< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicoTravieso93 -- 28 Nisan 2020; 16:13:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicoTravieso93 -- 28 Nisan 2020; 16:13:53 > |
Sonuna kadar hak ediyor
Milyonlarca asgari ücretliyi şükrettirmek kolay değil |
Adam her sene 30 gün boyunca 1400 yıl geriye gidip gidip geliyor.
Kolay mı? |
Adam kazandığı para ile bir dunya yardım yapıyor. Siz ancak burada atıp tutun çoğunuzun daha bir garibana beş kuruş yardımı olmamiştir!
|
din işinde olup da din pazarcısı olmayan insan bulmak zor zaten. az çok ilişkiliydim çoğu el altından bir şey götürmeye çalışıyor. ve inanın çoğu da tıpkı herkes gibi öylesine müslüman. düzenim bozulmasın falan diye öyle devam ediyorlar.
din olayı çöküyor arkadaşlar. yakın vakitte geriye yalnızca ateizm, agnostisizm falan kalacak. benim neslin yarısı zaten böyle. sonraki nesilde zaten dinli birini bulmak zor olur. |
İnsanların kazandığı para sizi neden ilgilendiriyor ? Maaşlarını siz mi ödüyorsunuz ?
|
Daha fazlasını hak ediyor bir de genelde bazı ateistler bu tarz şeyleri ortaya atarak ortamı gererler,nedense bunlar futbolcu maaşları hakkında zerre birşey söylemezler
|
Dini kullanarak kazanılan hiçbir para hak edilmez. Din üzerinden kazanç sağlamak hem Kuran'a hem de peygamberlerin yaşayışına aykırıdır. Hiçbir peygamber dinî görevleri için insanlardan karşılık talep etmemiştir.
|
haddinden fazla kazanıyor
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz1907 -- 28 Nisan 2020; 18:10:7 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 28 Nisan 2020; 18:45:55 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 28 Nisan 2020; 20:23:35 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 28 Nisan 2020; 18:13:18 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 28 Nisan 2020; 18:42:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 28 Nisan 2020; 18:52:30 > |