Şimdi Ara

Slm Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20000 YTL ye kadar cnvr gibi bi araba istiyorum aklımda cıvıc, 206, lancer var sizce hangisi daha ii
    bi de kia nın ki bu aralar çok sözediliyo cerato e tabi aldığım arabaya modifiye yapıcam yeni piston, baba bi hava filtresi güzel bi krank mili en önemliside turbo yorumlarınızı bekliyorum hangidi daha ii sizce.

Slm Arkadaşlar

• lancer a ne dersiniz

Slm Arkadaşlar
  • aklındakilere 306 gti ve xsara vts i de sok bence hem modifiye için 7-8 milyar paran kalır
  • yada başka bi 206 yok abi kafaya koydum alacam bi tane ama manyak bi modifiye yapacam ona var ya

Slm Arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HazzaR

aklındakilere 306 gti ve xsara vts i de sok bence hem modifiye için 7-8 milyar paran kalır

sğl onlarada baktım şimdi hiç fena değiller ama citroen e karşı biraz fobim var sevmiorum o arabayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikospeed

quote:

Orjinalden alıntı: HazzaR

aklındakilere 306 gti ve xsara vts i de sok bence hem modifiye için 7-8 milyar paran kalır

sğl onlarada baktım şimdi hiç fena değiller ama citroen e karşı biraz fobim var sevmiorum o arabayı

citroene fobi var ama daha düşük kalitedeki üretimi 206 ilanlarından geçilmiyo topic
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selamlar
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.