Şimdi Ara

SKYBOX AMG-6688

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu uyduyu kullanan var mı,http://www.hepsiburada.com/skybox-amg-6688-multimedia-uydu-alicisi/productDetails.aspx?CategoryId=155057&productId=evskyboxamg6688 bu adreste tüm şifreli kaalları çözdüğünü yazıyor,acaba gerçekmidir,dsmart,digütürk ü çözebiliyor mu acaba.

• internete bağlayınca çözemeyeceği kanal yok gibi.cihaz zaten dreambox 500s nin kopyası.
  • Yasal kart ve abonelik alarak blokerla kullanırsan dsmartı, Dtü de CW kartlı abonelik alırsan çözer, illegal olarak bir şey diyemem. Ancak DT sistemi irdeto 2 ve cw sistemleridir bu sistemler card sharingle çözülmeye karşı güvensizdir; d-smart nds sistemi kullunır ve nds sistemi kart sharingle sağlıklı takılmasız çözülmez. İzlenmeyen saatlerde minimum takılma olur ama maç gibi çok izlenen yayınlarda kesinlikle izleyemezsin nds şifreli bir yayını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Yasal kart ve abonelik alarak blokerla kullanırsan dsmartı, Dtü de CW kartlı abonelik alırsan çözer, illegal olarak bir şey diyemem. Ancak DT sistemi irdeto 2 ve cw sistemleridir bu sistemler card sharingle çözülmeye karşı güvensizdir; d-smart nds sistemi kullunır ve nds sistemi kart sharingle sağlıklı takılmasız çözülmez. İzlenmeyen saatlerde minimum takılma olur ama maç gibi çok izlenen yayınlarda kesinlikle izleyemezsin nds şifreli bir yayını.

gerçekten mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiyimben

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Yasal kart ve abonelik alarak blokerla kullanırsan dsmartı, Dtü de CW kartlı abonelik alırsan çözer, illegal olarak bir şey diyemem. Ancak DT sistemi irdeto 2 ve cw sistemleridir bu sistemler card sharingle çözülmeye karşı güvensizdir; d-smart nds sistemi kullunır ve nds sistemi kart sharingle sağlıklı takılmasız çözülmez. İzlenmeyen saatlerde minimum takılma olur ama maç gibi çok izlenen yayınlarda kesinlikle izleyemezsin nds şifreli bir yayını.

gerçekten mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

internete bağlayınca çözemeyeceği kanal yok gibi.cihaz zaten dreambox 500s nin kopyası.

peki arkdaşım bu cihazı ben bir ay önce aldım yalnız internete bağlanmıyor galiba rs 232 çıkışı var kabloyu bağladım diğer tarafınıda modeme taktım ylnız cihazı pc görmüyor yada cihaz pc yi görmüyor tam olarak bende bilmiyorum bende yanıldım modül girişli yazıyordu meğer o dedikleri kart girişi içinmiş senin bu konuda bilgin varmı mesela usb wifi adaptör aracıyla internete bağlanabilirmi veye başka b,r yolu varmı cevapla lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ad1l2

quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

internete bağlayınca çözemeyeceği kanal yok gibi.cihaz zaten dreambox 500s nin kopyası.

peki arkdaşım bu cihazı ben bir ay önce aldım yalnız internete bağlanmıyor galiba rs 232 çıkışı var kabloyu bağladım diğer tarafınıda modeme taktım ylnız cihazı pc görmüyor yada cihaz pc yi görmüyor tam olarak bende bilmiyorum bende yanıldım modül girişli yazıyordu meğer o dedikleri kart girişi içinmiş senin bu konuda bilgin varmı mesela usb wifi adaptör aracıyla internete bağlanabilirmi veye başka b,r yolu varmı cevapla lütfen

turke****.com da herşey var kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ CLIO SPORT TOURER
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.