Şimdi Ara

Sistemim ve Upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 GB Kingston Ram
    ATi x1600pro 512mb Crossfire Edition ( Core 655mhz Memory de 420 mhz'ye Overclock edildi)
    Anakartımın modeli aklımda değil ama Intel p5 bilmemneydi. Çok özel bir anakartı değil ancak gayet yeterli.

Şimdi sistemimi upgrade etmeli miyim? eğer öyleyse bütçeme bakarak lütfen uygun gördüğünüz parçaları yazın.

Öncelikle tüm parçaları bir anda değiştiremem.
    Ekran kartı için yaklaşık 130 - 140 dolar bütçem var. Ancak siz normal ekran kartlarının fiyatından 20 - 25 dolar düşüp öyle yazın. )Babam bilgisayar parçaları sattığından) Yani 160 dolarlık bir kartı yazabilirsiniz. :D

CPU olarak yeterli olduğunu düşünüyorum.

Ram'i de arttıracağım ancak henüz vista'ya geçmedim vista'ya geçince rami arttırmayı düşünüyorum.

• oncelikle sunu soleyim cok abarlitili olmadigi surece 160 dolara satılan kartin gelis fiyati 25 dolar assagisi olamaz...tabi cok adetli almassan...o kadar kar payi yok yani ...aynı isi bende yapıyorum...

bence sistemine hiiiiiccc elleme helede su anda....2-3 ay sonra alırsın makul fiyata bi 8800GTS
  • quote:

bence sistemine hiiiiiccc elleme helede su anda....2-3 ay sonra alırsın makul fiyata bi 8800GTS

aynen katılıyorum ama illada ekliycem diyosan cpu ve ekran kartı dışında ne ekliyosan ekle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.