Şimdi Ara

SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba oyuncular . Lafı uzatmadan direk konuya geçiyorum.

Üniversite 1.sınıfsınız oyun bilgisayarı alacaksınız . Sizi 4 sene rahat şekilde götürecek ultra-high , 16x AA , 8x MSAA gibi özelliklerde fazla zorlanmadan oynatacak.
    1) Monster Tulpar T7 v4.1
    Özellikler:
    CPU: i7 4720HQ (3.6 ghz turbo ile)
    RAM: 16 gb (1866 mhz)
    GPU: Gtx 980m 4 GB
    SSD (Windows ve diğer programlar kurulacak): 2 tane 240 GB Kingston m.2 sata Raid 0 (900-1000 MB/s)
    HDD(Müzik , resim , oyun bulunacak): 2x Seagate 500 GB 7mm 7200 rpm Sata 3 yani toplamda 1TB HDD (Msi'daki HDD'den daha hızlı olacak)
    Soğutma: Gpu için 2 tane fan Cpu için 1 tane fan kullanılmış , toplamda 3 tane fan.
    Kasa: Alüminyum-Sert plastik.
    Fiyat: 7.150 TL

2) Msi Gt72 Dominator Pro
    Özellikler:
    Cpu: i7 4720HQ (3.6 Ghz turbo ile)
    Ram: 16 gb (1600 mhz)
    GPU: Gtx 980m 8 GB
    SSD( Windows ve diğer programlar kurulu): 2 tane 120 Gb m.2 sata Raid 0 (830-1000 MB/s okuma hızı)
    HDD(Müzik , resim , oyun) : 1TB Hitachi Travelstar 7K1000 7200 rpm
    Soğutma: 1 GPu fanı 1 CPU fanı var.
    Kasa: Aliminyum- Sert plastik.
    Fiyat: 7.489TL

Ekranlar ikisinde de aynı gözüküyor Full HD (1920x1080) Mat ekranlar var . Benim için kasanın şaşalı olması önemli değil oyunlarda FPS düşüşleri yaşamayıp rahat bir oyun oynayayım yeter.

Bu arada iki modelde de Turbo Fan tuşu var. Fanların devri artıyor ve soğutma daha iyi oluyor.
    Hani olur da bir problem çıkarsa eğer Müşteri Hizmetleri kalitesini sordum çoğu kişiye hatta geçenlerde soru sormuştum sitelerinden 2 gün sonra aradılar. Müşteri hizmetlerinin içtenliği çok iyi bu çok hoşuma gitti. Msi nasıldır bilemiyorum.

SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havacı41 -- 6 Ocak 2015; 3:27:08 >

• kesinlikle MSI,
    diğerini aklından bile geçirme.
    7000 TL para veripte servis ağı olmayan bir markaya para mı verilir. Servis olayından anladıkları fazladan gelen 1-2 adet laptopdaki parça ile değiştirmek (bunu ben söylemiyorum bu markayı türkiyeye gerçekte getiren çözüm bilgisayarın bir pazarlama müdürü söylüyor)
  • Monster orta bütçede iyi güzel de 7000 TL verip Monster almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ikisis arasinda tabiki msi al
    Monster cok pahali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aves Larus

Monster orta bütçede iyi güzel de 7000 TL verip Monster almam.
    GT72'yi alalı 2 hafta falan oldu. Yukarıda yazdığın aynı özelliklerde. Eksen den 7.100 e almıştım ellerinde kalan son üründü. İşlerden + sınavlardan çok fazla başında zaman geçiremedim fakat geçtiğimiz yılbaşı tatilinde 6-7 saat aralıksız oyun oynadım. Öyle çok üst düzey performans gerektiren oyunlar değildi. Shadow of Mordor - Devil May Cry 5 - Darksiders 2'yi peşpeşe 6-7 saat aralıksız oynadım full ayarlarda. Ne turbo fana ihtiyaç duydum nede makineyi dinlendirmeye. Klavye veya notebook un herhangi bir yerinde zerre ısınmada yoktu. Az biraz vardı bile demiyorum zerre yoktu yani. Bunu gördükten sonra paranın her kuruşunu hak ettiğine kanaat getirdim.

Bundan önce Qosmio kullanıyordum üzerinde 9700M GTS 256 bit ekran kartı vardı en son bf3'ü orta ayarlarda bile oynatıyordu 7 sene geçmesine rağmen. En az 5-6 sene rahat götürecek bir notebook.

• quote:

Orijinalden alıntı: Th4L!0n

GT72'yi alalı 2 hafta falan oldu. Yukarıda yazdığın aynı özelliklerde. Eksen den 7.100 e almıştım ellerinde kalan son üründü. İşlerden + sınavlardan çok fazla başında zaman geçiremedim fakat geçtiğimiz yılbaşı tatilinde 6-7 saat aralıksız oyun oynadım. Öyle çok üst düzey performans gerektiren oyunlar değildi. Shadow of Mordor - Devil May Cry 5 - Darksiders 2'yi peşpeşe 6-7 saat aralıksız oynadım full ayarlarda. Ne turbo fana ihtiyaç duydum nede makineyi dinlendirmeye. Klavye veya notebook un herhangi bir yerinde zerre ısınmada yoktu. Az biraz vardı bile demiyorum zerre yoktu yani. Bunu gördükten sonra paranın her kuruşunu hak ettiğine kanaat getirdim.

Bundan önce Qosmio kullanıyordum üzerinde 9700M GTS 256 bit ekran kartı vardı en son bf3'ü orta ayarlarda bile oynatıyordu 7 sene geçmesine rağmen. En az 5-6 sene rahat götürecek bir notebook.

Alıntıları Göster
    Oyun için alıyorsam ikisi arasından Msi alırdım

• Arkadaşlar ama MSI almak hic gelmiyor içimden . Monster daha bir cezbediyor beni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Siz hangisini seçersiniz
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havacı41

Arkadaşlar ama MSI almak hic gelmiyor içimden . Monster daha bir cezbediyor beni

İkiside çok iyi cihazlar bu paraya masaüstüne versen bunların 3 katı performans alırsın ama oyun laptoplarında kim nederse desin MSI çok başarılı kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: FıstıkLıBaklava

quote:

Arkadaşlar ama MSI almak hic gelmiyor içimden . Monster daha bir cezbediyor beni

İkiside çok iyi cihazlar bu paraya masaüstüne versen bunların 3 katı performans alırsın ama oyun laptoplarında kim nederse desin MSI çok başarılı kaliteli

Alıntıları Göster
    Ah masaüstü toplayabilsem toplayacam ama olmuyor. Ya Monster ve MSI arasında fps değerleri ne olur bir de neden MSI alayım bunu merak ediyorum.

Tamam Shift denen bir yazılım sayesinde full frekansta çalışabiliyor işlemci ve ekran kartı ama Monster'ın da soğutması videolardan incelediğime göre daha iyi.

Ah vallaha bilmiyorum ne yapacağımı .

• quote:

Ah masaüstü toplayabilsem toplayacam ama olmuyor. Ya Monster ve MSI arasında fps değerleri ne olur bir de neden MSI alayım bunu merak ediyorum.

Tamam Shift denen bir yazılım sayesinde full frekansta çalışabiliyor işlemci ve ekran kartı ama Monster'ın da soğutması videolardan incelediğime göre daha iyi.

MSI gerek yazılım gerek soğutma olarak daha önde Monstere kötü demiyorum ama MSI varkan monster alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FıstıkLıBaklava

quote:

MSI gerek yazılım gerek soğutma olarak daha önde Monstere kötü demiyorum ama MSI varkan monster alınmaz

Alıntıları Göster
    Vallaha bilemiyorum ya olmazsa Monster alıp kullanacağım 15 gün içinde iade hakkım var memnun kalmazsam iade eder MSI alırım

• quote:

Vallaha bilemiyorum ya olmazsa Monster alıp kullanacağım 15 gün içinde iade hakkım var memnun kalmazsam iade eder MSI alırım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kesin olarak Monster alıyorum kim ne derse desin. Bunun için de bir inceleme videosu ve oyun içi sıcaklık, fps değerleri içeren videoları alınca youtube üzerinden paylaşacağım.

Herkese Teşekkürler.
  • quote:

Arkadaşlar kesin olarak Monster alıyorum kim ne derse desin. Bunun için de bir inceleme videosu ve oyun içi sıcaklık, fps değerleri içeren videoları alınca youtube üzerinden paylaşacağım.

Herkese Teşekkürler.

Hayırlı olsun monster iyidir güle güle kullan
  • FaLaKacıBaşı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim . Monster daha iyi MSI 'a o kadar para vermem ben. İçi bomboş olacaktı hiç olmazsa SSD'ler ve HDD'ler raid olacağı için çok aşırı hız olacak .

Hem de Monster Türk markası olduğu için yabancılara para kazandırmam artık :)
  • quote:

Teşekkür ederim . Monster daha iyi MSI 'a o kadar para vermem ben. İçi bomboş olacaktı hiç olmazsa SSD'ler ve HDD'ler raid olacağı için çok aşırı hız olacak .

Monster türk markası değil.
    Ben olsam ki notebookolsaa 7000 TLvermezvermezdim, msi alırdım .. YinYinede hayırlı olsun ..

• quote:

Orijinalden alıntı: %95

quote:

Ben olsam ki notebookolsaa 7000 TLvermezvermezdim, msi alırdım .. YinYinede hayırlı olsun ..

Nasıl Türk markası değil bir açıklar mısınız ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: %95

quote:

Nasıl Türk markası değil bir açıklar mısınız ?

Alıntıları Göster
    Monster önceden yabancılarındı şimdi türklerin

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLaKacıBaşı

Monster önceden yabancılarındı şimdi türklerin

Sonuç olarak Türk malı .
  • FaLaKacıBaşı kullanıcısına yanıt
    Monster markasi bastan beri turk markasi
    Ama monster victor laptoplarini kendi uretmiyor
    Yurtisindan aliyor marka basiyor satiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Monster markasi bastan beri turk markasi
    Ama monster victor laptoplarini kendi uretmiyor
    Yurtisindan aliyor marka basiyor satiyor
    Bence ileride kendi kasasını da yapar . Şu an kendi ürettiği ramleri kullanıyor ve gayet sağlam sorunsuz ramler diye duydum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.