Şimdi Ara

SMARNOO T652 FULL HD ARAÇ KAMERASI + SİGORTADAN ELEKTRİK ALMA APARATI 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    elimde 1 tane smarnoo t652 kamera var almak isteyen varsa yanında sigortadan elektrik alabileceğiniz fuse tab ve çift usb çıkışlı 12 v to 5v dönüştürücüyü toplam 200 tl'ye verebilirim.kamerayı bir arkadaş için almıştım ama eken h9 indirime girince ondan istedi.

toplam 200 tl istiyorum.ben kamerayı 40 dolar +2.5 dolar kargo şeklinde aldım. diğer aparatlarda yaklaşık(kargo hariç) 5 dolar civarı düz hesap 200 tl istiyorum ürünlerin tamamı sıfır durumda. kameranın yanında vereceğim aparatı aşagıdaki linkten aldım.şuan kendim aynı aparatı kullanıyorum tavan lambasının sigortasına bağladım arabanın kilidini açtığım an kayıt yapmaya başlıyor.
    https://www.banggood.com/3A-15W-DC-12V-To-DC-5V-Dual-USB-Power-Charger-Adapter-Converter-Module-p-930992.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

kameranın yanında vereceğim aparatlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.