Şimdi Ara

skin cover nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2 GÜN ÖNCE PS4 ALDIM VE TOZLAR'DAN ÇİZİLMESİN'DEN KORKUYORUM Bİ ARKADAŞIMA SORDUM SKİN YAPTIR DEDİ PS4 KORUR DEDİ ' SKİN NEDİR NE İŞE YARIYOR' GERÇEKTEN PS4 TOZLARDAN KORUYOR MU . LÜTFEN SOYLERMİSİNİZ ARKADAŞLAR ' ŞİMDİ'DEN TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali ps4 -- 6 Ekim 2015; 17:36:46 >

• Skin cover koruma amaçlı takılmaz, aksesuar amaçlı takılır. ps4ünüzü tamamen kaplayan stickerlardır. Renkli ve temalı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeiStill

Skin cover koruma amaçlı takılmaz, aksesuar amaçlı takılır. ps4ünüzü tamamen kaplayan stickerlardır. Renkli ve temalı olurlar.

Bu sayede korumusta( cizilme vs.) oluyor tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 6 Ekim 2015; 17:46:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizilmesinden korkuyorsan parlak yüzeyi tozlanınca silme. Çıkarıp yıka ve kurutup tekrar tak. Diğer kısımlar kolay kolay çizilmez zaten.
  • Ben o parlak kısımdan 10 tane aldım. Ebay'de satılıyor. Çizildikçe değiştiriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  skin cover  nedir ?

skin budur ilk aldigim gunden beri skin yapistirili simdi cikarsam bi tane cizik yoktur cok hassas eger yapistirmasam harita olurdu ozeillik siyah parlak tarafi
  • PS4 için kulaklık almak istyorum yardımınıza ihtiyacım var bütçem 100 tl ' kulaklıkığın markası sony ve kaliteli bi kulaklık almak istyorum bildiğiniz sony kaliteli kulaklık varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali ps4 -- 9 Ekim 2015; 6:06:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PLAYSTATİON 5 SKİN KAPLAMA
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • parlak kısım derken yedek parça olarak mı aldınız kapağı yoksa koruyucu sticker falan mı aldınız? kapaksa satın aldığınız linki kopyalar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu kadar takılmayın.
  • what_tha kullanıcısına yanıt
    http://www.befr.ebay.be/itm/SONY-PS4-PLAYSTATION-4-ORIGINAL-GENUINE-HDD-HARD-DRIVE-COVER-CASE-HOUSING-SHELL-/301737063767?hash=item4640ee3557

bunu diyor sanirim ama ucuz degil pek arkadas kaca aldi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Bence bu kadar takılmayın.

Bende çok takılmam bu konulara ama güzel bir görüntü için favori oyunlarından birinin şekli yapılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen görüntü için alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 6 Ekim 2015; 19:06:53 >
  • ali ps4 A kullanıcısına yanıt
    evet aynı zamanda korur ama ben şahsen koruması için değil şekli için takmak istiyorum
  • arkadaşlar hepinize teşekkürler ederim ... ama benim demek istediğim skin taksam ps4 parlak üst kısmı korur mu bunu bilmek istyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali ps4 -- 7 Ekim 2015; 0:14:44 >
  • what_tha kullanıcısına yanıt
    alalı neredeyse 1 sene oluyor. hong hong'lu bir satıcıdan almıştım. şu an yok. orjinal kapağı çıkardım koydum kenara. yan sanayi kapakları kullanıyorum. yanılmıyorsam tanesi 7 dolardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.