Şimdi Ara

Skylake i5 6600k + gtx 960 satın alındı. Öncelik oyun değil. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Slm.

CX serisi pusular için gürültü şikayetleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Faustus

Güle güle kullanın :)

Teşekkürler.

• Kasa inventus'tan Corsair 200r
    PSU hepsiburada.com'dan High Power Element Smart 750W Mavi Ledli 80+ Bronze 56A@12V Power Supply (HP-EP-750S) alındı.
  • Oyun ikinci üçüncü planda ise işlemci seçimi saçma olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Oyun ikinci üçüncü planda ise işlemci seçimi saçma olmus

Slm.

Skylake K olmayan işlemciler piyasada yok. Ayrıca overclock sadece oyun için midir?

• Hayırlı olsun. Darısı bize :) kasa olarak spec 02 bencede iyi elimde sıfırı var kutuda içi boş daha test edemedim etsem tam önerimi söylerdim ama arkadaş dediği gibi spec 02 yeterlidir ama yan paneli güzel dersen 03 alınabilir tekrardan hayırlı olsun iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: baadtyar

Hayırlı olsun. Darısı bize :) kasa olarak spec 02 bencede iyi elimde sıfırı var kutuda içi boş daha test edemedim etsem tam önerimi söylerdim ama arkadaş dediği gibi spec 02 yeterlidir ama yan paneli güzel dersen 03 alınabilir tekrardan hayırlı olsun iyi forumlar

Slm.

Yaklaşık abartısız 10 yıldır yapmak istediğim şeyi kredi alarak yaptım.
    Bu ülkenin düze çıkacağı falan yok ne yazık ki. Hep biraz daha iyi olsun diye diye ömür bitiyor
    Son 3 yıldır a4 4000 apu ile idare ediyordum. Sıfır satın alınabilecek en düşük bilgisayar yani.
    İnşallah sizde istediğiniz bilgisayarı alırsınız.
    Kasa olarak corsair 200r siparişi verdim.
    Spec serisi hoş görünüyor ama inceleme videolarını izledim daha genç işi
    200r benim yaşam ve bilgisayarı kullanım tarzıma daha uygun geldi.

• isoomail kullanıcısına yanıt
    evet hocam sisteminizi kurup testini yaptıysanız bir iki yorum, gözlemlerinizi duymak isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musacakar -- 21 Ağustos 2015; 13:22:13 >
  • ihtiyaca yönelik gayet güzel sistem güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musacakar

evet hocam sisteminizi kurup testini yaptıysanız bir iki yorum, gözlemlerinizi duymak isteriz

Slm.

Kasa ve güç kaynağı bugün işyerime geldi. Yarın kurulum var. Fotoları konuya eklerim.
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    hocam fotograflar yorumlar beğeniler bütün güzellikler şirinlikler sizin olsun 6. nesil işlemci ve ddr4 ramler hakkında bir iki görüş yorum duymak istiyorum ben
    4690k z97 anakartlı bir sistemden 100 150 lira daha fazla verip sizinki gibi bir bilgisayar toplanabiliyor aralarındakı performans farkı nedır?
    ve dahası topladıgınız sistem ögrenciye gelir mi? yoksa 4460+ h81 ucuz yollu bir bilgisayarla devam mı? benim gibi yeni sistem toplama aşamasındaki arkadaşları bilgilendirmek babında

dipnot:çok patavatsızım ben ya :) o kadar şey yazdım çizdim bir hayırlı olsun demek daha şimdi aklıma geldi, iyi günlerde kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: musacakar

hocam fotograflar yorumlar beğeniler bütün güzellikler şirinlikler sizin olsun 6. nesil işlemci ve ddr4 ramler hakkında bir iki görüş yorum duymak istiyorum ben
    4690k z97 anakartlı bir sistemden 100 150 lira daha fazla verip sizinki gibi bir bilgisayar toplanabiliyor aralarındakı performans farkı nedır?
    ve dahası topladıgınız sistem ögrenciye gelir mi? yoksa 4460+ h81 ucuz yollu bir bilgisayarla devam mı? benim gibi yeni sistem toplama aşamasındaki arkadaşları bilgilendirmek babında

dipnot:çok patavatsızım ben ya :) o kadar şey yazdım çizdim bir hayırlı olsun demek daha şimdi aklıma geldi, iyi günlerde kullanın

Teşekkür ederim. İnşallah daha iyisini siz alırsınız.

Ama öğrenci iseniz böyle heveslere girmeye gerek yok.
    En fazla h85 bir kartla i5 4460 ile bir sistem toplarsınız.
    Ben beklediğim yılların acısıyla "battı balık yan gider" diyerek,
    ortalama bir sisteme 2500-3000 vermek yerine
    1000 TL fazla vereyim en yenisi olsun hevesiyle aldım

yeni veya eski i5'ler arasında performans farkı vardır tabi.
    ama öyle ahım şahım bizim anlayacağımız farklar olduğunu sanmıyorum.
    Ancak iki işlemciyi iki ayrı bilgisayara takıp zaman tutarak işlem yapmak lazım.
    Ev kullanıcısı 5-10 saniye fazla beklese bunu dert etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

ihtiyaca yönelik gayet güzel sistem güle güle kullanın.

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.