Şimdi Ara

Sizce Yaşım Geçmiş Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SezaiAgbi

93 doğumlu olanlar için geç olduğuna hiç katılmıyorum.
    Ha basketbola tam bugün başlayacaksanız çok geç..
    Ama daha önceden oynuyor ama klübe yeni girecekseniz ben ikinci ligde oynayan,klübe askerden sonra girmiş adamlar biliyorum.

sezai dogru soyluyor hicbisey icin gec degil , umutsuzluga kapilmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 28 Aralık 2007; 21:06:02 >
  • bende 93 doğumluyum boy 1-85 ama biraz zayıfım bana pek böyle oynıyamassın gibi bi tepki gelmedi ama diyenlerlede maçta ağzının payını weriyodum basketbolda bana göre hırslı olmak çok çok işe yarıyo(kazanma inancı gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgs15vc -- 29 Aralık 2007; 14:29:54 >
  • abıcım ben 91 lıyım ve hala umudum var benim için hiç geç değil benim arkadaşım 89lu ve benimle aynı seviyede umudunu kaybetmemiş sen eğer 3 sene içinde haftada 4 kere antreman yapan takıma gitmezsen işin biter ama korkma hiç geç değil EFE AYDAN (milli takımal 200 maç üstü oynamış) 17 yaşında başladı mutomboda öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlkkan23LeBron

Desmond Mason 16
    DeSagana Diop 15
    Mehmet Okur 14
    Dikembe Mutombo 17

Bunlar bu yaşta basketbola başladı.Peki şu an ne eksikleri var diğer basketbolculardan? Hele ki Mutombo'nun?

memo 1.94tü ama
  • 3 yıl evvel 30 yaşındayken kardeşim ve ben biri 2. lig oyunucusu olmak üzere 1.90 lık 2 arkadaşa sokakta 16-14 kaybetmiştik. Benim boy 1,70 kardeşim ise 1,77. Çocuklar abi bizi sokakta böyle zorlayan olmamıştı demişlerdi. Ama maç sonunda dilim resmen dışarıda kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyordu. Bendeki azimle eğer üstüne eğilseydim iyi bir sporcu olabilirdim. Antremanlarını yorgunluktan acı çekme boyutuna gelinceye kadar yaparsan ve kazanma hırsın da varsa mutlaka başarılı olursun. İçimde ukte kaldı keşke senin yaşlarda şimdiki aklım olsaydı. Çalışmadan çabalamadan pes etme.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.