Şimdi Ara

Sizce şansım var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendime ait 2 tane dairem var bir tane arabam var ve bankada az bı miktar para var 50bin TL civarlarında.

Bana tavsiyeniz var mı ? Hangi ülkeye başvurayım amacım shengen vizesi almak. Bu şartlar da vize alma şansım var mı ?

En tedirgin olduğum kısım çalışmıyor olmam, işsizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 11 Ocak 2020; 22:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu bölüm de soruya cevap almak , Amerika'dan vize almaktan daha zor.

• çıkması lazım ama tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsa daha iyi olur.
  • Bankadaki para vize almak için çok fazla +işsiz olman direkt göç kuşkusu yaratır alman zor görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

Bankadaki para vize almak için çok fazla +işsiz olman direkt göç kuşkusu yaratır alman zor görünüyor
    Nasıl fazla ? türk parasının değeri yokki euro ya çevirsem üç kuruş para yapıyor ama madem çok diyorsun alırız içinden bir miktar o sorun değil. Şu çalışma olayı çok saçma yahu,insan vize almak için çalışmaya mecbur mu , saçma birşey ama maalesef evet çalışmanın çok büyük faydası var vize almada biliyorum.

• hooper113 kullanıcısına yanıt
    Evlerinin olması kurtarıyor biraz ama çalışmadan Alman çok zor sponsorla belki.Çalışma durumu seni ülkene döneceğini kanıtlayan en önemli durum olduğundan önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machine Wizard -- 12 Ocak 2020; 2:53:56 >
  • Benim diyelim mühendislik diplomam var. Vize şansım oluyor mu yoksa sadece diploma yetmiyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yetmez

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Yabancı dili söylemeye gerek duymadım zaten şart. Ne gibi nitelikler lazım ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vize almada yabanci dilin bir onemi yok.Issizken alman zor anne veya babanin sponsorlugu ile alabilirsin ama issiz yetiskinlerde sponsora cok sicak bakmiyorlar.Vize basvuru ucreti onemli degil dersen denemeye deger

• Maddi imkanınız varsa işyeri sahibi olan bir tanıdığınızın yanında kendinizi sigortalı gösterin 1 veya 2 ay sigorta bedelini ödeyin. Vize alma şansınız çok artar.
    İşsizken dediğiniz gibi göç korkusu nedeniyle reddetme ihtimalleri var. Böyle bir durumda vize alırsınız veya alamazsınız demek çok zor.
    Vize başvuru sebebiniz ne olacak hangi ülkelere gideceksiniz bunlar da önemli.
  • başvurup neden denemiyorsunuz ki, en fazla vize harcı ve başvurduğunuz firmanın ücretini kaybedersiniz.

• efe_yakub E kullanıcısına yanıt
    sorunda orda zaten 70-100 € arası , yani minimum 500 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

sorunda orda zaten 70-100 € arası , yani minimum 500 lira.
    Konu sahibi arkadaşın, iki evi bir arabası bankada 50.000 TL si varmış

500 lira gitmiş gitmemiş çokda önemli olmasa gerek,
  • efe_yakub E kullanıcısına yanıt
    Onemsemese burda konu acarmiydı sence ?

• Şans her zaman vardır.
  • guzel bir cover lettter ile basvur . Sonucta us veya canada degil alt tarafi schengen. Uzun sureli vermezler vizeyi o ayri , sadece gezi planin suresince verirler atiyorum 5,10 gunluk.
  • 1-şans
    2-yunanistan
    3-yunanistan istanbul ofisi
  • Arkadaşlar Kusura bakmayın foruma uzun zamandır giremedim ve haliyle yazdıklarınıza cevap vermedim. Benim için 500tl para değil ,vize vereceklerini bilsem 10bin TL bile veririm hiç acımam.
    Evet şimdi size olan gelişmeleri yazayım, başvurdum ve red yedim.
    Ben yukarıda yazmayı unuttum benim ailem yani annem babam kardeşlerim hepsi Almanya'da yaşıyorlar , kardeşim bana istek yolladı o şekilde Almanya konsolosluğuna başvurdum ama bu adiler yinede red verdi.
    Sebepleri Türkiye'ye geri geleceğime dair bir yeterli ispat yokmuş ,yani geri dönmeyebilirmişim. Buna benzer birşey yazıyordu tam anlamadım.

Almanya'ya gidip orada kalmak istesem orada yaşayan doktor olan kız arkadaşım var benle evlenmek istiyor ben Almanya'ya yerleşmek istemediğim için kabul etmiyorum ve hatta bunun için ayrılma derecesine geldik, ama bu Almanlar gelmiş beni potansiyel mülteci gözüyle görüyor neymiş geri gelmeyebilirmişim ,hay Allahım şaka gibi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 25 Ocak 2020; 15:36:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hooper113

Arkadaşlar Kusura bakmayın foruma uzun zamandır giremedim ve haliyle yazdıklarınıza cevap vermedim. Benim için 500tl para değil ,vize vereceklerini bilsem 10bin TL bile veririm hiç acımam.
    Evet şimdi size olan gelişmeleri yazayım, başvurdum ve red yedim.
    Ben yukarıda yazmayı unuttum benim ailem yani annem babam kardeşlerim hepsi Almanya'da yaşıyorlar , kardeşim bana istek yolladı o şekilde Almanya konsolosluğuna başvurdum ama bu adiler yinede red verdi.
    Sebepleri Türkiye'ye geri geleceğime dair bir yeterli ispat yokmuş ,yani geri dönmeyebilirmişim. Buna benzer birşey yazıyordu tam anlamadım.

Almanya'ya gidip orada kalmak istesem orada yaşayan doktor olan kız arkadaşım var benle evlenmek istiyor ben Almanya'ya yerleşmek istemediğim için kabul etmiyorum ve hatta bunun için ayrılma derecesine geldik, ama bu Almanlar gelmiş beni potansiyel mülteci gözüyle görüyor neymiş geri gelmeyebilirmişim ,hay Allahım şaka gibi ya.
    Hocam Almanya biraz tutucu o konuda sizinle bir alakası yok. Çok fazla iltica başvurusu alıyor. Sınırların içine girer girmez pasaportunu yırtıp iltica ediyorlar Almanya'ya. Sigortalı bir işte çalışmadığınız için red yediniz

Ailenizin Almanya'da yaşaması sizin için eksi puan, direk;

"Bu vatandaş gelecek buraya, iltica edecek. Nasıl olsa onu bağlayan bir iş yok, ailesi burda."

şeklinde bir düşünceyle reddi verdiklerine eminim. Zaten verselerdi maksiumum 7 günlük falan verirlerdi. Sizin hatanız direk Almanya'ya başvurmanız olmuş, keşke biraz araştırsaydınız. Yunanistan'a Multi Schengen Vizesi alıp rahatlıkla Almanya'ya geçiş yapabilirdiniz ama şimdi red yediğiniz için Yunanistanda size ya red yada tek girişli vize verir. Yinede deneyin şansınızı hocam.

Şahsi bir durum değil. Ne akademisyenler ne iş adamları iltica etti oralara.

İltica etmeyi düşünüyorum Almanya'ya fakat şahsen sigortalı bir işte çalıştığım halde direk Almanya'ya başvurma gibi çekincelerim var. Çok fazla mülteci oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortus -- 28 Ocak 2020; 14:32:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.