Şimdi Ara

Sizce oyunun en çöpü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Çöp dediğin nunuyla soloda çoğu heroyu eziyorum. Geçen hafta bi oyunda rakip Baron yapıyordu aralarına girdim ultiyi attım penta aldım valla :D ap tank karışık Kasınca tfde falanda yararlı oluyo. beğenmediğin q sayesinde lanede base atmadan o kadar uzun süre kalabiliyor ki.

Hangi ligdesin merak ettim doğrusu.
    "SOLO" da ezmek zordur da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kappa Face kullanıcısına yanıt
    konuya girerken aklımda bu vardı
  • Aatrox jungle da gayet iş yapıyor.

• Yasuo

• MRTFR kullanıcısına yanıt
    Urgot çöp değil çünkü

• Aatrox tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Kimse Urgot dememiş.

Katılıyorum oynamasıda sıkıcı kendisi de çöp yani böyle sokakta çöp kutusu var ya tam ona atmalık benziyorlar zaten tipi çöpe benziyor rework gelse bile oynamam sonuçta karakterin teması belli (yorick içinde geçerli oynamayacağım yorick falan)
  • Aatrox tank olmasa bile 3 kişinin arasına girip hepsini kesip full canla çıkabiliyor böyle bir hero ama yine de rework olmalı cidden q-e çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Aatrox tank olmasa bile 3 kişinin arasına girip hepsini kesip full canla çıkabiliyor böyle bir hero ama yine de rework olmalı cidden q-e çöp

O dediğin Release Aatroxdur kardeş. Değilse hangi yeteneksiz feedlediyse iyo feedlemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teemo udyr lee
  • Quinn

• Nunu başı çekiyor şuan. Aatrox da etkisiz baya.
    Bu arada konuda Quinn, Lee Sin falan yazılmış neyin kafası acaba.

• Texasred kullanıcısına yanıt
    çöpmü ne diyon olum sen bi E ve R si rakibe hasar veriyo tam ölcekken 1 k dan fazla true damage'yle farmdan can emiyo 600 800 civarı bi anda hpsi doluyo %15 %20 attack speed arttırıyo çalıya girdiğin an bi ultide tek atıyo şuan o videoyu bulamadım adam çalıda saklanıyo ulti atıyo zed ziggs tek yiyo gerek aramda gerek vadide onun ve veigarın ultisi kadar tek atıcı bi ap ulti bilmiyorum tabi dodgelenmez ise kısaca teamda kalista galio nunu varsa arkana yaslan onların comboları izle :D
  • çöp herolarıda sayıcak olursam kasınca her hero iş yapar ama skill shotları setlerini beğenmediğim herolar Singed,Rek sai kesinlikle iğrenç bi hero tek yaptığı yere inip sürünüyo bişey fırlatıyo ve son olarak urgot (yorick) reworku beğendim yoksa yorick dicektim
  • nunuya ap kasıyom bronz eloda baya zevkli oluyor. Karşısı barona giderken bir anda neolduğunu anlamadan tek yiyorlar
  • Aurelion Sol. Rahat gank yiyor oynaması zor jungle olsan çalıya saklanıp ninja gank atamıyon E sinin cdsi çok uzun. Tek sevdiğim yanı videosu.

• Quinn yazan var çıldırıyorum
    Eksileme butonu olsa keşke

• Kim ne yazsa biri hemen atlamış neresi çöp diye. Çöp kardeşim urgot nunu ww eve falan çöp herolar iyi oyanayan 1-2 kişi var olması çöp olduğu gerçeğini değiştirmez.

• Yamaya kadar Yorick ve Urgot derdim.

Şimdi sadece Urgot diyebilirim sanırım :D.
  • Abi Urgot bence iyi ama ne bileyim tema olarak çöp ötesi bir karakter. Bence rework gelmesin komple atın abi oyundan o ne öyle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.