Arkadaşlar bende lwl 25 at lwl 24 de geyik var sizce hangisini kullanıyım geyik Hunter mesleğinin özel hayvanı olduğu için onumu kullansan bi yardım edin
özeli mözeli sittir et :D Hangisinde daha karizma duruyosan onu kullan :P
küfürlü konuşmayın şu forumda ayıp denen bişe var yahu...
geyik veya at arasında farklar var tabiki atı 100 lvl yapsanda 20 lvlde kullanırsın ki başka char açacaksan 100 lvl at ile daha iyi kasarsın. ayrıca en pahalı binektir.
geyik ise class mounttur sadece hunterler biner fakat bu mahlukat 53 lvl olunca form deiştirir fierce reindeer olur bunu kullanmak içinse seninde 53 olman gereklidir.
ayıp yatakta olur ....
Sağol kardeş ozaman at kullanıım
birde şunu sölemekte fayda var job bineklerin dex leri daha fazla atların ise str i buna dikkat edin geçi ben at ın savunmasını daha iyi gördüm ama karar sizin yani atın str i fln bi işe yaramıo sanırsam en azından ben farketmedim ama en azından göz önünde bulundurmakta fayda var
birde şunu sölemekte fayda var job bineklerin dex leri daha fazla atların ise str i buna dikkat edin geçi ben at ın savunmasını daha iyi gördüm ama karar sizin yani atın str i fln bi işe yaramıo sanırsam en azından ben farketmedim ama en azından göz önünde bulundurmakta fayda var
Atın str si fazla buda HP demek atın hp si bol ama çok dmg yer. Oysa class petlerde int fazladır burda int önemlidir unutmayın.. Combat def artırır buda hiç dmg yememesini sağlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme