu
    Anakart
    Asus SABERTOOTH X79 Intel 2011 Soket DDR3 USB3 SATA3 PCI-E G3 ATX Anakart
    Ekran Kartı
    ZOTAC GTX680 GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE
    Bellek
    Kingston HyperX 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit (2x4GB)
    SSD
    Team Xtreem S2 120GB 550-500MB/sn SandForce Kontrolcülü 2.5" Sata3
    MONİTÖR
    ASUS 27" VG278H 3D GENİŞ EKRAN LED
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• neden soket 2011???
  • güncel olduğu için.
  • en günceli birazda araştırdım güzel şeyler yazmışlar bide 3 veriyorsam 2 daha veririm en iyisini alırım en sonr cıkanı alırım en 3-4 sene kullanmam lazım
  • F/P Oranı biraz dengesiz olmuş sistemin , düzenlenmesi gerekli. Bu şekilde almayın.
  • fiyat performans acısındamı dedin yada sence neyi değiştirmeliyim fikir verebilrimisin
  • @bala5252
    opteron 6200 serisi de güncel... adam oyundan bahsediyor, yazmış olmak için yazmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukltc

en günceli birazda araştırdım güzel şeyler yazmışlar bide 3 veriyorsam 2 daha veririm en iyisini alırım en sonr cıkanı alırım en 3-4 sene kullanmam lazım

o mantıkdan yola çıkarsak 5 vereceğine bi 5 daha ver bundan al bence bırak 3-4 seneyi okadar para verince işlemciye çalıştırmaya korkarsın bi 10 sene gider

http://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-cpu/intel-core-i7-3960x-extreme-edition-lga-2011-12mb-3-2ghz-alti-cekirdekli-islemci.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.