Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 2. Maç | FC Astana - Galatasaray | 30 Eylül | (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
2
Favori
19.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedendir bilmem ama şu maçı izlerken sinirlerim acayip bozuldu arkadaş.Yüz kaslarım kasıldı.

Bir Kemal Sunal filmleri 2 bu.

Hem guluyorsun hemde son dakika neden Sabri diye düşünüyorsun.

Birde Astana nin Avrupa daki ilk gollerini gs atmış.Çok ilginç maç vesselam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yenilmemiş Galatasaray. 1 puan aldığına sevinmeli Astana deplasmanından. Başka bir Türk takımı olsa kızardım ama Galatasaraydan bahsediyoruz sonuçta kapasite bu ne beklersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitti bizim 500TL.

Evet benim 500TL GS klübünden daha büyük bilader. O kadar!

• Sabri yine son dakikalarda oyuna girmiş. Artık eminim parayı kırışacaklar HH ile. 1 yıl sözleşme alacak bedavadan Sabri bey.
  • Gecmis olsun simdi her sey yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Allah'ını seven üzerime özet atsın

Kardeşim ben bir Beşiktaşlı olarak sinirden kırıldım, boş ver izleme Sıkma Canını boşa

• Uefaya gitsek bile muhtemelen gelecek takımlar şampiyonlar liginden shaktar doneks,wolfsburg,arsenal gibi takımlar vizyonsuz hamza hocamız ve futbolcular ile bu takımları anca Fifa ve ya peste eleriz

• Bi takımın teknik direktörü kötü olur, yönetim müdahale eder, takım oynar birşeyler. Yönetim sıkıntılıdır, td futbolcular yapar birşeyler, hadi tamam takım kötüdür td oynatır, motivasyonla taktikle ( bakınız hiç sevmesem de fatih terim ). Ama bir takımda hem yönetim, hem td, hem futbolcular hepsi birden rezalet olur mu ya? Nasıl geldiniz arkadaş bir araya bu nasıl bir üçgen? Kulüp tarihinde ilk defa ŞL gören takıma karşı 1-0 a yatmaya çalışmak, hatta yatamamak nedir? Galatasarayın tarihini hiç mi bilmezsiniz. Bu takım "Türk olmayan takımları yenmek" amacıyla kurulmuş bir takım, sen nasıl buna ihanet edersin?
    Bir de anlamadığım, hiçbiri sorumluluk almıyor. Yapılan en kötü yorum da Td bile demek istemediğim Hamza arkadaştan " oyunumuzu geliştirmemiz gerek, mücadeleden memnunum" . Suratına tükürsen ayıplamazlar şu açıklamanın üstüne. Yazıklar olsun.

• daha ilk senesinde semih galatasaray'ın stoperi değil, bu çocuk olmaz derken tepki çekiyorduk. ben de çok isterim ama maalesef.
  • Sonuç belli berbat bir yönetim hala kendini akhisarda zanneden denge dengeoğlu ve berbat bir transfer politikası kadrodaki eksiklerin bilinmesine rağmen saçma sapan transferler yapılması yaz transfer dönemi boyunca bi kaç oyuncu dışında transferi beceremeyen bir yönetim sonuçların böyle olucağı en başından belliydi acilen bi çözüm bulunması lazım yoksa takımın gidişatı kötü ne başkan GALATASARAY başkanlığına yakışıyor nede teknik direktör GALATASARAY teknik direktörlüğüne yakışmıyor ve bazı futbolcular GALATASARAY liselilerin değil TARAFTARINDIR

• Galatasaraydan soguttular bu sene tesekkürler dursun&hamza.

• Saha ve zemine göre normal sonuç.
    Evinde Benfica ile oynayacağı maç asıl kriter olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

daha ilk senesinde semih galatasaray'ın stoperi değil, bu çocuk olmaz derken tepki çekiyorduk. ben de çok isterim ama maalesef.

Semih kovulmak ve maalesef küfür yemek için neredeyse her maç elinden geleni yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

Saha ve zemine göre normal sonuç.

Bu düşünceyle daha çok takıma yenilirsiniz adam milyon Euro alsın askeri ücret alan takıma kaybetsin sizde zemine laf atın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Gruptan çıkmak ciddi hayal bu saatten sonra 3.bitirip uefa A devam

Geçen senede aynı film vardı sinemalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

Saha ve zemine göre normal sonuç.

Neye kriter olucak hocam?
    benfica atleticoyu deplasmanda yendi. icerde de disarda da Gs nin o maclari zor gecicek.
    saha zemin bilmem ama astana 70 dakika iyi oynadi. bilal in gol haric ruhu bile yok sahada. semih hata uzerine hata kafasi macta degil.
    hamza hocanin 90. dakika da sabriyi oyuna almasi zaten tuz biber ekti maca.

• quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Ülke puanı yine bize kalacak anlaşıldı.

Bruge'e elenen tayfa sende hoşgeldin.

Hoşbulduk

ŞL 2015-2016 C Grubu | 2. Maç | FC Astana - Galatasaray | 30 Eylül |

3 senedir gidemeden böyle düşün ;) en az çeyrek final uefada oynardı 3 sende. şl gitsede gruplardan çıkar belki play off ta elendi. yani ilk 25 te rahat olabilirdi . 3 senedir gitmeden bu sıralamada ise bunuda düşünerek eleştiri yapıp o ergen gülüşünü de düşünmen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKES21

quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Ülke puanı yine bize kalacak anlaşıldı.

Bruge'e elenen tayfa sende hoşgeldin.

Hoşbulduk

ŞL 2015-2016 C Grubu | 2. Maç | FC Astana - Galatasaray | 30 Eylül |

3 senedir gidemeden böyle düşün ;) en az çeyrek final uefada oynardı 3 sende. şl gitsede gruplardan çıkar belki play off ta elendi. yani ilk 25 te rahat olabilirdi . 3 senedir gitmeden bu sıralamada ise bunuda düşünerek eleştiri yapıp o ergen gülüşünü de düşünmen lazım

Yenildiğimiz molde şehri , köy takımı brugge ün nüfusunun onda biri

• Ulan iyiki bu galatasaray geçen sene beşiktaş ve fenerin mallığına şampiyon oldu. Tuttular hamzayı hoca yaptılar. Hamza kim galatasarayda hocalık yapmak kim yahu. Bir sneijder bütün astanayı satın alırken koskoca galatasaray şu kıytırık takımı yenemiyor. Hiçbiri galatasaray formasını haketmiyor. Galatasaray, beşiktaş, fenerbahçe... Bunlar büyük takımlar buraya adam alırken karaktere de bakmak lazım. Buralarda top oynayan adamlara biraz yürek lazım. Yoksa her oyuncu sahada gezer. Sneijder hariç hiçbiri büyük takım topçusu değil. E hoca dedikleri hamzaylada anca bu kadar işte.

Not: bir beşiktaşlı.
  • ilk hafta astanayi 2 0 yenmisdi dimi benfica? grup skntili oldu bayagi

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.