Şimdi Ara

Skandal : Fenerbahçe'ye Hediyeler Var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Fenerbahçe - Eskişehirspor mücadelesinin son dakikasında yaşanan bir pozisyon gündeme oturdu.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Eskişehirspor'un karşı karşıya geldiği mücadelenin uzatma dakikalarında çok tartışılacak bir pozisyon yaşandı.

90+3. dakikada Hasan Ali'nin şutu sonrasında ceza alanı içinde Berkay'ın müdahalenin ardından, maçın hakemi Özgür Yankaya elle müdahale iddiasıyla penaltı kararı verdi. Penaltı sırasında 2-1 önde olan Eskişehirspor, pozisyona uzun süre itiraz etti ve topun başına gelen Sow ağları sarsarak, takımına beraberliği getirdi.

Maç sonrasında konuşan penaltının kahramanı Berkay, "Son pozisyonda gördük, hediyeler var, F.Bahçe'de bu hediyeleri affetmez, alırlar hediyeleri. Hasan Ali'ydi galiba, 20 metreden şut attı. Ellerim normaldi, hakem de devam ettirdi oyunu. Birkaç saniye devam ettirdi oyunu. 10 saniyede ne düşündü bilmiyorum" diyerek hakeme sitem etti.

Maç içerisinde es geçilen pozisyonlar..

• tarlalar sürülüyor çiftlik büyüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz basqan çalışıyor

• aziz babanın bir çiftliği var çiftliğinde hakemleri var düt düt diye çalar çiftliğinde aziz babanın
  • Fenerbahçe ye varsa Galatasaray a yok mu?
    Bi Beşiktaş a az onu da yarin görürüz .

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Fenerbahçe ye varsa Galatasaray a yok mu?
    Bi Beşiktaş a az onu da yarin görürüz .

Bunlar da çalıyor ama bunlar Müslüman

• hahahahh. görmedim pozisyonu ama inşallah penaltı değildir. böylesi daha tatlı. anlayacaksınız ne demekmiş kayrılmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

hahahahh. görmedim pozisyonu ama inşallah penaltı değildir. böylesi daha tatlı. anlayacaksınız ne demekmiş kayrılmak.

HAHAHAHAHHAHAHA kayrılmak mı oğlum dünya alemden tescilli şikecisiniz siz

canım benim, çok üzülme bu kadar, hayat devam ediyor.
  • Fenerbahçe standartı oluştu artık ligde , fenere bir penaltı verilecek rakip takım dayak yiyecek her pozisyonda , fenerli oyunculara dokunmadan atacaklar ve faul alacaklar ayrıca emre herkese posta koyacak ligin standartı bu.
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    aynen canım haftaya ki penaltınıza kadar
  • quote:

aynen canım haftaya ki penaltınıza kadar

inşallah yine haksız olur yine kudurursunuz
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Biz sinir krizi geçiren olalım siz hırsız bence problem yok kanka
  • Geçen haftada Fenerin hakkı yendi diye konuşulmasını beklerdim.

ama dediğim gibi bu forumda herkes işine geldiği gibi konuşuyor.

Fenerin aleyhine hata mı var boşver bir şey olmaz lehine hata mı var fener şike yapıyor kayrılıyor temiz lig istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • Eskişehirli oyuncularin emellerine yazik hakem resmen birşey olsada FB ye aci versem diye araniyor. Bu kadar acizlik Afrikada muz cumhuriyetinde olmaz.

• LsR kullanıcısına yanıt
    Birinci fotoğraf da olan olaı çözmek çok zor. Kol topla temas ettiği an çizği üstünde mi yoksa dışında mı anlaşılmıyor. Dışarıdaysa 5-10 santim ve bu kadar hızlı gelişen bir olayda o anı dünyanın en iyi hakemi gelsin o bile çözemez. UEFA hakemlere pozisyonlarda %100 emin değilseniz devam ettirin der.

Bu tarışmaya açık bir pozisyon. Versen de bir şey denemez vermesen de bir şey denemez. İkinci fotoğrafa gelirsek yoruma bile gerek yok yani faul ve kart gerekiyor.
  • quote:

Biz sinir krizi geçiren olalım siz hırsız bence problem yok kanka

işte sen hem hırsızsın hem hem sinir krizi geçiriyorsun. madem bu düzeni pislik içinde götürüyorsun biz enayı değiliz bize de verilir inşallah hep böyle. yetti yıllardır mide bulandıran penaltılarınız, hböyle biraz diyeti ödensin. kimse mecbur değil. madem normal yoldan adalet yok, bu yoldan olsun.
  • quote:

100 maçta 20 penaltı attık mı atmadık mı belli değil.

Hangisini sayarsın belki Drogba o da fiyasko zaten.

Şimdi yazmışsın yetti yıllardır mide bulandıran = FENERBAHÇE

Oğlum şikecisiniz ceza almadınız devam ediyorsunuz rantınız batsın.

Biz şike sezonunuzu 8. bitirdik yılmadınız o seozn bile 21 maçımız aleyhimize şaibeli.

Bir daha yazayım rantınız batsın.

ne kadar boş boş laflar. mesele rant ve masabaşı olaylar ise Fenerbahçe gsnin yanında sütten çıkmış ak kaşıktır. haydi.
  • Fenere ne zaman bi penaltı verilse zaten hemen yaygara kopuyor, iyiki de kopuyor çatlayın hasetinizden anasını satayım
  • quote:

quote:

Biz şike sezonunuzu 8. bitirdik yılmadınız o seozn bile 21 maçımız aleyhimize şaibeli.

ne kadar boş boş laflar. mesele rant ve masabaşı olaylar ise Fenerbahçe gsnin yanında sütten çıkmış ak kaşıktır. haydi.

boş boş diyorsunda hiç yüzün kızarmadan "haksız penaltı kazanalım istiyorum" diyorsun. taraftarlık bu kadar düştü mü ya? insanda şunu söylerken biraz
    neyse devamını söylesem hakaret kabul edip şikayet edeceksiniz.

ben iğrenç bir futbolla kazandığımız 3 puanı kabullenemiyorken, sen? pehh.

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

quote:

boş boş diyorsunda hiç yüzün kızarmadan "haksız penaltı kazanalım istiyorum" diyorsun. taraftarlık bu kadar düştü mü ya? insanda şunu söylerken biraz
    neyse devamını söylesem hakaret kabul edip şikayet edeceksiniz.

ben iğrenç bir futbolla kazandığımız 3 puanı kabullenemiyorken, sen? pehh.

tamam. gs temiz. gsye hiç olmuyor. fener şike hakem aziz. iyi geceler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.