P4 3.0, intel i915 anakart, 2x256 dDDr kingston ram, 80 Gb Seagate NCQ Hdd, Asus 256 Mb NVidia 6600TD ekran kartı, Audigy ZS2 ses kartı, SS2 DVB pci kart sistemim var. Win XP Pro kurulu. Bilgisayarım bir süre çalıştıktan sonra sapıtıp duruyor. Örneğin; bir süre sonra bir dosyayı silmek istediğimde 30 saniye kadar sistem kilitleniyor ve sonra normal çalışır gibi gözüküyor ama kullanıcı olarak log off olup tekrar logon olmadan hiçbir dosyayı silemiyorum. ve sürekli .....adresinden read olamadı falan gibi hatalar vermeye başlıyor. Bu hata ramler ile alakalı gibi gözüküyor ama ramlerimin sağlam olduğuna eminim ! İlginç bir durum ama bir çözüm bulamıyorum bir bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi acaba ! Teşekkürler !....
biLgisayarını bi virüs ve spy taramasından geçirmende fayda var. trojan oLma oLasıLığı yüksek...
sistemini gözden gecirmende fayda var güvenli kipte acıp virüs programlarınla tarama yap eger ramlardan eminsen baska bi sey söyleyemiyorum bu arada biostan cpu ısısını bi kontrol et derim baktın olmadı yeniden kurulum yapmaktan baska caren yok dostum