Şimdi Ara

Sizce Nihat Hatipoğlu kazandığı parayı hak ediyor mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın kazandığı parayla ne yaptığı kimin verdiği umrumda değil ama şu bilinmelidir televizyona çıkıp en güzel anlatan dinlenen adam bu. Seversin sevmezsin, bu işi yapanların içinde en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni dindar veya ateist sınıfına koymayın, o bende kalsın. Yorumumu yazıp gidicem.

Bundan yıllar evvel aynı nihat gibi zırıl zırıl ağlamaklı konuşup milleti koyun gibi dinleten ağlatan biri vardı hatırladınız mı? Sonra ne oldu onu da hatırlıyorsunuz değil mi? Geçmişten ders çıkardıysanız asıl sorunun para olmadığını anlamışsınızdır.

Vesselam.
  • inanç üzerinden kazanılan büyük paralar varsa ben o din adamından şüphe duyarım o yüzden bu tarz adamlar + diyanet in söylediği hiçbirşeye saygım yok, bir kulağımdan girer ötekinden çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FABA16B0B

Sonuna kadar hak ediyor

Milyonlarca asgari ücretliyi şükrettirmek kolay değil
    Nihat Hatipoğlu'nu ne severim ne sevmem ama kazandığını parayada benim dil uzatmam doğru olmaz.
    ona kalırsa o zaman milyonlarca futbol fanatiğini de ekranlara kitleyen futbol dünyası var. Adamlar iki topa vuruyor diye milyonları götürüyor. Halbuki sende topa vurabiliyorsun değil mi?
    Herkes kendi yeteneğiyle kazanıyor. Fazla laf yapmaya gerek yok
  • İşinize nasıl geliyorsa öyle bakıyorsunuz, başka birine göre de şarkıcının biri 4 milyon tl kazanmışmış ve helal değilmiş diyor, hadi çık çıkabilirsen işin içinden, herkes neyi görmek istiyorsa onu görüyor, eee sonra çıkıyorsun sen ama şarkıcı şarkı söylüyor şarkılar ruhun gıdasıdır diyorsun ama o diğeri çıkıyor diyor ki Hatipoğlu 'da gönüllere dokunuyor diyor ve işin içinden çıkıyor, o yüzden bu işlere olaylara kişisel bakıyoruz.

Ve olayda şu zaten ben kazanamıyorum o kazanıyor işte neden bu oluyor diye kendime soruyorum cevabını bulamıyorum bari konu açayımda milletçe kafayı yiyelim, torba dolsun olayı. :)
  • eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    Yav he he

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden yaptın bunu?
  • Bence dinden para kazanmak iğrenç bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Aldığı para ahlaken çok yanlış

Tamam işini gücünü birakip geliyorsa ona mukabil bir para verilmeli elbette

Ama sen tutup zaten asli vazifen olan seyi yani insanlara din anlatmayi 1 milyon 2 milyon 600 bin her neyse boyle uçuk rakamlara yapiyorsan ohooooo yemisim senin din hocalığını

Tanim=Adam yerine koymayacagim sahistir
    Aldığı paranın miktarı göreceli olaraktan fazla diyebiliriz hocam o konuda hem fikiriz.
    Ramazan ayında biliyorsunuz çoğu programlar duruyor ve reklam gelirleri düşüyor, Nihat hocanın programıyla bu gelirleri oldukça yüksek sanıyorum.
    Kanal 3-4 milyonluk reklam ücreti alırken, ona mukabil bir ücret alınması normal değil midir?

Ayrıca hitabeti oldukça iyi birisi ve olayları anlatış şekli gayet etkileyici. Diğer kanallardaki hocalar hiç çekici gelmiyor bana açıkçası.
    Kazandığı parayı nerede harcadığı kendisini ilgilendirir. Başkasının maaşı üzerinden prim yapmayı da bizim ülke kadar seven bir yer daha yoktur herhalde.

• Ord.Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu aynı zamanda Gaziantep İslam Bilim ve Yüksek Teknoloji Üniversitesi Reaktörü görevini de layıkıyla yerine getirmektedir.Boş zamanlarında da milletimizi İslami ve ilmi açıdan aydınlatmaktadır.
  • aldığı para tartışılır fakat adam bilgili tv karşısına geçip milyonlarca kişiye dini anlatmak zor iş.
    bence asıl tartışılması gereken konu 2 lafı bir araya getiremeyen imam diye geçinen bir takım arkadaşların aldıkları paradır:)
  • Hiç kimse kanalın dini program üzerinden kazandığı astromik paradan bahsetmezken adamın aldığı paraya laf etmeleri ne kadar üzücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_34

Kıyamet alametleri diye anlatılan masallar Kuran'a tamamen ters düşüyor ve Allah'a şirk koşmak oluyor. Kur'an kıyametin ansızın geleceğini anlatıyor. Biraz Kur'an okusan bu masalların hiç birine inanmazsın.
    kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Aldığı paranın miktarı göreceli olaraktan fazla diyebiliriz hocam o konuda hem fikiriz.
    Ramazan ayında biliyorsunuz çoğu programlar duruyor ve reklam gelirleri düşüyor, Nihat hocanın programıyla bu gelirleri oldukça yüksek sanıyorum.
    Kanal 3-4 milyonluk reklam ücreti alırken, ona mukabil bir ücret alınması normal değil midir?

Ayrıca hitabeti oldukça iyi birisi ve olayları anlatış şekli gayet etkileyici. Diğer kanallardaki hocalar hiç çekici gelmiyor bana açıkçası.
    Kazandığı parayı nerede harcadığı kendisini ilgilendirir. Başkasının maaşı üzerinden prim yapmayı da bizim ülke kadar seven bir yer daha yoktur herhalde.

Alıntıları Göster
    Kanalin aldigi parada ahlaksizca

Atv göya Müslüman gecinen bir kanal

O parayi fakir fukaralara vermeleri isabetli olur

Aksi din ticaretidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• senin benim yaptığımız işi 3-5 kişi izliyor, bu adam milyonlara öyle ya da böyle anlatıyor, dinlettiriyor, detay veriyor. Sonuçta Nihat hatioğlu yerine bir dizi yapsalardı bu kadar reyting getirecek ; katlanılacak maliyetler bakımından daha kârlı bile oluyor.

not : kendisinden zerre haz etmem.
  • Bigo karıları alırken bi şey yok ama nihat hocam alırken ahiahuahauau

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esra EROL'un evlendirme programı saçmalığından aylık 2.5 trilyon (eski parayla) kazanması rahatsız etmiyor da, bu adamın kazandığı paraya laf ediyorsunuz!
    Forumda, işi gücü bırakıp fındık kadar beyinleriyle din düşmanlığını yapmaya çalışan ergenler ne zaman defolup gidecek diye çok merak ediyorum!
    Kaynak sorarsınız diye, bunu da buraya yapıştırayım.
    www.cumhuriyet.com.tr
    Esra Erol'a rekor ücret: 2.500.000 TL
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/esra-erola-rekor-ucret-2500000-tl-307107

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.