Şimdi Ara

sizce çürük müyüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 bacağımda da rahatsızlık ve ağrı veren ağır iki platin var. ileri genu varum hastasıyım 2 defa yüksek tibial osteotomi ameliyatına girdim. sol bacagımda sinir hasarı gelisti ve sol ayagimin basparmagini hiç kaldiramiyorum. koşularım da bozuk. kesin bir cevap verebilecek olan var mıdır? saygılarımla.

sizce çürük müyüm?

• Kesin cevabı anca doktor verir hocam buradan bulamazsın
  • Nutec N kullanıcısına yanıt

ya reis bir de benim özel maruzatım vardı şuan açıktan okuyorum ama 2024 sonuna kadar askere cagiriyorlar gitsem curuk muayenesi olsam oldu ki askerlige elverislidir raporu verdiler sonrasında ogrencilik belgemi sunup ogrencilik tecili alabiliyor muyum yoksa muayeneye girdiğim için hakkım düşüyor mu. saygılarımla.

• Askerliğe başvuru yapınca muayeneye alıyorlar sonrasında geri dönüşü yok diye biliyorum bende çürük raporu aldım gözden dolayı ama önce başvuru yaptım.
    Başvuru yaktıktan sonra öğrenciyim diyemezsin.
    Bence bi doktora sor muhtemelen sana çürük verirler
  • Nutec N kullanıcısına yanıt

allah razı olsun king inşallah gözün de şifa bulur. hayırlı geceler diliyorum ❤️

• Amin hocam sağolasın sana da hayırlı geceler
  • Birliğiniz, sınıflandırmanız belli olsa bile öğrenciliği mazeret gösterip erteletebiliyorsunuz. Muayene sonrası erteleme yapamamak için bir neden yok bence.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

reis her kafadan ayrı ses çıkıyor sana saygısızlık yapmıyorum yanlış anlama ama en net cevabı nereden alabilirim? askerlik şubesine gidip maruzatımı sorsam terslerler mi?

• Şubeye sorabilirsiniz, tersleyeceklerini sanmıyorum. Ama muafiyet alıp almayacağınızı bilemeyebilirler. O kararı sağlık kurulu verecek.

Diğer taraftan Askerliğim sayfasının en altında kayıtlı olduğunuz askerlik şubesinin telefonu var mesai saatleri içinde arayıp sorabilirsiniz

Diğer taraftan CİMER üstünden Millî Savunma Bakanlığı'na yazabilirsiniz.

Geçen seneden beri özelden yazan bir forumdaş vardı. Yaş limitine de geldiği için 2023 aralık ayında yoklama işlemlerini tamamlanmıştı. Şansına ağustos 2024 celbine kaldı. 2 ağustosta sınıflandırma açıklandı, şansına 19 eylüle sevk çıktı. Bu süreçte ünv sınavına da girmiş. Ağustos Eylül gibi AÖF kaydını yaptı. Tecili kaptı. Bu zamana aksi bir durum olmadı sanırım, 1 aydır yazmıyor.

Tecil alabilmek için belli yaş limitlerini geçmemeniz lazım. Buradan şartlara bakabilirsiniz.
    www.msb.gov.tr
    Öğrenci Erteleme İşlemleri MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığı
    https://www.msb.gov.tr/Askeralma/icerik/ogrenci-erteleme-islemleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.