Şimdi Ara

SKODA KAROQ ANA KONU (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
68
Favori
330.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lodosunoglu

quote:

Orijinalden alıntı: SencerKorkusuz

Sadece 1.5 tsi 4x4 verdiyonda 6 ileri ıslak dsg olacak diğerleri 7 ileri kuru

O zaman her sabah duayla yola çıkmak lazım; sanzimanı kucağımıza almamak için.

kuru tip dsg şanzumanlar çok sıkıntılımı oluyor acaba?bu konuda bizi bilgilendirirseniz sevinirim.
  • lodosunoglu L kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bi arkadaşın 2016 golf yolda kaldı geçenlerde. 7 kuru yoğun trafikte fln sıkıntı olabiliyor. Geçişleri de 6 ıslak kadar yumuşak değil. Sanırm daha az maliyetli 6 ıslak dsg yr göre. Kodiaq benzinli olmasına rağmen 6 ıslak kullanılmış onda keşke kodiaqta da kullanılsaymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dicetel10 kullanıcısına yanıt
    Hatirladigim kadariyla euro 4.50tlden 4.65tl'ye kadar olan yukselisinde kodiaq 2 kez zam yedi. Su an euro 4.50ye cekildi ama gelen zamlar geri alinmadi. Bizim bayilerdeki bu doyumsuzluk dewam ettikce karoq gelmeden 3-5 zam yer

Bugunun sartlarinda benim beklentim karoq dizel otomatik style paketin 150bin tlden asagi olmayacagi yonunde. Ama aracin gelmesine cooook var ve daha koprunun altindan cok sular akar

• miracle40 M kullanıcısına yanıt
    Bence VAG grubu bu aracı Ateca ve Tiguan arasında bi fiyatlandırma ile Türkiye piyasasına sunacak.Şuan 1.4 TSI DSG 4X2 Excelance donanımlı Ateca 150 bin lira.Yine 1.4 TSI DSG 4x2 Higline donanımlı Tiguan 175 bin lira(kampanyalı).Skoda bu iki modelin satışlarını baltalamamak adına Karogu 150 bin ile 175 bin arasında bir fiyatlandırma ile sokacak.Tahminim 1.5 TSI 4X2 Style donanımlı karoq 160-165 bin civarı gibi gelir.Tabiki bu tahminim şimdi girmesi durumunda olacak bi tahmin.Yeni yılla birlikte olacak fiat değişiklikleri ile aracın ne olur işte onu tahmin edemiyorum.Tahmim etmek bile istemiyorum
    Dediğiniz gibi euro 4.50 civarına gerilemesine rağmen firmalar araba fiyatlarında bir indirime gitmediler.Ocaktada bu kurdaki düşüşe karşın en azından zam yapmadan fıyatları sabit tutarlarsa ben bunada razıyım.Kara kara karoqu bekliyoruz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: dicetel10

quote:

Orijinalden alıntı: lodosunoglu

quote:

Sadece 1.5 tsi 4x4 verdiyonda 6 ileri ıslak dsg olacak diğerleri 7 ileri kuru

O zaman her sabah duayla yola çıkmak lazım; sanzimanı kucağımıza almamak için.

kuru tip dsg şanzumanlar çok sıkıntılımı oluyor acaba?bu konuda bizi bilgilendirirseniz sevinirim.

Kuru tip dsg çok hassastır,cabuk ısınır, arıza riski yüksektir. 6 ileri ıslak daha güvenlidir. Tabiki o da bir tork konvektorlü ya da cvt kadar sağlam olmaz ama kuru kavramaya göre daha iyidir.

• BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA KAROQ'UN TÜM MODELLERİNDE ISLAK DSG KULLANILACAK. SANKİ DOĞAN KABAK VİDEOSUNDA ÖYLE İZLEMİŞTİM.
  • Valla böyle giderse duster bile alamayız. Kodiaq tan sadece 10bin ucuz olur bu araç. Dizel Otomatik 170 falan olur

• Umarım dizel otomatik en üst paket + tüm opsiyonlar dahil 250.000 TL yi geçmez (!)

• dicetel10 kullanıcısına yanıt
    Euro yukselmeye basladi hocam. Yine zam yapmaya baslarlar euro 4.65 tlyi gordugunde zam yapmislardi. Cifte kavrulmus olacak sanirim

• miracle40 M kullanıcısına yanıt
    Allah gözlerini doyursun bu zenginlerin kardeş.Bu şekilde giderse bence 2018 de sinek avlar bu araba bayileri.Heleki önümüzdeki ay yılın ilk ayı hiç satış olmayacağını düşünüyorum.Son kampanyalarda bu ay bitecek.Yeni yılada yeni zamlarla girilecek.

Haa diyeceksinki alan yine alacak hocam.Buda doğrudur.Bizde toplumun tepkisizliği ve cehaleti böyle oldukça daha çok yolunur bu toplum.

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Umarım dizel otomatik en üst paket + tüm opsiyonlar dahil 250.000 TL yi geçmez (!)

Pes diyorum başka da bir şey demiyorum.

• lodosunoglu L kullanıcısına yanıt
    Gerçekten pes.Mesela bu arkadaş 250 bine kadar olan fiyatlara razı olmuş oluyor değilmi?Daha söyleyecek bi şey kalmıyor bize.Umarım bu arkadaşın yorumunu skodadan yetkili birisi okumaz.
  • Babam 2015 b8 passatini değiştirmek istiyor. Karoq'u gözüne kestirmiş ama bayiler sıra kapora henüz almıyor, yaklaşık fiyat belli değil, yaklaşık tarih belli değil. Tdi dsg üst paket 150 bine kadar geleceği belli olsa bekleyecek ama bu belirsizlikler içinde ikinci el max 20 bin km ye kadar crv ya da 3008e yönelmek mantıklı mı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 16 Aralık 2017; 20:0:28 >
  • Bence beklemektense karoqu crv de 3008 de ikinci el temiz alınabilir araçlar. Crv 1.6 dizeli 160 bg 350 tork ve şanzıman tork konvertörlü 9 ileri. Üstelik 4x4

• Ben bir tahminde daha bulunayım.Bu arabanın en büyük rakibi Qashgai ve 3008.(ateca ve tiguanı saymıyorum aynı grubun arabaları olduğu için).Bu iki aracın dizel full paketleri 185 bin civarı.Tiguanın 1.6 manuel dizel higline donanımlı modelinin satışınında baltalanmamasını düşünerek Skoda karoqun dizel otomatik full paketini 190 bin civarı piyayasaya sürecek bence.

Takibi bu tahmini bu segmentteki arabaların aralık ayı fiyatlarına göre yapıyorum.Yeni yılla fiyatlar nasıl olur onu bekleyip göreceğiz.Bende bu arabayı bekleyen birçok arkadaş gibi dizel otomatik style donanımı 150bin civarı olur diyordum.Fakat araba piyasası o kadar uçtuki.Artık hiç iyimser bi tahminde bulunamıyorum.Umarım skoda bizi yanıltır.

• Merhaba,

110K civarı fiyata gelmesini tahmin ettiğim 1.0 TSI DSG hakkında ne düşünüyorsunuz? Octavia kullanıcıları aynı motorda sorun yaşamadıklarını belirtmişler. Karoq, Octavia'dan 100 kg. daha ağır görünüyor. Yorumlarınız nedir?
  • dizel 1.6 tdi 140 dan aşağı gelmez belki lansman ıçin 135 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: R2D2_C3PO

Merhaba,

110K civarı fiyata gelmesini tahmin ettiğim 1.0 TSI DSG hakkında ne düşünüyorsunuz? Octavia kullanıcıları aynı motorda sorun yaşamadıklarını belirtmişler. Karoq, Octavia'dan 100 kg. daha ağır görünüyor. Yorumlarınız nedir?

Herhangi bir sıkıntı olmayacaktır hocam. 1.0 TSI, gayet yeterli güce sahip bir motordur. Performans anlamında sizi üzmez. Ve yakıt tasarrufu ile vergisinin daha düşük olması büyük avantaj.
  • quote:

Bence beklemektense karoqu crv de 3008 de ikinci el temiz alınabilir araçlar. Crv 1.6 dizeli 160 bg 350 tork ve şanzıman tork konvertörlü 9 ileri. Üstelik 4x4

Sürekli kullandığımız araç CR-V. Executive + versiyonu dahi en dolu paket olmasına rağmen en küçük ayrıntıda bile VAG grubu araçların fonksiyonelliğini aratıyor. Aracın tek avantajı dizel otomatik olması fakat dizel olsa da 7,5-8 LT'Lerin altına inmiyor araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicetel10

Ben bir tahminde daha bulunayım.Bu arabanın en büyük rakibi Qashgai ve 3008.(ateca ve tiguanı saymıyorum aynı grubun arabaları olduğu için).Bu iki aracın dizel full paketleri 185 bin civarı.Tiguanın 1.6 manuel dizel higline donanımlı modelinin satışınında baltalanmamasını düşünerek Skoda karoqun dizel otomatik full paketini 190 bin civarı piyayasaya sürecek bence.

Takibi bu tahmini bu segmentteki arabaların aralık ayı fiyatlarına göre yapıyorum.Yeni yılla fiyatlar nasıl olur onu bekleyip göreceğiz.Bende bu arabayı bekleyen birçok arkadaş gibi dizel otomatik style donanımı 150bin civarı olur diyordum.Fakat araba piyasası o kadar uçtuki.Artık hiç iyimser bi tahminde bulunamıyorum.Umarım skoda bizi yanıltır.

Değerli hocam;

Hocam VAG Grubu SUV'lerinde TDI DSG seçeneği şimdi ilk olarak Karoq ile geliyor. Ondan çok kısa süre sonra da Tiguan'a gelecek.

Fakat şöyle bir şey var Karoq, Tiguan'ın muadili değil.

Ateca ve Karoq aynı boyutta araçlar. Tiguan bu ikisinden de sadece uzunluk bakımından yaklaşık 15 cm daha uzun bir araç. Karoq'un muadilleri; Ateca, Qashqai, 3008 gibi araçlardır. Tiguan, bunları geçtim dış hacimleri Tiguan'dan daha büyük olmalarına rağmen, iç hacim ve bagaj hacminde Tiguan; X-Trail ve CR-V'den bile daha büyük alan sunan bir araç.

Honda CR-V, Nissan X-Trail, VW Tiguan, Skoda Kodiaq vb. araçlar D Segmenti SUV kategorisindedir.

Skoda Karoq, Seat Ateca, Nissan Qashqai vb. araçlar ise C Segmenti SUV kategorisindedir.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.