Şimdi Ara

Sizce Ne Yapmalıyım (iphone 5s)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.. Daha önce sorunlarımla ilgili konu açmıştım. iphone 5s ile ilgili bu konuyu açmamın sebebi piksel sorunumu herneyse artık anlamıyorum. Cihazı apple a göndermeli miyim? bir sonuç alır mıyım? onlar bu sorunu görebilir mi? Çünkü siyah ekranda, ışık olmayan ortamda belli oluyor. Genius gündüz gözüyle bakıp ben göremiyorum deyip bir işlem de yapmayabilir. Sorun etmim diyorum ama o kadar para verip 2.5 aylık telefon olduğunu düşününce zoruna gidiyor insanın. Bu cihazla ilgili ne sonuç alabilirim sizce? özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşardan yardım bekliyorum.. İyi forumlar herkese...

http://www.youtube.com/watch?v=rnEARPWxTmA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messita -- 27 Kasım 2014; 21:20:27 >

• Götür götür gayet ilgili olduklari söyleniyor buyuk ihtimalle değişim olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yok mu??
  • Kimse yardimci olmayacak mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynuyomu bana mi oyle geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytghan21

Oynuyomu bana mi oyle geldi

Hayir kamera sabit olmadigi icin yansima oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messita -- 27 Kasım 2014; 23:27:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: messita

Merhaba.. Daha önce sorunlarımla ilgili konu açmıştım. iphone 5s ile ilgili bu konuyu açmamın sebebi piksel sorunumu herneyse artık anlamıyorum. Cihazı apple a göndermeli miyim? bir sonuç alır mıyım? onlar bu sorunu görebilir mi? Çünkü siyah ekranda, ışık olmayan ortamda belli oluyor. Genius gündüz gözüyle bakıp ben göremiyorum deyip bir işlem de yapmayabilir. Sorun etmim diyorum ama o kadar para verip 2.5 aylık telefon olduğunu düşününce zoruna gidiyor insanın. Bu cihazla ilgili ne sonuç alabilirim sizce? özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşardan yardım bekliyorum.. İyi forumlar herkese...

dostum aynı problem bende de mevcut sol ortaya yakın köşede aynı büyüklükte bir tane ortada daha küçük yan yana iki tane onun üstünde bir tane ve çok küçük bir tanede aşağıda var ve ışığı en yüksek seviyeye getirdiğimde her türlü görünüyor bu pixeller bende dün böyle bir konu açıp arkadaşlara danıştım ve değişim alan arkadaşlar olmuş kendileri yazdı önümüzdeki hafta eğer randevu bulabilirsem telefonumu bir günlüğüne götüreceğim.

• quote:

Merhaba.. Daha önce sorunlarımla ilgili konu açmıştım. iphone 5s ile ilgili bu konuyu açmamın sebebi piksel sorunumu herneyse artık anlamıyorum. Cihazı apple a göndermeli miyim? bir sonuç alır mıyım? onlar bu sorunu görebilir mi? Çünkü siyah ekranda, ışık olmayan ortamda belli oluyor. Genius gündüz gözüyle bakıp ben göremiyorum deyip bir işlem de yapmayabilir. Sorun etmim diyorum ama o kadar para verip 2.5 aylık telefon olduğunu düşününce zoruna gidiyor insanın. Bu cihazla ilgili ne sonuç alabilirim sizce? özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşardan yardım bekliyorum.. İyi forumlar herkese...

gündüz belli olmuyorsa karanlık ortam yaratsınlar orda gösterirsin. cihazın ekranını 2 saatte değiştirip verirler farklı bir arızası yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaelf

quote:

dostum aynı problem bende de mevcut sol ortaya yakın köşede aynı büyüklükte bir tane ortada daha küçük yan yana iki tane onun üstünde bir tane ve çok küçük bir tanede aşağıda var ve ışığı en yüksek seviyeye getirdiğimde her türlü görünüyor bu pixeller bende dün böyle bir konu açıp arkadaşlara danıştım ve değişim alan arkadaşlar olmuş kendileri yazdı önümüzdeki hafta eğer randevu bulabilirsem telefonumu bir günlüğüne götüreceğim.

Gunduzleri problem olmuyor da aksamlari bazen kenarda dikkat cekiyor. Sifir tabiriyle aliyoruz biz cihazi. Nasil bazen kullanici hatasi diyorlar bu da uretici hatasi ayni kapiya cikiyor. Kesinlikle gotur sen de.

• hiç kafanı bile takma kardeşim direkn götür at önlernie yenisini taleb et o kadar para vermişsin
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    sagol kardesim. Soyledigin gibi yapacam. Adi uzerinde sifir cihaz boyle olacagini bilsem 2. Elini alirdim

• ölü piksel değil canlı piksel... onda direkt değişim yapıyorlar diye biliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

ölü piksel değil canlı piksel... onda direkt değişim yapıyorlar diye biliyorum...

Tesekkur ederim bu ihtimali duymak guzel :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.