yeni bir bilgisayar toplucam fakat intelin yeni işlemci çıkardığı için şuanlık beklemedeyim eski sistemime geçiçi bi ekran kartı almak istiyorum ama dar boğaz yaparlar diyolar
benim şuanki sistemim p.4 3.0ghz işlemci x1300pro ekran kartı asus p5ld2 anakart fakat ben bu ekran kartını hd4850 yada 9800gt il değiştirmek istiyorum malum yeni çıkan oyunları kaldırmıyor bilgisayarım bu ekran kartlarından her hangibi bitanesini alırsam beni 7.8 ay gibi geçiçi süre oyunları açarmı yane en azından oyunları full çözünürlüğe yakın bi seviyede oynıyabilirmiyim. anakartım e6700 serisini destekliyomuş fakat ati4850 bu anakarta olurmu onu bilmiyorum yane drr3 drr2 ekran kartları.değermi bunları alıp yenilememe yoksa yeni sistemmi topluyım
eğer yanlış bilmiyorsam ati 4850 pcı ex 16 girişistiyor oda sende mevcut ama sen yinede bir araştır. hem sonra bu ekran kart ını aldın sonra işlemci diyeceksin ki senin ana kartın eğer rev. ise ancak core e2180 (2 ghz) destekler onunda p4 ten kalır yanı yok iyisimi sen o ekran kartına yakışır bir sistem topla başın ağrımasın tabi bütçen varsa