Arkadaşlar max. 250 tl'lik sistem tavsiyesi istiyorum. P4 3,00 ghz işlemci, kasa, hdd vs. zaten var. Bana anakart,ram ve ekran kartı lazım. pc'yi kullanma amacım 720p ve 1080p videoları izlemek. İlk bakışta düşündüğüm parçalar şunlar oldu:
Toplamda 235 tl oldu. Bu sistemle 1080p videolarda sorun yaşar mıyım? Parçalar arası uyum ya da kurulum sorunu yaşar mıyım? Teşekkürler şimdiden.
Filmleri .mkv formatında izleyecekseniz özellikle 1080p videolarda sorun yaşarsınız. Fakat blu-ray formatında izleyecekseniz HD 3450 veya HD3650 gibi ekran kartları bile işinizi görecektir. Benim size tavsiyem anakart, ram ve ekran kartı alacaksanız üzerine biraz daha ekleyip işlemcide alın o işlemci sıkıntı yaratacaktır.
Görüldüğü üzere verdiğiniz bütçe dahilinde yeni sistem kurmak mümkün ve ekran kartı almanızada gerek kalmıyor. 780g anakartın üzerindeki HD3200 ekran kartı 1024x768 medium ayarlarda oyun oynamak dahil bütün işinizi görecektir.
teşekkürler tepeb. foxconn anakartı dediğin fiyatta nereden bulabilirim. en ucuz gigatek de gördüm. o da 135 tl.