Dün arkadaşla skype üzerinden konuştum saatlerce daha sonra bilgisayarı kapatıp yattım. Ertesi gün birisiyle sohbete başladığımda kendi kendine log off oldu. Login oldum bu sefer daha hızlı log off oldu. Birkaç çözüm denedim fakat başaramadım. Yaptıklarım:
1- Skype'ı sildim yükledim. (başarısız)
2- Skype'ı sildim Ccleaner kullandım tekrar Skype'ı yükledim. (başarısız)
3- Skype'ı sildim üstüne Skype kelimesinin geçtiği her dosyayı bilgisayardan teker teker sildim ve Skype'ı tekrar yükledim. (başarısız)
4- Skype'ı sildim bilgisayarı yeniden başlattım hemen ardından Ccleaner açtım ve bilgisayarı yeniden başlattım ve Skype'ı yükledim. (başarısız)
5- Skype'ı sildim Virüs var diye düşündüm önce Combofix kullandım sonra Avast Pro yükledim tam tarama yaptım ve Skype'ı yükledim. (başarısız)
6- Skype'ı sildim ve 6.1 versiyonunu indirip kurmaya çalıştım (bendeki 6.2) bu sefer Skype login olmadı güncelleyin dedi. (başarısız)
Yani anlayacağınız ne virüs bulabildim ne problemden kurtulabildim. Skype bana lazım olduğu için bu kadar uğraştım yardım ederseniz sevinirim bilgisayara format atmak istemiyorum tüm düzen kaymasın zaten şurada üniversiteye gitmeme 2 hafta var bari rahat geçireyim. Login olduğum gibi hemen Skype oturumunu kapatıp login ekranına geri atıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme