Şimdi Ara

Sizce Alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Diablo 3 + RoS şuan alınabilir mi? Ben almayı düşünüyorum, ilk çıktığındaki eleştirilerden dolayı almayı düşünmemiştim fakat şuan almak istiyorum ama yinede kafamda soru işaretleri var.Beni uzun süre idare eder mi veya parasının hakkını veriyor mu gibi. Şimdiden teşekkürler

• Parasının hakkını sonuna kadar veriyor. 5 hafta önce aldım, hala en ufak bir sıkılma belirtirsi yok ve sadece wizard ile oynadım. 2 ay sonunda wizard'ı bıraksam, diğer karakterleri de bitirmek için 10 ay kalıyor. Bu sırada çıkan patchleri de hesaba katarsak diablo 4'e kadar oynarım herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Parasının hakkını sonuna kadar veriyor. 5 hafta önce aldım, hala en ufak bir sıkılma belirtirsi yok ve sadece wizard ile oynadım. 2 ay sonunda wizard'ı bıraksam, diğer karakterleri de bitirmek için 10 ay kalıyor. Bu sırada çıkan patchleri de hesaba katarsak diablo 4'e kadar oynarım herhalde

Sağol kardeşim baya bi inceleme vs. okudukdan sonra seninde yorumunla oyunu almaya karar verdim , sağolasın
  • Biraz da beklentinle alakalı bir durum bu. Oyunun pvpsi yok, en iyi itemlara sahip olman, mobları cok hızlı kesmenden başka birşeye yaramıyor. Ben de almanı tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randeas

Biraz da beklentinle alakalı bir durum bu. Oyunun pvpsi yok, en iyi itemlara sahip olman, mobları cok hızlı kesmenden başka birşeye yaramıyor. Ben de almanı tavsiye ediyorum.

Aldım ve gayet mutluyum, yakında konulara yardım için dalarım artık
  • hayırlı olsun :)
  • Sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    8 ay önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.