Şimdi Ara

Sistemim Hakkinda Yorum Yaparmisiniz..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Forumdaki Arkadaslarin Tavsiyelerine Dayanarakdan Aldigim Sistemim Hakkindaki Yorumlarinizi Yaparmisiniz Acaba. Tesekkurler

CPU: Intel Core2Duo Q9400
    VGA: Zotac GTX 260 Synergy
    Ram : Kingston Hyper-X 2*2GB 1066mhz
    Anakart : Gigabyte Ep45-DS3LR
    PSU: Highpower 650w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tassotti -- 15 Mayıs 2009; 18:28:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tassotti

Arkadaslar Forumdaki Arkadaslarin Tavsiyelerine Dayanarakdan Aldigim Sistemim Hakkindaki Yorumlarinizi Yaparmisiniz Acaba. Tesekkurler

CPU: Intel Core2Duo Q9400
    VGA: Zotac GTX 260 Synergy
    Ram : Kingston Hyper-X 2*2GB
    Anakart : Gigabyte Ep45-DS3LR
    PSU: Highpower 650w

ilk yorum benden

saka bir yana sisteminiz cok güzel overclock yapmayi düsünüyormusunuz. yoksa defualt ayarlarda devammi.

Sistemim Hakkinda Yorum Yaparmisiniz..!

önerim bu sekilde overclock yapiniz hem islemciden hemde ramlardan en yüksek performansi almak icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 15 Mayıs 2009; 18:23:56 >

• Toplam maliyet ne kadar? Teknofiyat'taki fiyatlardan aldıysan uygun olması lazım. Genelde oradan öneri yapıyoruz.
  • Acikcasi Ocden Tirsiyorum... (: Yoksa Yapmayi dusunurum Ama Elimde Kalmasi Hic Ic acici Olmaz (:

TeknoFiyattan Almadim Her Parcayi Farkli Yerlerden Aldim Denebilir

Ortalama 1.500 Sanirim Hesaplamadim
    Birde Monitor Samsung 2232BW Kullaniyorum Daha Dorusu Bugun Aldim Fakat Auto Tusuna Basinda Otomadik Ayar Mevcut degil Diyor Sebebini Biliyormusunuz Acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tassotti -- 15 Mayıs 2009; 18:24:08 >
  • quote:

Acikcasi Ocden Tirsiyorum... (: Yoksa Yapmayi dusunurum Ama Elimde Kalmasi Hic Ic acici Olmaz (:

TeknoFiyattan Almadim Her Parcayi Farkli Yerlerden Aldim Denebilir

Ortalama 1.500 Sanirim Hesaplamadim
    Birde Monitor Samsung 2232BW Kullaniyorum Daha Dorusu Bugun Aldim Fakat Auto Tusuna Basinda Otomadik Ayar Mevcut degil Diyor Sebebini Biliyormusunuz Acaba?

Anakart gigabyet islemci intel korkmana gerek yok oc. ben resimdede gördügün gibi sistemi belli o kadar cok overclock denemesi yaptimki banamisin demiyor sistem. bisey olmaz.

Yapman gereken cok basit carpan zaten 8 fsb 450 yapacaksin. islemci voltajini 1,4volt ceksen yeterli cünkü 45 nm teknoloji oldugu icin daha az volta ihityac duyacak.

ram ayarlarinida b yazan kisima getir o zaman 1080 olur. ram voltajini 2.4 getir. mch voltajini 3,00 yap

• Ben bilmiyorum OC Yapmayi Fakat bilen Birine Goturebilirim sanirim ( Bu Sekildeki OC Icin Ekstra Fan Gereklimi Yoksa Standartlar Yeterli Olurmu?
  • quote:

Ben bilmiyorum OC Yapmayi Fakat bilen Birine Goturebilirim sanirim ( Bu Sekildeki OC Icin Ekstra Fan Gereklimi Yoksa Standartlar Yeterli Olurmu?

Hayir kimseye götürmene gerek yok bence. forumda kime sorsan yardimci olur sana.
    sana gereken everest programihttp://www.computerbase.de/downloads/software/systemueberwachung/everest/ bunu indir yükle ve bilgisayarinda bulunan bütün parcalari önce bir ögren tabi bilmiyorsan biliyorsan bir sey diyemem.

• Malesef pahalı olmuş. Teknofiyat'tan araştırma yapınca 1325 lira gibi bir fiyat çıkıyor maksimum. Gerçekten 1500 TL'ye aldıysan epeyce kazıklanmışsın malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

Malesef pahalı olmuş. Teknofiyat'tan araştırma yapınca 1325 lira gibi bir fiyat çıkıyor maksimum. Gerçekten 1500 TL'ye aldıysan epeyce kazıklanmışsın malesef

5 Taksitle Aldim Tam Olarak Fiyat da: 1566 Monitor dahil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.