Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45 (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
6
Favori
20.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşeğe 4 yıldız vermişler eşek yine eşek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

Burak ve umutun gol atması için gereken pozisyonlar

1-kaleciyle karsi karsiya:ama sağında solunda arkasında kimse rahatsız etmemesi lazım kalecide açıyı kapatamazsa bellki

2-karambollerde boş kaleye
    3-kaleciden dönen topu tamamlama :oda ofsayttan çıkmayı becerebilmişse
    4-cezasahasi içinde adrese teslim bi orta gelmesi gerek.kimsenin rahatsız etmemesi lazım ve şansı yaver giderse anca
    5-penaltı
    6-altıpastan boş kaleye :oda.Topun yerden gelmesi ve sekmemesi lazım yoksa auta atarlar

DAHA NE ISTIYON KARDES.. BIZIM EMENIKE BUNLARIDA ATAMIYORDU :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

quote:

1-kaleciyle karsi karsiya:ama sağında solunda arkasında kimse rahatsız etmemesi lazım kalecide açıyı kapatamazsa bellki

4-cezasahasi içinde adrese teslim bi orta gelmesi gerek.kimsenin rahatsız etmemesi lazım ve şansı yaver giderse anca
    5-penaltı
    6-altıpastan boş kaleye :oda.Topun yerden gelmesi ve sekmemesi lazım yoksa auta atarlar

DAHA NE ISTIYON KARDES.. BIZIM EMENIKE BUNLARIDA ATAMIYORDU :DDD

Bunlar o pozisyonlarada giremiyor girsede 10tanesinden birini atıyor sonra hoba krall Burak diolar -.-

• Galatasaray'da bir kere sistem yok.Her sene hoca değişiyor.Her sene oyuncular değişiyor.Sen bu kadar fazla oynarsan sistemle zaten başarılı olamazsın.Hazma Efendi yap boz tahtası gibi takımın dizilişini sürekli değiştiriyor.Oyuncular ne yaptığını bile bilmiyor.Sanki halı saha maçı oynar gibi top oynuyorlar.Takım dediğin makine gibi olur.Belli bir düzeni olur.Oyuncular birbirleriyle uyumlu bir şekilde oynar.Ara pas verir.Duvar pası yapar.Adam geçer.Kanatlardan top getirir.Şut çeker.Orta açar.Pres yapar.Galatasaray'da bunların hangisi var?Sen her yıl saçma sapan transferlerle takımın iskeletini bozarsan başarılı olamazsın.Barcelona niye başarılı yıllardır iskelet kadrosu var.Puyol,Messi,Xavi,İniesta,Valdes,Pique bu adamlar yıllardır bu takımın iskeletini oluşturdu.Alt yapıya önem veriyor adamlar.Messi'yi ta çocukken keşfedip yetiştirdiler.Bizde Emre ve Sabri'yi çocukken 'keşfettik' işte sonuç ortada !
  • Bi habere göre devre arası hamza denayere sag bek oynar mısın demış :))
    Yuh yanıı

• Mehmet Canlı coşturuyor GS yorumu izleyin beyler

http://www.ntvspor.net/canliyayin

bizden çok hamza izlese daha iyi tabi...
  • bi futbolsever olarak akşamki maçın benim için en güzel tarafı ay yıldızlı koreografiydi.başkada hiç bi güzellik yoktu.dün gs li bi kardeşim abi akşamki maç nolur diye sordu,ben de en azından berabere kalır diye cevap verdim.fakat hakkaten akşam gs çok kötüydü.yani ikinci yarı yasin falan girince yapılan baskı da atletico nun izin verdiği bi baskıydı.adamlar 2-0 dan sonra dinlendiler resmen.bide bi cl maçına bu kadar az seyirci gelmesini hiç anlamıyorum.tamam takımın kötü olabilir ama ne olursa olsun bu bi cl maçı,buda ülkemizdeki futbola bakış açımızı gösteriyor.yukarıda gs taraftarı iyi gün dostu diye yazanlar vardı gerçekten öyleymiş.şampiyonlar ligine bişey diyemem ama umarım ligde böyle devam edersiniz.çünkü hiç bi takımımızın yabancı takımlara yenilmesini istemem(her ne kadar gs yi sevmesem de)gerçi bu şekilde devam ederse bi daha şampiyonlar ligide göremezsiniz ya neyse.hamza hoca ve ekibinin uzun yıllar başınızda kalmasını dileyerek bitiriyorum...

• quote:

5-penaltı

tespit gibi tespit

• dorson ozbok ostofoooo
    homzo homzooglu ostofooo
  • VuvuzelaTR kullanıcısına yanıt
    denayer gayet sağlam oyuncu bakmayin milletinin dediğine

• quote:

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

Sabri çok kötü olduğu için Denayer oynamadı. Denayer çok iyi olduğu için sağ bekte oynadı. Denayer daha 20 yaşında ve bonservisi citynin elinde. Her iddiasına girerim ki dünyanın en iyi oyuncularından biri olacaktır şu 3 yıl içerisinde.

Daha resmi mac oynamamis ilk maci,stoperi sag bekte deniyosun ve devre arasindada sormuslar sag bek oynar misin diye,çok iyi olup olmadigini oynamadan bilemezler dimi mantiken? Çok iyi ya ondan stoperde basladi ki zaten ben denayerden bahsetmiyorum sen takilmissin denayere sabriden bahsediyorum algilayamiyosan yazma

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Bi habere göre devre arası hamza denayere sag bek oynar mısın demış :))
    Yuh yanıı

adam maç sonunda lig tv ye dedi zaten

quote:

Maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan Denayer "Ben stoperim. Benim en sevdiğim mevkii stoper. Ama sağ bek oynar mısın dediler, ben de oynadım" ifadelerini kullandı.
  • quote:

5-penaltı

Harika tespitler

• ulan
  • ender ahmet kullanıcısına yanıt
    tamam ben de öyle yazdım. şu anki kadrosunda yer bulamayan bi isim. 1-2sene sonrası için düşünülüyor.

city 4 senedir şampiyonlar liginde, siz de öyle.

çok boş bi cevap atmışsın arkadaşım. neyi savunduğun belli değil. cityle gs yi bir tutma demek istiyosun sanırım ama bu ne maksatla söyledin anlamadım.

planlama falan filan değil. taraftar iyi günde kötü günde stada gider, seyirci güzel top oynandığında
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

Belki eksileyeceksiniz ama cidden dalga geçmeye gelmedim. Ben de sizin kadar üzüldüm mağlubiyete ama maçla ilgili iki kelam etmek istiyorum

Sahanın en iyisi denayer dı.

-Denayer kim? Citynin kadrosunda düşünmediği (en azından önümüzdeki bir iki sene için) bir isim.

-Peki city kim? Senelerdir şl de çeyrekten ilerisini görememiş bi takım. Yani baktığınızda şldeki profili gsyle denk.

Şl de çeyreği görememiş ortalaması 2.tur olan city le şlde çeyreği görememiş ortalaması 2.tur olan gs nin kadrosunu kıyaslamak için denayer örneği yeterli sanırım.

Bir diğer husus.. üstünüze alınmayın ama gs tarafarı cidden iyi gün taraftarı. Statta boşluklar var. Daha ilk maç şl için ve stat dolmuyor. Stat ne olimpiyat gibi leş bi yerde ne de seyir zevki olmayan bi stad. Bahane yok yani. Ama ligte işler kötü diye şlnin dah ilk maçında bile dolmuyor.

2010-2011 sezonunu hatırlıyorum. Orta saha üçlüsünüm Mustafa sarp barış özbekli sabri olduğu sezon. O sezon bjk için de işler iyi gtmiyordu. Kahvede gs-bjk derbisini izlemeye gittim inanın sadece 10 kişi vardı 10u da beşiktaşlı. Tabi bi sene sonra gsnin anadolu maçlarında bile dolup taştı o kahve. Neyse lafı çok uzatmamayım kimseyi de kırmayayım. Ama durum böyle

Dostum stad elbette boş olacak adam sabriyle emreyi izlemeye maça mı gelecek o kadar para verip o kadar yol tepip.Üstelik tv'de gösterilirken.Bu Denayer 2.Bruma vakası olacak.Bruma'ya dageleceğin yıldızı şöyle böyle dediler 7 8 milyon verdiler bonservisine.Şimdi Bruma nerde bilen yok.2.gole bakarsa millet denayer adama kafa topu vurduyor.O boyla nasıl stoperde oynatılıyor çok ilginç.

gerçek taraftar gelir işte arkadaşım. seyirci olan gelmez. isterse paf takım oynasın, takımın şampiyonlar liginde oynuyor. aynı maç beşiktaşın olsa ve OLİMPİYATTA bile olsa o stat tıklım tıklım dolardı emin ol.

• Gs'nin sistemi uyumu top oynayisi kisaca herseyi UMUT vaat etti

2.macta astanayla disedis korakor bir mucadele olur fakat 90+da kral sahneye cikip bi bi tane salllar kazanrsn tahmnmce

• Grup geçen seneye göre daha kolay ama bu Galatasarayın grupan çıkacağı anlamına gelmez çünkü Galatasaray hem ligte hem şamp liginde iyi top oymamıyor.hamza hoca akşam rezaletti.Koskaca Galatasaray emreyi kanatta hakanı orta sahada oynatıyorsa mağlubiyeti haketmiş demektir.(emrenin olduğu kanatta griezmann var bir de).atletico maçından 3 puan beklemiyordu zaten asıl sorun astana maçları.ben bu maçların zorlu geçeceğini düşünüyorum kazak takımı falan demeyin şuanda kazak futbolu çıkışta ve devlet halk filan astanaya çok destek veriyor ve yatırım yapıyor.bu maçtan sonra ben Galatasarayın benficadan puan alacağın sanmıyorum 3.olması için elinde astana maçları kalıyor onu da zorlu görüyorum.geçen seneki tablo bu senede karşımıza çıkabilir.

• Ünal başqan mancini'yi de al gel

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.