Şimdi Ara

SİSTEME EKRAN KARTI ÖNERİSİ 150-200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İŞLEMCİ: AMD PHENOM II 925 X4 QUAD 2,8GHZ
    HDD: SAMSUNG 750GB
    BELLEK: KİNGSTON DDR3 1333MHZ 2X2 4GB
    KASA: TX SONIC 460W
    MONİTÖR: AOC 24INC 2436SWA

ARKADAŞLAR EKRAN KARTINDA KARARSIZIM 150-200TL ARASI PARAM KALDI, 2-3 SEÇENEK VERİRMİSİNİZ SIRASIYLA BUNU AL OLMAZSA BUNU AL DİYECEK ŞEKİLDE.

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

• Palit GTS250 E-GREEN 1 GB 256Bit GDDR3 16X Havale ile 215,51 TL (%4 indirim
    Palit 9800GT GREEN 512 MB 256Bit GDDR3 16X 98,00 USD +KDV
    Palit GT240 1 GB 128Bit DDR5 16X 99,00 USD +KDV
  • Keşke işlemciyi Athlon II X4 635 alıp, X4 925 ile arasındaki fark ile daha iyi bir kasa alabilseydin...

Sistemi almadıysan eğer bu değişikliği yapmanı öneririm, X4 925'in fanı çok gürültülü bu arada onu da belirteyim geçen ay topladım aynı anakart ve işlemcili sistemi ayrıca fan aldık...

Anakartı da yine, Sata 3 + Usb 3.0 destekli modellerden almanı öneririm...

Eğer aldıysan da sadece ekran kartı lazım ise, o kasaya göre PEAK 460w ve 8cm'lik fanı var powerın, bu da yük altında ısınır zaten tam 460w veremiyor, az güç çeken kartlara bakardım; bazı yerlerde GTS250/HD5770 takılabilir yazıyor ama benim önerim HD5750 olur, GTS250'nin Green ve E-Green'lerini önermem alınmaz bu saatten sonra.

http://www.netsiparis.com/detay/12821020080/ASUS-EAH5750-FORMULA-DI-512MB-DDR5-128BIT

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Keşke işlemciyi Athlon II X4 635 alıp, X4 925 ile arasındaki fark ile daha iyi bir kasa alabilseydin...

Sistemi almadıysan eğer bu değişikliği yapmanı öneririm, X4 925'in fanı çok gürültülü bu arada onu da belirteyim geçen ay topladım aynı anakart ve işlemcili sistemi ayrıca fan aldık...

Anakartı da yine, Sata 3 + Usb 3.0 destekli modellerden almanı öneririm...

Eğer aldıysan da sadece ekran kartı lazım ise, o kasaya göre PEAK 460w ve 8cm'lik fanı var powerın, bu da yük altında ısınır zaten tam 460w veremiyor, az güç çeken kartlara bakardım; bazı yerlerde GTS250/HD5770 takılabilir yazıyor ama benim önerim HD5750 olur, GTS250'nin Green ve E-Green'lerini önermem alınmaz bu saatten sonra.

http://www.netsiparis.com/detay/12821020080/ASUS-EAH5750-FORMULA-DI-512MB-DDR5-128BIT

SİSTEMİ KENDİME DEĞİL Bİ YAKINIMA ALICAZ. HENÜZ ALMADIM. ELİMİZDE 1500 LİRA VAR VE TÜM PARÇALARI TEK Bİ SİTEDEN ALMAK İSTİYORUZ. İSTEDİĞİMİZ PARÇALAR ARASINDA ŞUNLAR VAR BELKİ BU ŞEKİLDE DAHA YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ FİKİRLERİNİZ GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ.

ANAKART:
    İŞLEMCİ:
    BELLEK:
    HDD:
    EKRAN KARTI:
    DVD YAZICI:
    KASA:
    MONİTÖR:
    HOPARLÖR:
    YAZICI/TARAYICI/FOTOKOPİ:
    KLAVYE/MOUSE:
    WEBCAM:

ATLADIĞIM PARÇA YOKTUR UMARIM.

SAYGILAR

• Rica ederim paranızın karşılığını tam almanızı isterim bende...

Tek yerden yazıyorum peşin fiyatına taksitli, toplayıp test edip verirler sistemi, inceleyin bakalım yine eksik fazla bir şey varsa, tabi çevre birimleri de fazla olunca, haliyle bütçeye göre seçim yaptım, anakart ileriye dönük oldu, monitör LED ekran ve full HD oldu, kasa daha kaliteli oldu, ekran kartı özel soğutuculu model oldu, bütçeye göre denlemeye çalıştım...

Bu arada ekran kartını düşürmek isterseniz ona göre de düzenleyebilirim

Axess ile peşin fiyatına 12 taksit
    AsyaCard ile peşin fiyatına 10 taksit
    CardFinans ile peşin fiyatına 12 taksit
    Bonuscard ile peşin fiyatına 6+3 taksit
    Maximum ile peşin fiyatına 12 taksit
    Türkiye Finans ile peşin fiyatına 12 taksit
    Vakıfcard ile peşin fiyatına 12 taksit
    Worldcard ile peşin fiyatına 9+3 taksit

http://www.exa.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 9 Ağustos 2010; 23:59:34 >

• güzel bi tablo yapmış arkadaş eline sağlık
  • güzel sistemin var enaz gts 250 vs alabilirsin 5770 yada gtx 260 vs kaldırmaz o power...
    ,
    Power Supply
    460W ATX (3 IDE + 2 SATA) - 400W sürekli, 460W max. değer
    Güç Kaynağı Fanı: 12cm

powerin sanırım bu
  • bana da benzer bir sistem lazım ama resmi göremiyorum.
    tekrar eklermisiniz?
  • LEON-X arkadaşımızın topladığı son sistemin resmini göremeyenler için alternatif bir siteden yeniden upload ettim

• demek bende problem var çünkü bunu da göremiyorum.
    işyerinde olduğumdan ie güncellemesi de yapamıyorum.
    yine de teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.