merhaba arkadaslar, ben wow'a yeni basladim hatta henuz 10 gunluk trial versiyonunu oynuyorum. Undead Warlock karakterim var 16 level fakat yeni acilan skilleri action bar'a nasil yerlestirecegimi bulamadim daha dogrusu warlock trainer'da train dedigim skillerin nereye gittigini bulamadim bu yuzden surukle birak yapamiyorum. biliyorum size cok kolay ve sacma bi soru gelebilir ama durum bu :)
tesekkurler simdiden.
oyunda "B" harifne bas spell book acilacak orada 4 sekme var genel ve Talentlarda oldugu gibi 3 sekme daha oradan surukle birak yapa bilirsin... kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Sikef
oyunda "B" harifne bas spell book acilacak orada 4 sekme var genel ve Talentlarda oldugu gibi 3 sekme daha oradan surukle birak yapa bilirsin... kolay gelsin.
Fail..
Skiller P'de dir.Sonra seçtiğin skilli-passive olmadığı sürece- sürükle ve skill bar'a koy.
P harfiyle acılıyor spellbook ordan sürükleyip koyabilirsin yerini begenmezsen ise esc > interface > lock action bars ticki kaldır böylece yer degistirebilirsin level atladıkca yukarıdaki ve sagdaki action barları da göster dersin
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
quote:
Orijinalden alıntı: Sikef
Fail..
Skiller P'de dir.Sonra seçtiğin skilli-passive olmadığı sürece- sürükle ve skill bar'a koy.
aferim fail kelimesini öğrenmişsin
tesekkurler arkadaslar yardimlariniz icin :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme