Şimdi Ara

skill ve statları sıfırlamak hakkında bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar skill ve statları sıfırlamak için daha önceden hero dan $ karşılığı yapılıyordu şimdi hala öylemi yada bir değişiklik oldumu tavernde falan varmıdır.

saygılar iyi oyunlar.

• STAT İÇİN CM DE 65 M YE SATILAN Bİ "PİLL" WAR
  • Statları sıfırlamak için: Affliction Pill, fiyatı 65m'a kadar düştü mü bilmiyorum en son 85m~115m fiyat aralığındaydı
    Skillerin hepsini sıfırlamak için: Large Book of Skill Exchange kitabı lazım, 90m~120m aralığında. Dikkat edilmesi gereken bir nokta var eğer bu kitabı kullanırsan, skill kitaplarının yanındaki (+) , (-) , (x) tuşlarının hepsi aktif hale geliyor. Eğer ki (x)'e tıklarsan kitabını komple siliyor ve o kitabı tekrar temin etmen gerekir. (-) Tuşuyla ise verdiğin skill puanlarını geriye çekiyorsun.

Skill silme kitaplarının tek skil silmek için satılanı da var, Book of Skill Exchange o da 9m~15m civarında.
  • 65 m ye warsa siz alın ben sizden 100 m ye alıcam arkadaşlar sacmalamayın 1 k n cash = 4---6m oyun parası eder satıcıya göre deişir... hero tawern item larını oyun parasıyla oyunculardan ala biliyorsunuz artık markete gidip biraz arasan bulursun
  • ARKADAŞLAR AFF.PİLL'İ şuan 135m olarak sadece purchase gördüm.yani 160-170mden aşağı bulamazsınız.Bu gibi kitaplarda fiyat artışı var geçen 2 tane transformatıon paper aldım 200m ye 250mye sattım.keşke satmasaydım.çünkü şuanki fiyatı 200m
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.