Şimdi Ara

Sizce Nihat Hatipoğlu kazandığı parayı hak ediyor mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

Eğer yanlış anlamadıysam adam sana bu nasıl düz mantık demek istemiş. Okuduğum mesajdan bunu çıkardım yanlış mı anlamışım ?

Alıntıları Göster
    Yav hocam, adam yedirememiş "şarlatan" dediğim mesajımı şikayet etmiş de sildirmiş. Kendi mesajları duruyor hala. Ben daha bir şey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Yav hocam, adam yedirememiş "şarlatan" dediğim mesajımı şikayet etmiş de sildirmiş. Kendi mesajları duruyor hala. Ben daha bir şey demiyorum.

Alıntıları Göster
    Ya şikayet eder mesajları sildirrisiniz vb o ayrı bir mesele ama ben bu forumda birinin çıkıp durduk yere başkasına hakaret etme girişiminden iyice bulandım artık.

Özellikle sol kesim nasıl olsa yönetimb izi ellemiyor diye har vurup harman savuruyor. Bakıyorum konulara gelen hakaretle geliyor direkt.

Hali ile görünce artık tek tek alıntılıyorum.

Adamın ben diğer mesajlarına bakmadım konuyu bile okumadım açıkçası sadece senin alıntıladığın mesajı gördüm baktım alıntıda gayet normal bir mesaj var ama adama yardırmışsın.

Bende yazdım o sebepten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ya şikayet eder mesajları sildirrisiniz vb o ayrı bir mesele ama ben bu forumda birinin çıkıp durduk yere başkasına hakaret etme girişiminden iyice bulandım artık.

Özellikle sol kesim nasıl olsa yönetimb izi ellemiyor diye har vurup harman savuruyor. Bakıyorum konulara gelen hakaretle geliyor direkt.

Hali ile görünce artık tek tek alıntılıyorum.

Adamın ben diğer mesajlarına bakmadım konuyu bile okumadım açıkçası sadece senin alıntıladığın mesajı gördüm baktım alıntıda gayet normal bir mesaj var ama adama yardırmışsın.

Bende yazdım o sebepten.

Alıntıları Göster
    Yani din tüccarını hakaret algılayan ben değilim, ne yapayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Yani din tüccarını hakaret algılayan ben değilim, ne yapayım?

Alıntıları Göster
    Din tüccarı dolandırıcı demenin kibar yoludur adama din tüccarı dersen hem hassasına dokunmuş olursun hem de dolandırıcı demiş olursun.

Onun karşılığı gardrop Atatürkçülüğü vardır duymuşsundur illa.

Oda dolandırıcı türüdür ve şekilciliğe meraklıdır kendini bir toplulupa yamamaya çalışır bunu bir Atatürkçüye söylediğim zaman direkt savaş başlar

• Sonuna kadar helal olsun amaç hak edip etmediği değil konu açalım ucu dine dokunsun kötülensin bizde ideolojimizi güdelim.
  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Kıyamet alametleri diye anlatılan masallar Kuran'a tamamen ters düşüyor ve Allah'a şirk koşmak oluyor. Kur'an kıyametin ansızın geleceğini anlatıyor. Biraz Kur'an okusan bu masalların hiç birine inanmazsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ta4cmj T kullanıcısına yanıt
    iq 2456546754756
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger-gddr

Daha fazlasını hak ediyor bir de genelde bazı ateistler bu tarz şeyleri ortaya atarak ortamı gererler,nedense bunlar futbolcu maaşları hakkında zerre birşey söylemezler
    Yani diyorsun ki dinde futbol gibi büyük paraların döndüğü bir oyundur, şovdur. Öyle mi?
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Yahu treth bunları diyen sen misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Yahu treth bunları diyen sen misin?
    Evet benim ne vardı. Sen sadece bunu yazmayı biliyorsun farkında mısın? Sürekli bunu söyleyen sen misin? Siz şunu eleştiriyor musunuz ki bunu bilmemne yapıyorsunuz falan.

Sürekli aynı şeyi yazmak sıkıcı değil mi?
  • Birde o gün sanki orada yaşamış gibi anlatması yok mu. Ağlamaklı acındırmalı.

Geliiiyorrrduuu gidiiiiiiyoooooooooorduuuuuuuuuuuuuuu.
    Sana karşı başka ne yazılabilir ki? Görüldüğü gibi kendi yazdıklarının hiç farkında olmadığın gibi, benim yazdıklarımı da inkar ediyorsun. Bir de yazıp yazıp sonra ciddi değildim falan diyorsun, insanlara devamlı ikiyüzlü falan diyorsun. Haa "treth burada sadece chplilere laf atmak için var" dediğini de unutmayalım.

Bir kere dürüstçe kendini kabul etsen aynı şeyleri yazmayacağım ama o gün gelmeyecek değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 28 Nisan 2020; 22:48:26 >
  • 5 para etmez topçular , şarkıcılar milyonları götürüyor , Adam İslam'ı anlatıyor , insanları doğru yola sevk ediyor , aldığı para az bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sana karşı başka ne yazılabilir ki? Görüldüğü gibi kendi yazdıklarının hiç farkında olmadığın gibi, benim yazdıklarımı da inkar ediyorsun. Bir de yazıp yazıp sonra ciddi değildim falan diyorsun, insanlara devamlı ikiyüzlü falan diyorsun. Haa "treth burada sadece chplilere laf atmak için var" dediğini de unutmayalım.

Bir kere dürüstçe kendini kabul etsen aynı şeyleri yazmayacağım ama o gün gelmeyecek değil mi?
    Ve konu ile alakası bu yazdığının ?

Örneğin sen benim bana hiç bir şekilde sataşmayan veya hakaret etmeyen küfretmeyen birine hakaret ettiğime kaç kere denk geldin ?

Hiç denk gelmedin hali ile bu konuda çıkıp bana " bunu yazan sen misin? " diyemezsin. Bu bildiğin çarpık bir algı yaratmak olur.

Bu bilmeyenlere " bu zaten her önüne gelene sövüyor doğal olarak haakret eden birini eleştiremez " demektir.

Bunu neye dayanarak diyorsun desem bana gelip diyeceksin ki " sen chp lilere laf atmıyor musun? "

Atıyorum ee ? CHP linin algı konusunu değersiz hale getirmek yalnını ortaya çıkarmak başka durduk yere birine hakaret etmek başka bir şey.

Bunu ayırt edemiyorsan ne demeye beni alıntıladın ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 28 Nisan 2020; 22:53:32 >

• Sadece bu adam değil, Show TV gibi yerlerin saçma sapan haberlerle saniyede milyonları götürüyor olması haksızlıktır. Televziyon denen illetin kökü yalan dolan, sahtekarlık, şişirilmiş bir balondur.

Sadece bunlarla kalmıyor, olayın ucu Futbol gibi saçma sapan şeylere de dokunuyor. Açsan ta ucu nelere dokunur ama susup sadece televziyonun boş bir balondan, balonun da paradan bir ticaret olduğunu anlamak yeter.
  • quote:

Yani diyorsun ki dinde futbol gibi büyük paraların döndüğü bir oyundur, şovdur. Öyle mi?

Alıntıları Göster
    Cidden böyle mi anladın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 28 Nisan 2020; 23:2:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şaka yapıyorsun herhalde.

quote:

Daha derdini insan gibi anlatmayı bilmeyen birinin bu tür konularda fikir belirtecek cesareti kendinde bulması çok şaşırtıcı.

Senin daha çok yolun var evrim geçirmen insanlığa yaklaşman sosyalliği öğrenmen tartışma adabını öğrenmek filan derken temiz 1000 yılın var burada gelip fikir belirtebilmen için.

Mesela bunu yukarıda yazdın ve sana göre çok masum öyle mi?

İşte diyorum ya kendinin farkında ya da "çok masumum aslında, bana iftira atıyorlar" algısı yaratmaya çalışıyorsun.

Olay algı yapmaksa senin bana dediklerin algı olmuyor mu?

Sonra yok ben ciddi değildim sen anlamıyorsun yok bilmem ne deyip gene masum ayağına yatıp beni ya da başkalarını suçluyorsun.

O yüzden artık seninle düzgün tartışmaya çalışmıyorum çünkü hep aynı şeyi yapıyorsun.

• Ben nefret etmem kendisinden ama birisi çıkıp iftardan sonra televizyonda şükretmeyi anlatacaksa bu anlatacak kişinin durumu iyi olmamalı sonuçta bu adamın orda burda evi vardır bu programdan kazandığı paranın yanı sıra bir de üniversite rektörlüğü yapıyor yani illaki birisi şükretmeyi ALLAHa hamd etmeyi anlatacaksa o kişinin zengin varlıklı birisinin olmaması kanaatindeyim çünkü bu adama göre kolay Allah'ım şükürler olsun sana hamdolsun demek ama durumu orta halli olan ya da ortalamanın altında olan vatandaş en içten samimi şekilde Allah'a şükreder.1 MİLYONLUK ARABADAN İNİNCE DEĞİL!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • danger-gddr D kullanıcısına yanıt
    Basketbol mu demiştin yoksa?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.