Sizce Diablo 3 + RoS şuan alınabilir mi? Ben almayı düşünüyorum, ilk çıktığındaki eleştirilerden dolayı almayı düşünmemiştim fakat şuan almak istiyorum ama yinede kafamda soru işaretleri var.Beni uzun süre idare eder mi veya parasının hakkını veriyor mu gibi. Şimdiden teşekkürler
Parasının hakkını sonuna kadar veriyor. 5 hafta önce aldım, hala en ufak bir sıkılma belirtirsi yok ve sadece wizard ile oynadım. 2 ay sonunda wizard'ı bıraksam, diğer karakterleri de bitirmek için 10 ay kalıyor. Bu sırada çıkan patchleri de hesaba katarsak diablo 4'e kadar oynarım herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: _Marvel_
Parasının hakkını sonuna kadar veriyor. 5 hafta önce aldım, hala en ufak bir sıkılma belirtirsi yok ve sadece wizard ile oynadım. 2 ay sonunda wizard'ı bıraksam, diğer karakterleri de bitirmek için 10 ay kalıyor. Bu sırada çıkan patchleri de hesaba katarsak diablo 4'e kadar oynarım herhalde
Sağol kardeşim baya bi inceleme vs. okudukdan sonra seninde yorumunla oyunu almaya karar verdim , sağolasın
Biraz da beklentinle alakalı bir durum bu. Oyunun pvpsi yok, en iyi itemlara sahip olman, mobları cok hızlı kesmenden başka birşeye yaramıyor. Ben de almanı tavsiye ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Randeas
Biraz da beklentinle alakalı bir durum bu. Oyunun pvpsi yok, en iyi itemlara sahip olman, mobları cok hızlı kesmenden başka birşeye yaramıyor. Ben de almanı tavsiye ediyorum.
Aldım ve gayet mutluyum, yakında konulara yardım için dalarım artık