yabancı forum sitelerine bakın biraz bilgi edinebilirsiniz....
Ben sony 40W905A ile philips 46FL8008 arasında kaldım fiyatları hemen hemen aynı sizce ps4 için hangisini almalıyım? Hangisinin inputlag oranı iyi son sorum da fiyatları hemen hemen aynı iken hatta philips 1400hz e kadar çkmş büyük olduğu için daha mantıklı değil mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
resh_aykut
kullanıcısına yanıt
zor bir soru ve insan her gün yeni bir seyler ogreniyor burdaki degerli abilerimizden sizin sorunuza gelirsek oyun icin ilk akla hemen sony 40 kdl w905 geliyor ama philips perfect pixxel hd görüntü sahane filmler ve oyunlar bir baska gözüküyor bizzat magazada seyretttim input lag oranini yukarda abimizin anlattigi gibi philips de, tv yi pc moduna aldigimizda philips in kide 20-30 lara düsmesi lazim , sony nin görüntü kalitesi philps 8008 serisi kadar degil bizzat gördüm sonucdasen karar vereceksin hngisini istiyorsan onu al ama tv nin input lag i ile is bitmiyor özellikle online oyunlarda serverlerin ping degerleride önemli yani input lag olmayan bir tv in olsun diyelim fakat online oynadigin serverlerde ping degeri yüksek yine gecikme yasanir ve tepkime süresi Uzun sürer kaybeden sen olursun yani tv deki bu olaylar birbirine bagli
beyler bende bu tvler arasında kaldım. ps4 e hangisini kullanmalıyım ?
samsng yada sony samsungun evolution kit olayı en büyük donanım avantajı
Arkadaşlar, 2 aylık bir f8000 kullanıcısı olarak televizyondan, oyun konsolları hariç (hiç denemedim) çok memnunum. Bana göre bir tek sıkıntı var oda göz zevkimle alakalı. Çogunuzun bildiği üzere samsungun görüntüsü parlaktır. B uda benim göz zevkime hitap etmiyor. Diyeceksinizki nede aldın, gerçekten iyi bir televizyon olduğu için. üründen çok memnunum ama bir sansım daha olsaydı görüntü kalitesi için philips 3d için ise lg yi tercih ederdim. anlayacagınız 3 markada farklı alanlarda üstün. Belkide bilerek yapıyorlardır tüketici dağılımı için... Ayrıntılı bilgi almak isteyen pm den tel bırakırsa gerı donuş yapabılırım. Saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme