Şimdi Ara

Sizce bu iki televizyonadan hangisi yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: bznesm

Bu iki linkteki televizyonlardan hangisi sizce arkadaşlar yardım edebilr misiniz?

yada bu fiyata LG ve Samsung marka da önerebilirsiniz

http://www.hepsiburada.com/samsung-48j5570-48-121-ekran-full-hd-uydu-alicili-smart-tizen-4-cekirdekli-led-tv-p-EVSAMUE48J5570

http://www.hepsiburada.com/lg-43uf6407-43-109-ekran-4k-900-hz-pmi-uydu-alicili-smart-webos-led-tv-p-EVLG43UF6407

PHILIPS ten 48PFS8109 da bakabilirsin bende o modeli düşünüyorum.
    LG istersen 50 inçlik var 50LF650V diye geçer.
    Samsung u bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 12 Ağustos 2015; 0:36:44 >

• phılıps 48PFS8109 de çok güzelmiş ama 2.000 nin üstüne çıkamam :(
  • KEsinlikle 43UF6407

4K
    Smart TV bu fiyata kaçmaz!!!!
  • Lg ye doğru kaydı fikrim evet arkadaşlar yorum yaparsanız memnun kalırım teşekkürler
  • Attığın linklere dayanarak ondan dedim 2.200 veren 2.500 de verir diye benimde aklımda bildiğim başka model yok
  • yok dostum LG 1900 lira Samsung 1940 lira ondan dedim bende ;)
  • Arkadaşlar philips 48pfs modeli sorunlu.
    Forumda açılan konuları araştırın.
    4k lı modeller ise para tuzagı. 4k lı philips tv lerin 4k lı videoları bile codec eksikliginden oynatamadığını biliyorum.
    Philips tv lerini önermem.
    Sony ya da lg olabilir.
    Samsung tv ler ise etrafımda kullananların yaşadıkları arızalar nedeniyle hiç ilgi alanıma girmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yeni aldıgım Sony 43w805c tavsiye ederim.
    3d , android vs... Var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yorumların için çok sağol Burberrys42 kardeşim lg 4k olanı alsam sorun yaşarmıyım acaba onu gözüme kestirdim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bznesm

Değerli yorumların için çok sağol Burberrys42 kardeşim lg 4k olanı alsam sorun yaşarmıyım acaba onu gözüme kestirdim gibi

evimdeki 2 tv ' den biri LG.
    LG gerçekten TV ' de çok başarılı.
    Senin istediğin model ile alakalı bilgim yok. Yerinde olsam mağazaya gidip görüntüsü bakardım. Hatta sd ve hd görüntülerini görmeni tavsiye ederim. En kötü youtubeden bulmaya çalış. Çok iyi araştırmanı tavsiye ederim.
    Yine tekrarlıyorum , 4K alan arkadaşlar çok büyük hata yapıyorlar. Daha 4K teknolojisi oturmadı. Teknoloji oturduğu zamanda elinizdeki TV ' ler yetersiz kalacak. HD bile daha yeni oturdu diyebiliriz. HD daha yeni çıktığında , TV lerde İlk çıkan modeller HD Ready özelliği vardı. Şimdi ise FULL HD özelliği var. HD bir kanalı HD Ready ile izlemek ister miydin şimdi.
    Boşa paranı harcama bence.
    LG ya da Sony ' yi tercih et bencede.
    Ancak 4K konusunda dediklerimi iyi araştır , gerçekler karşına çıkacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.