Şimdi Ara

Sizce Nihat Hatipoğlu kazandığı parayı hak ediyor mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuna kadar hakkediyor bu kadar salak varken daha fazlası bile verilmeli bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Şaka yapıyorsun herhalde.

quote:

Daha derdini insan gibi anlatmayı bilmeyen birinin bu tür konularda fikir belirtecek cesareti kendinde bulması çok şaşırtıcı.

Senin daha çok yolun var evrim geçirmen insanlığa yaklaşman sosyalliği öğrenmen tartışma adabını öğrenmek filan derken temiz 1000 yılın var burada gelip fikir belirtebilmen için.

Mesela bunu yukarıda yazdın ve sana göre çok masum öyle mi?

İşte diyorum ya kendinin farkında ya da "çok masumum aslında, bana iftira atıyorlar" algısı yaratmaya çalışıyorsun.

Olay algı yapmaksa senin bana dediklerin algı olmuyor mu?

Sonra yok ben ciddi değildim sen anlamıyorsun yok bilmem ne deyip gene masum ayağına yatıp beni ya da başkalarını suçluyorsun.

O yüzden artık seninle düzgün tartışmaya çalışmıyorum çünkü hep aynı şeyi yapıyorsun.
    Evet ben yazdım. Tartışma adabı konusunda ki eksikliğini betimleyen güzel bir paragraf ne oldu bir sıkıntı mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 28 Nisan 2020; 23:7:34 >

• quote:

Basketbol mu demiştin yoksa?
    He basketbol,sen hiç mi değişmezsin yav

• danger-gddr D kullanıcısına yanıt
    Yazdığın farkında değilsin değil mi gene?
  • Televizyonda veya sosyal medya da ünlü diye takılıp milyonları götüren insanların hemen hemen hiç birinin parayı hak ettiğini düşünmüyorum.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Diyecek söz yok. Ne olsun. Yarın çıkıp bu yazdıklarınla ilgili "ciddi değildim sen anlamıyorsun" diyebilirsin çünkü bu kadar kendinin ve yazdıklarının farkında olmaman mümkün değil.
  • quote:

Diyecek söz yok. Ne olsun. Yarın çıkıp bu yazdıklarınla ilgili "ciddi değildim sen anlamıyorsun" diyebilirsin çünkü bu kadar kendinin ve yazdıklarının farkında olmaman mümkün değil.
    Senin hiç bir anlamadığın konusu doğru tabi örneğin şu verdiğin örnekle ilgili olarak.

Üye diğer üyenin herhangi bir saldırganlık yada hakaret içermeyen mesajına şarlatanlık olarak yardırmış. Bende üyeyi alıntılayıp ona yardırdım.

Üye gelip bana sen konudaki diğer mesajları görmedin aslında o üyede bana yardırdı diye yazdı ve biz kendi aramızda fitleştik. Ben evet diğer mesajları okumadım dedim ki bu bir geri adımdır " aa evet hata yapmışım bak onu görmedim demektir " Oda bana işte ondan böyle oldu vb. derken biz bu durumu kendi aramızda çözdük gitti.

Şimdi sen neyin peşindesin tutup bana "bunu diyen sen misin? " diyebilmen için bana hiç zararı olmayan bir adama söverken bir mesajımı bulup getirmen lazım.

Aç bakalım o arşivini bu sefer hangi komikliği yapacaksın merak ediyorum.

Evet bana laf etmeyene laf etmem diyen sen, yazdığı mesajı masummuş gibi sunan sen ve şimdi aslında böyleydi diyen sen.

Diyorum ya sen kendinin farkında değilsin sonra trollüyordum diye çeviriyorsun.

Arşive gerek yok üsteki mesajlar, hatta bu mesaj bile yeter ama sana fazla geldi galiba.

Tartışmayı bildiğini falan sanman da ayrı bir olay tabi.

Senin gibiler olmasa şu forum hiç çekilmez.
  • quote:

Evet bana laf etmeyene laf etmem diyen sen, yazdığı mesajı masummuş gibi sunan sen ve şimdi aslında böyleydi diyen sen.

Diyorum ya sen kendinin farkında değilsin sonra trollüyordum diye çeviriyorsun.

Arşive gerek yok üsteki mesajlar, hatta bu mesaj bile yeter ama sana fazla geldi galiba.

Tartışmayı bildiğini falan sanman da ayrı bir olay tabi.

Senin gibiler olmasa şu forum hiç çekilmez.
    Hiç şaşırtmayan Captain her zamanki gibi yuvarlak meselenin etrafından dolaşan mesajlar. Kesinlikle net örnekler yok kesinlikle bir şey belirtmek yok sadece şöyleler böyleler vs.

Tam senin özetin bir mesaj olmuş gram şaşırmadım.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Adamı övüyor musun, sövüyor musun anlamadım.
    Net örnek yok dediğin mesajlarda senden alıntı var.

Benim mesajlarım yuvarlak ama seninkiler çok net.

İşte tipik treth mesajı. Laf çevirip, masum ayağına yatmak ve başkalarını suçlamak. Ah treth, hiç mi değişmezsin.
  • Bence en az ismail kucukkaya fatih portakal yada hatta onlar bir yere kadar asil asil kemal kilicdaroglu nun siyasetten kazandigininin iki katini hakediyo en az.

Zaten kemal in parti binasindaki gecirdigi sureyi 365 ile carptiginda toplasan nihat in ramazanda calistigi sureye tekabul eder anca sonucta oda kafasi 1400 yil onceki Turkiye nin dinamiklerine gitme egiliminde ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ChicoTravieso93 kullanıcısına yanıt
    Gerçekte nasıl birisi olduğunu ortaya çıkarıyorum gene. Artık bir öyle bir böyle davranmak, kendi kat kat fazlasını yaparken başkasına laf atmak övünülecek bir şey mi yoksa sövülecek bir şey mi orasına başkaları karar versin.
  • quote:

Net örnek yok dediğin mesajlarda senden alıntı var.

Benim mesajlarım yuvarlak ama seninkiler çok net.

İşte tipik treth mesajı. Laf çevirip, masum ayağına yatmak ve başkalarını suçlamak. Ah treth, hiç mi değişmezsin.
    Olm durup dururken gelip bana sataşan sensin birde gelip diyor ki masum ayağına yatıp başkasını suçlamak yuh artık bu kadarda olmaz ki.

Kız olsan çekilmezsin iyi ki erkek doğmuşsun

• Öncelikle adam o parayı almasa kanalın cebine daha fazla gidicek kanal kazanacağına nihat kazansın bence. Birde bu konuda emin değilim hatırladığım kadarıyla o yıllarda bu para muhabbeti patlak verince açıklama yapmıştı ordaki prodüksiyonun kameramandı vs parasını o 600 binin içinden nihat veriyormuş eğer bu doğruysa az bile 600bin.

• İhlaslı bir insan ise sadece Allah rızası için bu işi yapar.

Eski zamanda salih zatlar sadaka bile kabul etmezmiş. Bakınız hediye, sadaka bile.

Eğer geçimini sağlıyor ise 5 10 bin neyse maaş nevğnden alsa yine rızayı ilahiye mazhar olur.

Ama bir insan aylık 1m kazanıyor ise o şovmendir. Söylediklerinin hepsi doğru olsa bile Allah onun sözlerini nurlandırmaz. İçi boş kelimeler olur.

• Haram zikkim olsun hepsi ayni pislik dini somurup cukkayi dolduruyorlar.

• Aynı soruyu tvde program yapan ve Nihat Hatipoğlu’dan 10 kat daha fazla kazanan diğer kişiler için neden sormadın acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 29 Nisan 2020; 0:27:8 >
  • Nihat Hatipoğlu her programda ağlamaklı ağlamaklı "Peygamber Efendimiz'in tek hırkası vardı." diye konuşuyor ama bunu dillendirdiği her programda üzerinde maalesef farklı bir takım elbise oluyor. Peygamber Efendimiz'in yaptığını kendisi bile uygulamayan bu adam mı bize dini anlatacak?

• Black_34 kullanıcısına yanıt
    Yani sen namaz masaldır diyorsun?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.